tatilde kayınvalide telefonları :S :S

Arkadaşların değinmediğini söylediğiniz konuya ben değineyim o zaman...

Diğer oğlu için tatildeler,arayamam diyormuş ama sizin için öyle demiyor diye bozulmuşsunuz.

Diğer oğlundan çekiniyor belli ki ya da daha önce aramış ve laf işitmiş,kalbi kırılmış. Sizin eşiniz de mi kalbini kırsın,sizden de mi çekinsin arayıp sormaya?

Benim de kayınvalidemle ilişkim sorunludur, hayatıma müdahale edilmesini istemem ama oğlundan çekinmesini,korkmasını da istemem yani.

Eğer aramayacaksa düşünceli,saygılı olduğu için aramasın. İnsan evladından laf işitecek diye çekinmemeli,o noktaya getirilmemeli...

yol bu üstelik bayram trafiği kadıncağız iki kez aramış pişman etmişsiniz
aramasa da bizi takmıyor başımıza bişey gelse haberi olmayacak dersiniz
k.biraderin sinirlidir eşin değildir nazı eşine geçiyodur falan filan
kv.diye kendinizi doldurmayın bence abartıyosunuz

bende diyorum bu nasıl yorum

çok doğru..

ben kendi annemle de konuşmadım peşin hüküümlü olmanın lüzumu yok..

pişman etmedik, daha bşi demedik ve yapmadık ancak kendımı yıyorum, evet nazı esıme gecmesın ıstıyorum, sız ıster mıydınız, bunun sonrası var, zıttırı pıttırı baska nedenlerde aranacagız, o kadar kolay olmammalı dıye dusnuyorum

evet ben esımden de cekınsın ıstıyorum, her aklına geldıgınde aramasın,

Kaynını aramamışta sizin eşinizi aramış ne olmuş ki yani? Belkide eşinize daha çok nazı geçiyor. Kişide kusur ararsanız elbet bulursunuz. Burda konu açmaya bile değmeyecek bir mesele.Hani denir ya anne olunca anlarsınız, çok çok doğru bir söz. Yarın bir gün kucağınıza bebeğinizi binbir acı çekerek aldığınızda anyayı konyayı anlarsınız. Oğlunuza telefon ederken gelininizden izin mi alacaksınız?

arayan annesi arkadaşı değil..

onu büyüten annesi ya,yok artık..demek anne oğlundan çekinecek? sen evladın için canını verecek kadar sev ama gelin istemiyor diye oğlundan çekin,her aklına geldiğinde arama..seni anlamaya çalıştım ama yok aynısını gelininden görünce k.valideni anlayacaksın bence..

şu düşüncen çok kötü ya..

testi kırılmadan dayağı atalım diyosunuz yani
olmamış şeyler için doldurmayın kendinizi
o kadar kolay olmamamlı dediğiniz size her istediğinde ulaşamamalı mı
randevu verin kadına da tel. açıp hal hatır sorsun..
kendi anneniz sizi aradığında merak ettiğinde zıttır pıttır olmuyo değil mi
kadın günde 5 kez arasa bezdirse eyvallahta anne bu yaa tabiki aklına kötü şeyler gelir
kaza mı yaptılar bişey mi oldu diye..bu kadar ön yargılı olmayın

Arayan kayınvalideniz olduğu için rahatsız olmuşsunuz,kendi anneniz olsa gayet normal karşılardınız.Kayınvalide işte,arasa suç aramasa suç.

sadece 2 yıllık evlisin
ne kadar da çok sahiplenmişsin kocanı, 30 yıllık anası kendi oğlundan çekinsin, korksun istiyorsun
sen eşisin, o da annesi
yerleriniz ayrı ayrı değerli
ama birisi diğerinin yerini kıskanmaya ve değerini düşürmeye çalışırsa, sonuçta kendi değerinden kaybeder
bu olayda haksız olan sensin
bayram bu, mübarek gün bir telefon ettiniz, olay bitti bu mu
kadının bir daha arama şansı yok yani
hem de kendi oğlunu
yazıık
eşine de, ailesine de geçmiş olsun
sen şimdiden daha bunları takıyorsan, ilerde olacak olanlar için ALLAH kadıncağızın yardımcısı olsun

Her aklına geldiğinde arasaydı siz şu an çoktan boşanmış olurdunuz herhalde. Sizin yaklaşımınızdan bunu açıkça görebiliyoruz...

Eşinize ailesi konusunda bu kadar kısıtlamacı davranırsanız yakın zamanda deği belki ama uzun vadede kaybeden siz olursunuz. Ailesidir sonuçta silip atmasını beklemeyin. Sizi ezdirmediği sürece ailesiyle ilgili konularına karışmayın,sınır koymayın,ailesine bazı şeyler söyletmeye çalışmayın...

Yeni evliyiz diyorsunuz,biz daha balayındayken eşimin ailesi defalarca arardı. Eşim boşverdiği halde arada bir geri arayıp konuşmasını söylerdim,merak ederler diye. Rahatsız olduğum konular vardır elbette ama bundan rahatsız olmadım. Sonuçta merak ediyorlardır,bir iki dakika konuşmakla evliliğimizden birşey eksilmez,eksilmedi de...

benım bozuldugum nokta onlara saygı duyulurken bıze duyulmuyor..

ben konu sahibi arkadaşa hak veriyorum çünkü onun sıkıntısı 3 kere 5 kere aranmak aranmamak değil.ayrımcılık yapılması.bende eşimle yaşıyorum ayrımcılık konusunu.eşimin evli abisine ve eşine bişey denilmiyor yorum yapılmıyor yuvasında huzursuzluk çıkmasın deniliyor.bize gelince kimse ağzını büzmüyor konuşuyor.

eşim haksızlık yaptıklarını gördüğü için o savunuyor bizi.ben eşimin desteğiyle çözüm buldum.

ay ne çok abartmışsınız ya.. yememiş ya sizi aradı diye. merak etmiş kadın ne var yani. açıp iki kelime de mi edemiyorsunuz..
artık neyi dert edineceğini şaşırdı bu insanlar yazık..

bence de haklısın.. konu sahibi birazcık saygı istiyor o kadar. mesele aslında kadının tatilde şu kadar bu kadar araması değil.. diğer evladına gösterdiği saygıyı onlara da göstersin istiyor. yeni evli olmaları kocası üstünde fazla hak talep edemiyeceği ya da sesini fazla çıkarmaması gerektiği anlamına gelmez.isterse o gün evlenmiş olsun. insan evlendimi kendi yuvasını kurar, kalan herkese düşen de saygıyı ve anlayışı elden bırakmamaktır. anne evladını arayamaz mı düşünemez mi denmiş hep ama birde şu düşünülmeli. aynı anne neden ya tatildeler huzurlarını bozmim belki gelinim yada belki oğlumun huzurları bozulacaktır diye neden düşünmüyor? belki rahatsız ederim diye neden düşünmüyor? hayır, diğer evladı için bunu düşünebiliyorda konu sahibinin eşi için niye aynı anlayışı göstermiyor?

keşke anası olmayan birini bulsaydınız. belki de kadın eşinizi daha çok seviyordur, daha çok merak ediyordur. üstelik sizi sadece yol zamanı aramış. yani evinize, eteğinize, konuşmanıza karışmamış. telefon etmiş. Allah kimseyi sizin insafınıza bırakmasın. üstelik anneni de aramamışsın, o da seni aramamış. bayram da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…