- Konu Sahibi pembebegonvil
-
Bana çok fazla aramış gibi gelmedi. Ayrıca "donmedıysek bı nedenı vardır demek musaıt degılmısız" demen hiç de hoş değil... Ben olsam diyemezdim. Ne kadar kolay diyebiliyorsunuz büyüğünüze böyle şeyleR?..
anne olunca anlarsınız da..
inşallah gelininiz sizin gibi olmaz
çokda fazla büyütülecek bişey yok aslında onun ağzına göre laf yapıp gene bildiğinizi okuyacaktınız yaşlılara ne desenizde düşünceleri değişmio çünkü o yüzden kendinizi sinir etmeye gerek yok bazı şeyleri görmüceksiniz (bu arada antalyaya mı tatile gittiniz bizim gittiğimiz otelin arkasında bi otel vardı ona benzettim de:)))
Bak ben dun babamlarin evini aradim aradim acmadilar , babamin cebini aradim acmadi , annemi aradim acmadi.. Ben artik turlu seneryolar kurdum cikdircaktim, annem ameliyatli aklima ne gelmedikiii.. En sonunda son kez bidaha denucem olmazsa dayi amca kim varsa aricaktim.. Ki annem acti kizim namazdaydim diye .. Inan omrumden omur gitti..
Bence bi insanin sizi merak etmesi size verdigi degerdendir.. Hem zaten kadin son gune kadar aramamus?
Niye rahatsiz oluyosunuz anlamiyorum ilgilenmeyincede sevmiyo cart curt diyosunuz. 
Kadın bir giderken bir de dönerken aramış, konu başlığınızı görünce günde yirmi kez taciz etti sandım. Onca gün altı üstü iki kez aramış onu da sorun etmişsiniz. İnsan merak eder, yol halidir, hatırınızı sayıp aramış bunda kızacak ne var. Ayrıca telefonla dönüş yapmak nezaket gereğidir, hem sizi hem eşinizi aramış, belli ki meraklanmış. Bayram tatillerinde yollar kötü oluyor, insanın aklına bir sürü şey geliyor. Çok abartmışsınız konuyu, iyi niyetle hatır sormak, evladından haberdar olmak için açılmış iki telefon da annenin hakkıdır diye düşünüyorum.
onca gun dedıgınız 3 gun zaten, tabıı kı arasın ama benım bozuldugum nokta onlara saygı duyulurken bıze duyulmuyor..
arkadaşlar hepinizin yazdıklarına saygım var, iyi hoş hatalıysam özeleştirimi de yaparım tabii ki ama kimse benim takıldığım noktayı anlamamış demek ki, daha önce kayınvalidem benim yanımda diğer oğlunu, kaynımı bir şey gerektiğinde ' aaa arayamam abini rahatsız edemem tatilde'dedi, ben buna takıldım konuyu sonuna kadar okumadınız herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?