Tatilde mi öğrenecektim :(((yardım lütfen

Kesinlikle öyle . Başkasıyla da giderdim tatile kendini değerli görme dedi
Arkadaşın cinsel performansi yok.Hatta kızlarla olamıyor bile olabilir...etrafa ,eşe dosta tiyatro oynuyor.Seninle de tatile bu yüzden çıkmış ..."balım" ne yaaa...

Ben Ödedim tatili benim gitmem onu çok çok mutlu eder işine gelir . Ödememe rağmen ben mi gitmeliyim
Bütün eşyalarını koy kapının önüne gitmezse güvenliği çağır bence senin için söylüyorum hem sana bunları diyecek hemde üstünden geçincek bu ne bee !!

Şunları okudukça erkeklerden midem bulanıyor.( cinsiyetçi biri hiç değilim.)
Yüzsüz dediklerine bak , bence hepsini kafasından uyduruyor ; o 5 yıl önce ki kızda yok , o kadar kadında yok, hepsine eninde sonunda gerçek yüzünü gösterceğini varsayarsak.
Evinize dönün parayı siz de ödediyseniz, başınızın gözünüzün sadakası deyin geçin.Evde de kurtulduğunuza artık özgür olduğunuza her dakika şükretseniz , şu mahluğun yanında durmaktan iyidir.

Şunları okudukça erkeklerden midem bulanıyor.( cinsiyetçi biri hiç değilim.)
Yüzsüz dediklerine bak , bence hepsini kafasından uyduruyor ; o 5 yıl önce ki kızda yok , o kadar kadında yok, hepsine eninde sonunda gerçek yüzünü gösterceğini varsayarsak.
Evinize dönün parayı siz de ödediyseniz, başınızın gözünüzün sadakası deyin geçin.Evde de kurtulduğunuza artık özgür olduğunuza her dakika şükretseniz , şu mahluğun yanında durmaktan iyidir.
Yok canım doğru hepsi . Resimlerini mesajlarını bile gösterdi bana dün anlatırken . Bir sürü kızla mesajlaşmış .

Ben Ödedim tatili benim gitmem onu çok çok mutlu eder işine gelir . Ödememe rağmen ben mi gitmeliyim
Bavulunu kapıya koy gitsin. Otelde nakit mi kartla mı ödeme yaptın. Kartla ödediysen daha iyi. Kimse sen istemedikçe onunla aynı odaya tıkmaz seni.

Sezonun göbeğinde belki yılda bir kez tatil yapacaksın bir manyak yüzünden heba olmasın. Hem de eve dönsen kafanı dağıtacak birşey yok sürekli mesaj atacaksın adama. Tatiline devam et.

Evet önüne gelenle yatıyo :KK43:(

Ay bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Hiç mi etrafınızda başka sevecek biri kalmadı? Çok mu yakışıklı bu? Onun size gıdım gıdım söylediği güzel sözleri ortalama her erkek söyler zaten. Vazgeçilmez neyi var..

Kendinize olaN özsaygınızı kaybedeceksiniz.lütfen durmayın orada.küçülmeyin dahafazla.aşkta gurur olmaz ama bu aşk degil

Yok canım doğru hepsi . Resimlerini mesajlarını bile gösterdi bana dün anlatırken . Bir sürü kızla mesajlaşmış .
Bunu açıklıyor ve senle tatile geliyor, parasını senin verdiğin yere ; kusura bakma ama jıgolo gibi adam.
Lütfen kaç onun yanında parasını da bosver , en basiti tatilde kadınlar kulübünü açmak yerine, hazırlanıp şu an kahvaltıya gideceğin bir erkek muhakkak vardır, senide seven çıkacaktır.senin onu sevdiğin kadar.
Bu arada yaş kaç?

Sakın tatilinizi yarım birakmayin ,erkektir aldatmasi da haktir,nolmus her önune gelenle yatiyorsa nolmus iliskinizin basindan bu yana sizi hem kalben hem bedenen hem de ruhen aldatiyorsa unutursunuz.Hem evlilik icin de acele etmeyin elbet bir gun sizi sever bekleyin zaman dediginiz ne ki 1 yil 2 yil beklersiniz tipkı simdi oldugu gibi gururu hice sayar her daim yolunda kapisinda beklersiniz....Harika bir iliski sonu da harika.....Tatil masraflarini birlikte odemissiniz hem!

Back
X