HisarönüFethiyeden bildiriyorum, kimsenin tadı tuzu yok.
Yani gelseniz de keyifli olmayabilir. Denizin üzerinde is vs yok ama hava korkunç sıcak, üzerine yangınların da sıcağı vuruyor merkeze. Şu saat oldu daha balkona bile çıkamıyoruz.
Bir de yangınlar başladığı an müthiş bir çıkış oldu buradan, tüm tatilciler ardına bakmadan kaçtı. İnsanlar biraz da ona tepkili, zor zamanlarında terk edildiler diye düşünüyorlar. Devletin bir şey yaptığı pek yok. Yangın listesinde bile yer almıyor Seydikemer tarafları ama tüm şehir olarak teyakkuzdayız. Tüm köyler gece nöbette gündüz yangın müdahalesinde.
Gelirseniz Fethiyenin ne tarafına geleceksiniz bilmiyorum ama özellikle Kayaköy-Hisarönü tarafları biraz daha riskli.
Allah yardımcınız olsun. Dualarımız hep sizinleFethiyeden bildiriyorum, kimsenin tadı tuzu yok.
Yani gelseniz de keyifli olmayabilir. Denizin üzerinde is vs yok ama hava korkunç sıcak, üzerine yangınların da sıcağı vuruyor merkeze. Şu saat oldu daha balkona bile çıkamıyoruz.
Bir de yangınlar başladığı an müthiş bir çıkış oldu buradan, tüm tatilciler ardına bakmadan kaçtı. İnsanlar biraz da ona tepkili, zor zamanlarında terk edildiler diye düşünüyorlar. Devletin bir şey yaptığı pek yok. Yangın listesinde bile yer almıyor Seydikemer tarafları ama tüm şehir olarak teyakkuzdayız. Tüm köyler gece nöbette gündüz yangın müdahalesinde.
Gelirseniz Fethiyenin ne tarafına geleceksiniz bilmiyorum ama özellikle Kayaköy-Hisarönü tarafları biraz daha riskli.
Evet keyif almayacağım bir tatili yapmazdımMerhaba hanımlar. Size kısa bir soru sormak istiyorum. Biz aylar öncesinden eşimle 18ağustosta fethiyeye tatil ayarlamıştık. Fakat şuan malesef biliyorsunuz ki ülke yangın yeri. Geleceğimizi, ülkemizi, hayvanlarımızı, ağaçlarmızı kısacası doğamızı kaybettik. İçimiz acıyor bu durumaherkes gibi bizde yılboyunca çalışan fakat yazın bir kere tatile giden insanlarız. Ama bu durumda nasıl gidilir nasıl onca insan acı içindeyken havuza girip keyif yapılır bilmiyorum. Siz olsanız iptal edermiydiniz
Merhaba hanımlar. Size kısa bir soru sormak istiyorum. Biz aylar öncesinden eşimle 18ağustosta fethiyeye tatil ayarlamıştık. Fakat şuan malesef biliyorsunuz ki ülke yangın yeri. Geleceğimizi, ülkemizi, hayvanlarımızı, ağaçlarmızı kısacası doğamızı kaybettik. İçimiz acıyor bu durumaherkes gibi bizde yılboyunca çalışan fakat yazın bir kere tatile giden insanlarız. Ama bu durumda nasıl gidilir nasıl onca insan acı içindeyken havuza girip keyif yapılır bilmiyorum. Siz olsanız iptal edermiydiniz
Bi kaç saat önce bir paylaşıma denk gelmiştim bu yangınları çıkaran insanların asıl amaçlarından biri de o bölgeye gelen insanları azaltmak, orada herhangi bir şekilde para kazanılmasını engellemek falan diye. Bu açıdan düşününce bence gitmelisiniz. Ama tabiki bunu insanların gözüne sokarak paylaşımlar yaparak yapmayın. Eğer gideceğiniz yeri değiştirebiliyorsanız bu ihtimali de düşünebilirsiniz.
Fethiyeden bildiriyorum, kimsenin tadı tuzu yok.
Allah'in izniyle o zamana kadar insallah bi kara beladan kurtuluruz. Yanip giden, yitirdiklerimiz geri gelmeyecek belki. Ama biz de o bolgede yasayan turizmle gecinen insanlariz. Pandemi dolayısıyla yerle bir olan sektor biraz canlanmisken bu olaylar basladi. Iptaller yerine insanlar tatiline giderse sezonun kalan son 1 2 ayinda belki bir gelir olur ve yaralarar merhem olur. Cunku uzun bir kis süreci olacak bir de...Merhaba hanımlar. Size kısa bir soru sormak istiyorum. Biz aylar öncesinden eşimle 18ağustosta fethiyeye tatil ayarlamıştık. Fakat şuan malesef biliyorsunuz ki ülke yangın yeri. Geleceğimizi, ülkemizi, hayvanlarımızı, ağaçlarmızı kısacası doğamızı kaybettik. İçimiz acıyor bu durumaherkes gibi bizde yılboyunca çalışan fakat yazın bir kere tatile giden insanlarız. Ama bu durumda nasıl gidilir nasıl onca insan acı içindeyken havuza girip keyif yapılır bilmiyorum. Siz olsanız iptal edermiydiniz
Tam bunu paylaşmaya gelmiştim.Eki Görüntüle 2896896 İptal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?