İptal ederdim kesinlikleMerhaba hanımlar. Size kısa bir soru sormak istiyorum. Biz aylar öncesinden eşimle 18ağustosta fethiyeye tatil ayarlamıştık. Fakat şuan malesef biliyorsunuz ki ülke yangın yeri. Geleceğimizi, ülkemizi, hayvanlarımızı, ağaçlarmızı kısacası doğamızı kaybettik. İçimiz acıyor bu durumaherkes gibi bizde yılboyunca çalışan fakat yazın bir kere tatile giden insanlarız. Ama bu durumda nasıl gidilir nasıl onca insan acı içindeyken havuza girip keyif yapılır bilmiyorum. Siz olsanız iptal edermiydiniz
Dün akşam fethiyeden geldim.inanın hic bir sıkıntı yoktu orda.Merhaba hanımlar. Size kısa bir soru sormak istiyorum. Biz aylar öncesinden eşimle 18ağustosta fethiyeye tatil ayarlamıştık. Fakat şuan malesef biliyorsunuz ki ülke yangın yeri. Geleceğimizi, ülkemizi, hayvanlarımızı, ağaçlarmızı kısacası doğamızı kaybettik. İçimiz acıyor bu durumaherkes gibi bizde yılboyunca çalışan fakat yazın bir kere tatile giden insanlarız. Ama bu durumda nasıl gidilir nasıl onca insan acı içindeyken havuza girip keyif yapılır bilmiyorum. Siz olsanız iptal edermiydiniz
Merhaba hanımlar. Size kısa bir soru sormak istiyorum. Biz aylar öncesinden eşimle 18ağustosta fethiyeye tatil ayarlamıştık. Fakat şuan malesef biliyorsunuz ki ülke yangın yeri. Geleceğimizi, ülkemizi, hayvanlarımızı, ağaçlarmızı kısacası doğamızı kaybettik. İçimiz acıyor bu durumaherkes gibi bizde yılboyunca çalışan fakat yazın bir kere tatile giden insanlarız. Ama bu durumda nasıl gidilir nasıl onca insan acı içindeyken havuza girip keyif yapılır bilmiyorum. Siz olsanız iptal edermiydiniz
Eki Görüntüle 2896896 İptal etmeyin.
Unutamıyorsunuz da ne yapıyorsunuz? Her yemek yediğinizde ayda şu an ne yiyor acaba diye mi düşünüyorsunuz? Ya da kasımdan beri çocuğunuzu hiç parka götürmediniz mi ayda annesiyle parka gidemiyor diye? Veyahut bebeğinize sarılırken aydayı mı düşünüyorsunuz? Hayır...18ne kadar unutulur yorumları cok acı.
Cidden yazık ..
Nasıl diyebiliyor,nasıl unutabiliyor insanlar anlamıyorm.
Ben hala İzmir depreminde annesini kaybeden Ayda yı unutamıyorm ya.
Biz bukadr rahat olursak,basımızdakiler zaten unutacaklar der..
Bunun acık acık 18ne kadar unutulur denmesi benim icimi acıtıyor.Unutamıyorsunuz da ne yapıyorsunuz? Her yemek yediğinizde ayda şu an ne yiyor acaba diye mi düşünüyorsunuz? Ya da kasımdan beri çocuğunuzu hiç parka götürmediniz mi ayda annesiyle parka gidemiyor diye? Veyahut bebeğinize sarılırken aydayı mı düşünüyorsunuz? Hayır...
Unutmaktan kasıt insanların normal hayatına dönmesi. Hepimizin içi yanıyor ama 15-20 gün sonra normal hayatımıza döneceğiz, eğleneceğiz de tatile de gideceğiz. Yanan bölgelerle ilgili bir çalışma olduğunda da destek vereceğiz yine.
E unutulacak ama bu ülkenin yapısı bu. Sen unutmayacaksın, ben unutmayacağım, evi yanan köylü unutmayacak ama çoğunluk unutacak.Bunun acık acık 18ne kadar unutulur denmesi benim icimi acıtıyor.
Koca ülke yandı
Biz tepkisiz oldugumuz icin beyaz et,canlı yanacak ne yanacak diye konusabiliyor basımızdakiler rahat rahat.
Yanan bölgelere 3 gün sonra ultra lüx otelleri dikecekler,biz de kredi cekip tatile gideceğiz.
Ben iptal etmesin yada gidilmesin demiyorm.Aksine gidilsin,oradaki insanların hayata devam etmesi icin gidilsin.
Oraları yakanların amacı bu zaten,oralar bitsin onlara kalsın.
Ama 18ne kadr unutulur diyeninde agzının ortasına cakasım geliyor yani kusura bakmayın.
İste bunu anlatmaya calısıyorm.E unutulacak ama bu ülkenin yapısı bu. Sen unutmayacaksın, ben unutmayacağım, evi yanan köylü unutmayacak ama çoğunluk unutacak.
Yanan alana dikilen otellerin hiç birine gitmiyorum ben, kara listem var. Yandaş firmalara, marketlere gitmiyorum. Gezide boykot ettiğimiz firmalardan hala alışveriş yapmıyorum. Su aldığım firmayı bile değiştirdim yaptıkları açıklama yüzünden ki gençliğimde oynadığım hentbol takımının sponsoruydu gönül bağım vardı buna rağmen su dahil hiç bir ürünlerini eve sokmuyorum hala. Ben unutmuyorum. Ama unutan unutacak.
Dönemsel olarak Akdeniz ve Ege uygun olmayabilir çünkü Antalya’da yaşayan biri olarak havanın yangından kaynaklı ekstra sıcak olduğunu söyleyebilirim. Öğlen arabalar 52 dereceyi gösteriyor. Diğer bölgelerde de durum farklı değildir.Merhaba hanımlar. Size kısa bir soru sormak istiyorum. Biz aylar öncesinden eşimle 18ağustosta fethiyeye tatil ayarlamıştık. Fakat şuan malesef biliyorsunuz ki ülke yangın yeri. Geleceğimizi, ülkemizi, hayvanlarımızı, ağaçlarmızı kısacası doğamızı kaybettik. İçimiz acıyor bu durumaherkes gibi bizde yılboyunca çalışan fakat yazın bir kere tatile giden insanlarız. Ama bu durumda nasıl gidilir nasıl onca insan acı içindeyken havuza girip keyif yapılır bilmiyorum. Siz olsanız iptal edermiydiniz
yangin faciasi icin eger yapabileceginiz maddi manevi yardimlar varsa onlara bakin bence. cunku siz tatile gitmediniz diye kimse madalya takmayacak. yilda bir hafta tatiliniz olacak zaten. ayni sekilde sizin basiniza bir olay geldiginde de baskalari tatilini iptal etmeyecek. tatil iptal etmenin kimseye bi faydasi yok. bu kadar uzuluyorsaniz yapabileceklerinize bakin.Merhaba hanımlar. Size kısa bir soru sormak istiyorum. Biz aylar öncesinden eşimle 18ağustosta fethiyeye tatil ayarlamıştık. Fakat şuan malesef biliyorsunuz ki ülke yangın yeri. Geleceğimizi, ülkemizi, hayvanlarımızı, ağaçlarmızı kısacası doğamızı kaybettik. İçimiz acıyor bu durumaherkes gibi bizde yılboyunca çalışan fakat yazın bir kere tatile giden insanlarız. Ama bu durumda nasıl gidilir nasıl onca insan acı içindeyken havuza girip keyif yapılır bilmiyorum. Siz olsanız iptal edermiydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?