• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatilde beslenme

Duyguediz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
31
4
1
36
Arkadaslar oglum 10 aylik yalniz parcali yemiyor.. Ezip veriyorum bazi nedenlerden dolayi.(bu konuya girmeden) smdi tatile.gidecegiz otel tam pansiyon ama ben orda nasil beslicem.kismini kafamda canlandiramadm.. Ezip yedirebilcegim.turde cikacak ko yada saatleri uycak.mi vs vs.. Siz neler yaptinz.. Evde kavanoz mama yapip goturen oldu mu nasil yapti? Hazrlardan bir kere aldim ebn igrendim.cocuguma yedirmeyi dusunmuyrm

Ben de yediremiyorum hazir mama. Muz kayisi gibi kolay ezilen seyler, yogurt corba, sebze yemeklerinden veriyordum.

Bayram'da blender ile gelen anne vardı otele

Benimki bir yaşındaydı ilk tatilde

Çorba vs pişirdim ekmek makarna kahvaltı kemirdi

Her şey dahil otellerde genellikle çocuk büfesi oluyor. Büfe de mama hazırlamak için bulunan bölüme blendar da koyuyorlar.

Bayram'da blender ile gelen anne vardı otele

Benimki bir yaşındaydı ilk tatilde

Çorba vs pişirdim ekmek makarna kahvaltı kemirdi
Acikcasi otel menusunden yedirmek.istemiyrm nasil yapilir ne vardir belli olmadigndan.. Sabah icin kahveci goturcm.yumurtasini haslamak.icin ama ogle ve aksam dusunduruo

Acikcasi otel menusunden yedirmek.istemiyrm nasil yapilir ne vardir belli olmadigndan.. Sabah icin kahveci goturcm.yumurtasini haslamak.icin ama ogle ve aksam dusunduruo

Ben özellikle butik otel seçip mutfak cs kullanım imkanı olan yer tercih etmiştim

Normalde ne yiyor öğlen akşam

Her şeyi kendin pişiremezsin ki

Bir de yumurta vs kabuklu pişiyor işte oradan yesin ne olacak ki

Arkadaslar oglum 10 aylik yalniz parcali yemiyor.. Ezip veriyorum bazi nedenlerden dolayi.(bu konuya girmeden) smdi tatile.gidecegiz otel tam pansiyon ama ben orda nasil beslicem.kismini kafamda canlandiramadm.. Ezip yedirebilcegim.turde cikacak ko yada saatleri uycak.mi vs vs.. Siz neler yaptinz.. Evde kavanoz mama yapip goturen oldu mu nasil yapti? Hazrlardan bir kere aldim ebn igrendim.cocuguma yedirmeyi dusunmuyrm
Ben el bender goturdum

herşey dahil otellerin çoğunda blander mikrodalga fırın su ısıtıcı oluyor,
ayrıca haşlanmış sebzeler vs oluyor bebek büfesinde onları karıştırıp istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz,
babymix ya da pınar organik yoğurtlardan alırsınız.
butik otele gidiyorsanız mutfağını kullanmak için izin isteyebilirsiniz sıkıntı olmaz.
kendi adıma tatillerde çok kasmıyordum, hala da kasmıyorum, haziranda hafta ultra herşey dahildeydik, hafta boyunca her akşam sadece pilav yedi kızım (5.5 yaşında) sadece güldüm :)

bu el blendirları varya ipli onlardan kullanabilirsin iyice eziyo meyveleride . catalla iyice ezebilirsin küçük küçük.

Her şey dahil otellerde genellikle çocuk büfesi oluyor. Büfe de mama hazırlamak için bulunan bölüme blendar da koyuyorlar.
Ozamn onu bi arayip.sormam.lazm sanirim
herşey dahil otellerin çoğunda blander mikrodalga fırın su ısıtıcı oluyor,
ayrıca haşlanmış sebzeler vs oluyor bebek büfesinde onları karıştırıp istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz,
babymix ya da pınar organik yoğurtlardan alırsınız.
butik otele gidiyorsanız mutfağını kullanmak için izin isteyebilirsiniz sıkıntı olmaz.
kendi adıma tatillerde çok kasmıyordum, hala da kasmıyorum, haziranda hafta ultra herşey dahildeydik, hafta boyunca her akşam sadece pilav yedi kızım (5.5 yaşında) sadece güldüm :)
Cocuk bufe yokms mutfagida acik olursa kullabilirmisim..

Back
X