- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
- Konu Sahibi pembebegonvil
-
Ah bu kaynanaşar; ahh kaynar kazanı boylayasıcalar.
Yahu bu ne ; doğursuysan doğurdun be kadın.
Valla şekerler bence bu erkek analarının işi oğlunu evlendirdiği gün bitmeli; bütün haklar kanunen de prenses geline ve onun pek saygıdeğer kraliçe annesine devredilmeli.
Çıkın aradan çalı süpürgeleri; biz tatildeyken kendi anamızla günde on sefer konuşabiliriz ama sizlerin bizi merak dip iki kere aramanıza bile tahammül edemiyoruz taaaaam mıaa?
Ah bu kaynanaşar; ahh kaynar kazanı boylayasıcalar.
Yahu bu ne ; doğursuysan doğurdun be kadın.
Valla şekerler bence bu erkek analarının işi oğlunu evlendirdiği gün bitmeli; bütün haklar kanunen de prenses geline ve onun pek saygıdeğer kraliçe annesine devredilmeli.
Çıkın aradan çalı süpürgeleri; biz tatildeyken kendi anamızla günde on sefer konuşabiliriz ama sizlerin bizi merak dip iki kere aramanıza bile tahammül edemiyoruz taaaaam mıaa?
yol bu üstelik bayram trafiği kadıncağız iki kez aramış pişman etmişsiniz
aramasa da bizi takmıyor başımıza bişey gelse haberi olmayacak dersiniz
k.biraderin sinirlidir eşin değildir nazı eşine geçiyodur falan filan
kv.diye kendinizi doldurmayın bence abartıyosunuz
Arkadaşların değinmediğini söylediğiniz konuya ben değineyim o zaman...
Diğer oğlu için tatildeler,arayamam diyormuş ama sizin için öyle demiyor diye bozulmuşsunuz.
Diğer oğlundan çekiniyor belli ki ya da daha önce aramış ve laf işitmiş,kalbi kırılmış. Sizin eşiniz de mi kalbini kırsın,sizden de mi çekinsin arayıp sormaya?
Benim de kayınvalidemle ilişkim sorunludur, hayatıma müdahale edilmesini istemem ama oğlundan çekinmesini,korkmasını da istemem yani.
Eğer aramayacaksa düşünceli,saygılı olduğu için aramasın. İnsan evladından laf işitecek diye çekinmemeli,o noktaya getirilmemeli...
tatildeyken kendi anneniz aradı mı, ya da siz onu aradınız mı
merak ettim sadece
evet ben esımden de cekınsın ıstıyorum, her aklına geldıgınde aramasın,
pişman etmedik, daha bşi demedik ve yapmadık ancak kendımı yıyorum, evet nazı esıme gecmesın ıstıyorum, sız ıster mıydınız, bunun sonrası var, zıttırı pıttırı baska nedenlerde aranacagız, o kadar kolay olmammalı dıye dusnuyorum
sadece 2 yıllık evlisinevet ben esımden de cekınsın ıstıyorum, her aklına geldıgınde aramasın,
benım bozuldugum nokta onlara saygı duyulurken bıze duyulmuyor..
bence de haklısın.. konu sahibi birazcık saygı istiyor o kadar. mesele aslında kadının tatilde şu kadar bu kadar araması değil.. diğer evladına gösterdiği saygıyı onlara da göstersin istiyor. yeni evli olmaları kocası üstünde fazla hak talep edemiyeceği ya da sesini fazla çıkarmaması gerektiği anlamına gelmez.isterse o gün evlenmiş olsun. insan evlendimi kendi yuvasını kurar, kalan herkese düşen de saygıyı ve anlayışı elden bırakmamaktır. anne evladını arayamaz mı düşünemez mi denmiş hep ama birde şu düşünülmeli. aynı anne neden ya tatildeler huzurlarını bozmim belki gelinim yada belki oğlumun huzurları bozulacaktır diye neden düşünmüyor? belki rahatsız ederim diye neden düşünmüyor? hayır, diğer evladı için bunu düşünebiliyorda konu sahibinin eşi için niye aynı anlayışı göstermiyor?ben konu sahibi arkadaşa hak veriyorum çünkü onun sıkıntısı 3 kere 5 kere aranmak aranmamak değil.ayrımcılık yapılması.bende eşimle yaşıyorum ayrımcılık konusunu.eşimin evli abisine ve eşine bişey denilmiyor yorum yapılmıyor yuvasında huzursuzluk çıkmasın deniliyor.bize gelince kimse ağzını büzmüyor konuşuyor.eşim haksızlık yaptıklarını gördüğü için o savunuyor bizi.ben eşimin desteğiyle çözüm buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?