• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Mrb kizlar,

Suan yurtdisindan turkiyeye tatile geldik, 3 aylik hamileyim.

Az once gosteris vardi hotelde, ben neseliydim biraz oynuyordum sarki ile esimede de durtum oyna diye.
Orda bozuldu noldu bilmiyorum. Bende sinirlendim.

Sonra iste odamiza gectik, yarin donus yapicaktik istanbula son duragimiz.
Bagirdik cagirdik, dediki senden bosancam.

Artik bende biktim.

Neyapmaliyim kizlar agliyorum suan./
Cagresizim. Kalkip baska hotele mi gitsem?

Oncelikle sakin ol
Ortada tartışacak bir konu göremedim
Tamamiyle hamilelikte aşırı hassas ve kırılgan olabiliyoruz
Eşinde ufak bir tartışmada boşanma kelimesini ağzına almamali

Ne alaka ya? Durup dururken mi bosanicam ben diyor. Öncesi falan vardır bu olayın.

Allah allah niye bosancam desin bunun uzerine.kiskanc da degilmis ne yapmissinki simdi.bence oncesi de var ne olduki sana boyle dedi.gercekten boyle dusundugu icin diyorsa buyuk sorunlariniz var demektir.bir de hamilesin uzuldum

Kocaniz bosancam dediyse dururmuydunuz? Arkasindan kosmak istemiyorum. Yoksa her kavgada der artik.
Arkasindan koşma zaten ama sakin ol anlamında diyorum. Hamileymissin bir de. Bir dur bu gece bi geçsin sakince hiç konusmadan bir yat uyu. Adam yarın sakin haliyle de bosancam ben diye Tribe giriyorsa ne istiyorsan onu yaparsın. Ama sen kendini ve bebisi düşünüp sakin olmaya çalış lütfen.

Dun gunesleniyorduk. Ben guneste 5 saat uyuyalaldim. Basim tum sismisti. Gunes gecmisti. Oyle sersemdim ki kendimde degildim. Kalkmis gel pazara gidelim dedi. Ben yok dedim saat 6 aksam bu saate pazar olmaz. Sende gitme ayri gitmiyelim dedim. Ben odaya attim kendimi oda gider gibi inat yapti. Uyumusum 1 saat sonra geri geldi. Gittinmi dedim yok dedi. Orda tartistik

insan bukadar mi anlayisiz olur!! Hamilegim anlamiyor birde basima gunes gecti hala sis

Allah allah niye bosancam desin bunun uzerine.kiskanc da degilmis ne yapmissinki simdi.bence oncesi de var ne olduki sana boyle dedi.gercekten boyle dusundugu icin diyorsa buyuk sorunlariniz var demektir.bir de hamilesin uzuldum
D

Yaslarınız kaç ya böyle sacmasapan seylerden tattısılır mı
PazRa gidelşm dedi yok dedim
O inat yaptı bilmem ne
Çok acayıo geldi bana konunuz

Ilklerde ben dedim bir kac defa bosanalim diye. Sonra demedim hic.
Evliligi cozememistim ozmn. Suan asla almadim kelimeyi.
Ilk adimi atmamda asla..
Ders olmustu. Ozurde diledim eskilerde kaldi iste..

Şaka gibi derdin var biliyorsun değil mi?
Ah bir okusan şu BDV de ne dertler açıyor hanımlar....
İnan okusan yüreğin kaldırmaz bazılarını

Dun gunesleniyorduk. Ben guneste 5 saat uyuyalaldim. Basim tum sismisti. Gunes gecmisti. Oyle sersemdim ki kendimde degildim. Kalkmis gel pazara gidelim dedi. Ben yok dedim saat 6 aksam bu saate pazar olmaz. Sende gitme ayri gitmiyelim dedim. Ben odaya attim kendimi oda gider gibi inat yapti. Uyumusum 1 saat sonra geri geldi. Gittinmi dedim yok dedi. Orda tartistik

insan bukadar mi anlayisiz olur!! Hamilegim anlamiyor birde basima gunes gecti hala sis

D
Ya bunu da yazmissin ama gercekten hicbirsey yok ortada ama bu kavga konusu oyle mi.boyle evliligi surdurmak imkansiz

Yahu 5 saat uyumuşsun şezlongta ... adam gel şunu yapalım demiş ... yok diyip bir daha uyumuşsun ...

Biraz beraber birşeyler yapsanız tatil daha keyifli olmaz mıydı ??

Back
X