tatilde kayınvalide telefonları :S :S

yani siz saygıyı böyle tanımlıyorsanız, o zaman saygının ne olduğunu burada konuşmamız lazım? ne tatiline karışılıyor burada ne de tatil zamanı içersinde taciz boyutunda telefon ediliyor. kadın iki kere aramış yani gidiş dönüşlerde. merak etmiş. biraz abartılıyor bence bu SAYGI olayı? yakında çocuklarımızı arayınca "anne nolursun biraz SAYGI duy bana aaaa derler"

kendi öz oğlunu size sorup da arayacak değil ya
keşke gidip çocuk esirgeme kurumundan bir eş seçseydiniz
aynısını eşiniz sizin anneniz için düşünse yani zırt pırt aramasın annen senden korksun çekinsin isteseydi
ne düşünürdünüz acaba

bunun saygıyla alakası yok ki..hem kadın konu sahibinin eşinide gece gündüz arayıp bunaltmamış..
benim kb.çok sinirlidir bunu ailesi dahil herkes bilir
ama eşim öyle değildir..
çoğu zaman annesi k.biraderimin nasıl olduğunu da eşimi arayıp sorar
hiç bize saygısızlık yapılmış gibi gelmiyor bana..saf mıyım neyim ?

diğer yazdıklarını okudum kadın zaten otoriter bir tipmiş siz onu geri aramayınca merakından ziyade beni saymıyorlar sallamıyorlar gibi düşündü büyük ihtimalle. bu düşüncede olan bir ablaya sahibim de oradan tahmin ettim. hani oğluna bi nevi '' geziyonuz eğleniyonuz ama burada da bir anan var unutma öyle başıbuyruk da değilsiniz telefonuma hemen dönüş yapacaksınız unutmayın ben otoriterim'' gibilerinde ince bir mesaj veriyor kendince :) yapacak pek bişey de yok takmayacaksın huyuna gideceksin bu konuda sadece

bence anlaşılamayan nokta şu
anne diğer evladına saygısızlık etmediği için arayamıyor değil, çekiniyor, korkuyor belli ki
peki bu doğru mu sizce
'aynı anne neden ya tatildeler huzurlarını bozmim belki gelinim yada belki oğlumun huzurları bozulacaktır diye neden düşünmüyor'
bu lafınıza çok üzüldüm ben, kadın telefon ettiğinde neden rahatsız etmiş olsun, huzursuz etsin
bu nasıl çarpık bir mantık
günde 50 kere aramıyor, dikkatinizi çekerim
yolda geçirdikleri sürelerde merak ettiği için arıyor
diğer oğlu da umarım doğru yolu bulup annesine hak ettiği saygıyı göstersin, diyeceğimize, yapılan yorum ilginç
neyse de en çok şuna şaşkınım
ben de bir kayınvalidezede olarak bir kaynanayı haklı buldum ya, konusahibine pess diyorum

Bende hergün aradı bunalttı sandım ya siz buna rahatsız mı etti diyorsunuz.

Benim kaynanamla kayınpederim tatildeki hergün arayıp durdu.

Açmamayı bırak meşgule attıkça ısrarla 10 kereden fazla aradıklarını biliyorum, ben öleyim o zaman

ya arkadaşlar ben de kvm ile bayağı problmelerim var elime verseler boğarım yani o derece..bu arkadaşın kvsi çok da aramamış bence.biz birbuçuk ay önce çıktık tatile.benimki günde belki 10 defa ramıştır gece gündüz demeden,ben de çok sinirlendim ama daha ötesini yapamadım eşimle tartıştık o oldu yani..şimdi bizi arama biz tatildeyiz demek de hem de annene biraz ayıp olur heralde..onu o kv düşünemiyosa yapacak bişe yok.eğer sölesek kötü oluruz ağlar zırlar bisürü tantana...keşke bu arkadaşın kvsi benim kv olsaydı ya razıyım ben bu kadar aramaya.benimkinide o alsın,kaynana görsün..her gece arar yoktan konu bulur yarım saat konuşturur eşimi ....

ne kadar küçük şeyler büyütülüyor. böyle konuları okuyunca ben ne kadar sabırlıymışım diyorum. o kadar saçma şeyler yaşadımki bu arama mevzusu hafif kaldı.bir annede il dışındaki çocuğunu merak edip arayamazmı yaaa....insaf biraz...hemde bayram dolayısıyla bi dünya kaza olurken....

yorumlara verdiğiniz cevapları okudum da kanım dondu ay kusura bakmayın da oha yani..

ne demek o öyle canı istedikçe aramasın çekinsin uzak dursun merak etmesin..

anne bu kişi sayın bayan mahallenin manavı değil..bence kv nizi bir kalem geçin önce siz biraz haddinizi bilin..

siz kim oluyorsunuz da karışıyorsunuz annesinin oğlunu aramasına...daha üç yıllık evli bile değilsiniz...yazık yazık..

asıl konu kaynınız falan değil bence siz resmen kv nizle iktidar savaşına girmişsiniz...ben hatırlatayım sayın hemcinsim bunun için daha çok çok erken...

BEN DE KONU KONU DOLAŞIP HALİME YORUM ARIYOR GİBİ OLDUM AMA NAPAYIM ÇARESİZLİK...NEYSE ARKADAŞLAR BU KONUDAKİ ARKADAŞLAR ÇOK ELEŞTİREL BAKIYOLAR OLAYA BEN DE BUNU İSTİYORUM..BEN "çok korkuyorum...bana yardım edin lütfen" diye bi konu açmıştım.lütfen benim durumumu ayrıntılı ookuyup bana yarımcı olr musunuz???ben de mi abartıyorum acabaaa??LÜTFEEEENNNN

Kadin tatil suresince zirt pirt arayip rahatsiz etse tamam diyecegim de
sadece oglu ve kizi yola ne zaman cikacak diye merak etmis
etmediginiz lafi birakmamissiniz

Yazik esinize...

Kv- gelin kavgalari hep bunlardan cikiyor iste.
Eminim kendi annenizi donuyoruz diye arayip coktan ultimatom vermissinizdir

Bir gün "keşke hayatta olsalar da merak edip arasalar" diyeceğimiz insanlar için bu kadar sinirlenip huzursuz olmaya gerek yok.

başlık,tatilde kayınvalide telefonları,içerik dönüş günü kaynanam aradı.:26:

ne alaka,başlıktan sanki kaynana gece gündüz telefonla taciz etmiş gibi anlaşılıyor.:44:

kadın dönüşünüzü merak etmiş aramış,açmamışsınız.sonra diğerinizi aramış,gene açmamışsınız.ben olsaydım o telefon açılana kadar dk.başı aradım

ayrıca ben evlatlarımdan neden çekineyim.asıl onlar çekinsinler benden,annemi kırmayalım üzmeyelim diye.üstelik ben her gün evlatlarımı arayacağım.gelinler istedikleri kadar hoplayıp zıplasın.haaa açmayıverirler diye düşünürseniz bu imkansız.o telefon açılmadığında neler yapabileceğimi çok iyi bilirler.

bu yoruma çok katılıyorum gerçekten..bir taraf diğerini kıskanmaya gözden düşürmeye çalışınca kendisi gözden düşüyor hakikaten öyle..mesela bnm kvm eşim yanıma yaklaşsa hemen sitem atıyor eşime,insanların yanında beni düşürmeye çalışıyo ama eşiler de aptal değil kızlar herşeyin farkındalar...ama bu davranışlara karşılık vermiyorum ben ve eşim bana daha çok değer veriyorr

Hakkaten ınsanlara ıyılık yaramıyor :)
Aramasa sormasa mesafe koysa sorun cıkartsa adı kotu kaynana oluyor ,
Arayıp merak etse ılgılı davransa yıne rahatsız eden kaynana ..

Bıraz anlayıslı olun,
Ayrıca evlenmış olmanız kocanıza amborga koyabılcegınız anlamına gelmıyor, annesı o ıstedıgı zaman arayabılmelıler bırbırlerını cekınmeden.. Tatıl de aramış ee ne olmus ıkı dk tatılınıze ara versenız ?
Herseyı boyle buyutursenız esınıze ve yuvanıza zarar verırsınız unutmayın.

çok abartılacak bişey değil merak etmiş iki kere aramış sadece
benim kayınvalidem önceleri biz tatile çıkacağımız gün hiç sesi soluğu çıkmazdı hasta gibi olurdu ben sebebini bildiğimden ses etmezdim
biz tatile çıktıkmı hasta olur acillik olur milleti başına toplar öyle aratırdı bizi
arayan kişi yol iz demez dakikalarca öğüt verirdi annenizle ilgilenin hasta kadını bırakıp gitmişsiniz diye
kayınvalide yok tabiki aramazdı hasta yaaa
tatil boyunca hiç aramazdı dönüşte önce onlara uğrardık bir karış surat bana bişey demez eşime derdi bunca zaman nerde kaldınız ben hemen dönün demedimmi filan diye
eşimde hee hee der geçiştirirdi
biz oralı olmadıkça zamanla bu huyunu düzeltti
artık yapmıyor çünkü biz tatile giderken ona haber vermiyoruz gittikten sonra söylüyoruz çünkü hemen küsüyo arıza çıkartıyo hasta oluyo milleti başına topluyor bizi kötülüyor birde hayırsız oluyoruz millete karşı
şimdilerde düzeldi

çok aramamış bence bızımkiler tatıle gıttığımızde gun içinde araarlar bıkere bıde akşamları araarlar herggun yınede bana fazla gelmez

egem abla kayannaları koruma ve kollama derneğinden gibisn

Insanlar ne kadarda tahammulsuz olmus boyle
Hanim efendi esinizi o kadin dogurdu tabiki arayip nasil oldugunu soracak
Kayninizi aramaya cekiniyorsa bu kayinvaldeniziden degil kayninizin terbiyesizligindendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…