• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil

Şaka gibi derdin var biliyorsun değil mi?
Ah bir okusan şu BDV de ne dertler açıyor hanımlar....
İnan okusan yüreğin kaldırmaz bazılarını

Herkezin derdi kendisine gore buyuk inanki. Biliyorum belki diger dertlerin yanina az kalir. Buda benim derdim buraya paylasmak istedim. Konusucagim baska kimsem olmadigi icin

Herkezin derdi kendisine gore buyuk inanki. Biliyorum belki diger dertlerin yanina az kalir. Buda benim derdim buraya paylasmak istedim. Konusucagim baska kimsem olmadigi icin
Tatil için geldiyseniz ; eglenmenize bakın
Oyun oynamak oyun esnasında durtmek samimiyetle yapılan bir hareket ...
Eşin hoş görebilir ancak karakteri kaldirmiyorsa onu zaman içinde tanı bir daha yapma adamın hoslanmadigi şeyi
Seviyorsunuz ki bebek yapıyorsunuz zırt pirt boşanma lafını ağıniza almayın...
Birbirinizi idare edin...
Daha yeni evli sayilirsiniz...

Umarım konuşmak iyi gelir ...

Kafam degisik bir sekil hale geldi sisti. Gunes sokmus. Sersemdim. Elim ayagim tutmadi. Yoksa gitmem mi hic pazara gezmeye

Güneş mi sokmuş ?

Neyse... sende geçmişte kaç kez boşanalım demişsin.

Eşinin rövanşı olsun bu da .

Yat uyu şimdi.

Sabah ola hayrola .

Ya bunda ne varda kavga edip konuyu bosanmaya getiriyorsunuz.
baska otele felan gitme.bir sakinlesin ikinizde ortada konu bile yok tartisacak

Nefret ediyorum sadece ondan suan normalmi? Tiskinti nefret gicik kapiyorum. Kalkip dovesim var

Bebegimden baska bsy dusunemiyorum.

Biktim dedigine gore bunlarin arkasi otesi var demekki.
Genel tutumunu anlatmadam bilemeyiz.

Sirf bu olay ise bosanilacakta birsey yok kavga edecekte birsey yok. Ama insan sadece bu olaydan ve kavgadan dolayi bıktım demez. Ve sadece bu olaydan dolayi ve kavgadan dolayi bosanacagimda denmez.

5 saat şezlongda uyurken eşin ne yapıyordu? Hiç mi hadi uyan denize/havuza gir veya acıktın mı demedi bu adam? 5 saat bu yahu?

Sirf bu olay ise bosanilacakta birsey yok kavga edecekte birsey yok. Ama insan sadece bu olaydan ve kavgadan dolayi bıktım demez. Ve sadece bu olaydan dolayi ve kavgadan dolayi bosanacagimda denmez.

5 saat şezlongda uyurken eşin ne yapıyordu? Hiç mi hadi uyan denize/havuza gir veya acıktın mı demedi bu adam? 5 saat bu yahu?

Kendisi arkamda uyumus golgede uyaninca gelip uyandirdi beni kalk pazara gidelim diye

Siz uyudunuz o pazara gitmek istedi siz yok dediniz yine uyudunuz. Uyandığınızda o sanırım pazara gidip gelmişti. Nesi var bunun buradan nasıl kavga çıkarttınız anlamadı ben

Kendisi arkamda uyumus golgede uyaninca gelip uyandirdi beni kalk pazara gidelim diye
E hayatım sizin aranızda iletişim yok, ortak karar alma ve uygulama yok siz sürekli zıtlaşıyorsunuz nasıl olacak? Ne kadar süredir evlisiniz siz? Ortada evlilik ilişkisi değilde zoraki olarak aynı evde tutulan, birbirini hiç umursamayan iki insan var gibi duruyor.

Evliligimizde saygi da kalmadi artik aslinda. Birbirimizi bile dovduk.
Sacma sapan konular yuzunden yine.
Kadin oldugumu da unutur bazen.

Bunun daha bi omuru var. 1 bucuk sene gecti. Ya diger yarisinda napicaz?
Kafam oyle karisik ki. Sadece kafam bombos

Evliligimizde saygi da kalmadi artik aslinda. Birbirimizi bile dovduk.
Sacma sapan konular yuzunden yine.
Kadin oldugumu da unutur bazen.

Bunun daha bi omuru var. 1 bucuk sene gecti. Ya diger yarisinda napicaz?
Kafam oyle karisik ki. Sadece kafam bombos

E hayatım sizin aranızda iletişim yok, ortak karar alma ve uygulama yok siz sürekli zıtlaşıyorsunuz nasıl olacak? Ne kadar süredir evlisiniz siz? Ortada evlilik ilişkisi değilde zoraki olarak aynı evde tutulan, birbirini hiç umursamayan iki insan var gibi duruyor.

Evet iletisim yok bizde olayi konusup duzeltmek gibi bsyde yok. Kusup geri bsy olmadan devam ediyoruz. Hep kiziyorum bunun icin konusalim diye

Boşanmayı habire söylüyorsa ne diye hamile kaldın be bacım?

meselenin derinine inmek lazım bence bu anlattığınız şey için boşanılıyorsa yandık ki ne yandık :KK35::KK57::ruh::olamaz:

Back
X