- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.166
- 333
- Konu Sahibi pembebegonvil
-
bence de haklısın.. konu sahibi birazcık saygı istiyor o kadar. mesele aslında kadının tatilde şu kadar bu kadar araması değil.. diğer evladına gösterdiği saygıyı onlara da göstersin istiyor. yeni evli olmaları kocası üstünde fazla hak talep edemiyeceği ya da sesini fazla çıkarmaması gerektiği anlamına gelmez.isterse o gün evlenmiş olsun. insan evlendimi kendi yuvasını kurar, kalan herkese düşen de saygıyı ve anlayışı elden bırakmamaktır. anne evladını arayamaz mı düşünemez mi denmiş hep ama birde şu düşünülmeli. aynı anne neden ya tatildeler huzurlarını bozmim belki gelinim yada belki oğlumun huzurları bozulacaktır diye neden düşünmüyor? belki rahatsız ederim diye neden düşünmüyor? hayır, diğer evladı için bunu düşünebiliyorda konu sahibinin eşi için niye aynı anlayışı göstermiyor?
bence de haklısın.. konu sahibi birazcık saygı istiyor o kadar. mesele aslında kadının tatilde şu kadar bu kadar araması değil.. diğer evladına gösterdiği saygıyı onlara da göstersin istiyor. yeni evli olmaları kocası üstünde fazla hak talep edemiyeceği ya da sesini fazla çıkarmaması gerektiği anlamına gelmez.isterse o gün evlenmiş olsun. insan evlendimi kendi yuvasını kurar, kalan herkese düşen de saygıyı ve anlayışı elden bırakmamaktır. anne evladını arayamaz mı düşünemez mi denmiş hep ama birde şu düşünülmeli. aynı anne neden ya tatildeler huzurlarını bozmim belki gelinim yada belki oğlumun huzurları bozulacaktır diye neden düşünmüyor? belki rahatsız ederim diye neden düşünmüyor? hayır, diğer evladı için bunu düşünebiliyorda konu sahibinin eşi için niye aynı anlayışı göstermiyor?
bence anlaşılamayan nokta şubence de haklısın.. konu sahibi birazcık saygı istiyor o kadar. mesele aslında kadının tatilde şu kadar bu kadar araması değil.. diğer evladına gösterdiği saygıyı onlara da göstersin istiyor. yeni evli olmaları kocası üstünde fazla hak talep edemiyeceği ya da sesini fazla çıkarmaması gerektiği anlamına gelmez.isterse o gün evlenmiş olsun. insan evlendimi kendi yuvasını kurar, kalan herkese düşen de saygıyı ve anlayışı elden bırakmamaktır. anne evladını arayamaz mı düşünemez mi denmiş hep ama birde şu düşünülmeli. aynı anne neden ya tatildeler huzurlarını bozmim belki gelinim yada belki oğlumun huzurları bozulacaktır diye neden düşünmüyor? belki rahatsız ederim diye neden düşünmüyor? hayır, diğer evladı için bunu düşünebiliyorda konu sahibinin eşi için niye aynı anlayışı göstermiyor?
bence anlaşılamayan nokta şu
anne diğer evladına saygısızlık etmediği için arayamıyor değil, çekiniyor, korkuyor belli ki
peki bu doğru mu sizce
'aynı anne neden ya tatildeler huzurlarını bozmim belki gelinim yada belki oğlumun huzurları bozulacaktır diye neden düşünmüyor'
bu lafınıza çok üzüldüm ben, kadın telefon ettiğinde neden rahatsız etmiş olsun, huzursuz etsin
bu nasıl çarpık bir mantık
günde 50 kere aramıyor, dikkatinizi çekerim
yolda geçirdikleri sürelerde merak ettiği için arıyor
diğer oğlu da umarım doğru yolu bulup annesine hak ettiği saygıyı göstersin, diyeceğimize, yapılan yorum ilginç
neyse de en çok şuna şaşkınım
ben de bir kayınvalidezede olarak bir kaynanayı haklı buldum ya, konusahibine pess diyorum
sadece 2 yıllık evlisin
ne kadar da çok sahiplenmişsin kocanı, 30 yıllık anası kendi oğlundan çekinsin, korksun istiyorsun
sen eşisin, o da annesi
yerleriniz ayrı ayrı değerli
ama birisi diğerinin yerini kıskanmaya ve değerini düşürmeye çalışırsa, sonuçta kendi değerinden kaybeder
bu olayda haksız olan sensin
bayram bu, mübarek gün bir telefon ettiniz, olay bitti bu mu
kadının bir daha arama şansı yok yani
hem de kendi oğlunu
yazıık
eşine de, ailesine de geçmiş olsun
sen şimdiden daha bunları takıyorsan, ilerde olacak olanlar için ALLAH kadıncağızın yardımcısı olsun
başlık,tatilde kayınvalide telefonları,içerik dönüş günü kaynanam aradı.:26:
ne alaka,başlıktan sanki kaynana gece gündüz telefonla taciz etmiş gibi anlaşılıyor.:44:
kadın dönüşünüzü merak etmiş aramış,açmamışsınız.sonra diğerinizi aramış,gene açmamışsınız.ben olsaydım o telefon açılana kadar dk.başı aradım
ayrıca ben evlatlarımdan neden çekineyim.asıl onlar çekinsinler benden,annemi kırmayalım üzmeyelim diye.üstelik ben her gün evlatlarımı arayacağım.gelinler istedikleri kadar hoplayıp zıplasın.haaa açmayıverirler diye düşünürseniz bu imkansız.o telefon açılmadığında neler yapabileceğimi çok iyi bilirler.
egem abla kayannaları koruma ve kollama derneğinden gibisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?