• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil?

gizemsz3333

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
121
21
48
Arkadaşlar herkese merhaba.Ben bu sene yeni kapandm bir yaşında kızımı denize sokmak için tatile gidcz ben turistik bir yer olmayan halka açık karışık bir yer planlarken tatile beraber gitcgmz eşimin abisi didim altınkum ayarlams arastryrm kaç gündr tesetturlu olup buraya giden var mı ortam çok mu kötü

Tesettürlü olmanız bişeyi değiştirmez ki giyin hasemanızı oh mis... Yer hakkında bilgim yok fakat şu an halka açık nereye giderseniz gidin herkes vardır...

Tesettürlü olunca tatile gidilmiyor mu? Veya sadece seçili yerlere mi gidiliyor?

Antalya'da İranlı Hintli turistler kendilerine has kıyafetlerle geziyorlar plajda kimse kimsenin umurunda değil inan...

Tesettürlülere özel deniz kıyafetleri satılıyor kendine onlardan edinip heryerde denize girebilirsin.

Ben tam tersi turistler ile girmeyi tercih ederim Turk halkinin yarisi tatil yapmayi bilmiyor

Kıyafet bakımından sorun olacak bir durum yok ki herkesin inancı kendine sonra kimse benim ne giydigime karisack değil ya benim sormak istediğim geçen senelerde fethiyeye gitmişti o zamn bile ortam cok kötüydü kendi memleketimde yabancı gibi hissettim kendimi burası da öyle midir giden birileri var mı onun için sordm

Didimde daha çok türk var canım yurtdışı ve yurtiçinden. En çokta ankara'dan var

Annanemlerin didim gayelerde yazlığı var, eskiden tüm okul tatilimizi orda geçirirdik, denizi çok güzel, siz otelde falanmı kalacaksınız canım

Annanemlerin didim gayelerde yazlığı var, eskiden tüm okul tatilimizi orda geçirirdik, denizi çok güzel, siz otelde falanmı kalacaksınız canım
Evet otelde kalcz ortamı pek bilmiyorum ama denizinin güzel olduğunu duydum bende giden tanidiklarimdan canim

Evet otelde kalcz ortamı pek bilmiyorum ama denizinin güzel olduğunu duydum bende giden tanidiklarimdan canim
ortam aile ortamı daha fazla, çünkü didimde çok fazla yazlık var, ona göre akşamları falan evlerde oturanlar sokaklarda oluyor.
Pub larda var ama nebilim bodrum, side gibi değil daha sakin daha mütevazi.
Yani benim fikrim bu, biz genelde akşamları tekneler ile bodruma giderdik eğlence için. Umarım minicik yardımcı olabilmişimdir.

ortam aile ortamı daha fazla, çünkü didimde çok fazla yazlık var, ona göre akşamları falan evlerde oturanlar sokaklarda oluyor.
Pub larda var ama nebilim bodrum, side gibi değil daha sakin daha mütevazi.
Yani benim fikrim bu, biz genelde akşamları tekneler ile bodruma giderdik eğlence için. Umarım minicik yardımcı olabilmişimdir.
Teşekkür ederim canım en azından diğer yerlerden daha sakin olup aile yeri olduğunu öğrendim hayırlısı bakalım gitcz görcz artik

Back
X