Bunu bildiğin halde kalicakmisin hala o adamın yanındaKesinlikle öyle . Başkasıyla da giderdim tatile kendini değerli görme dedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bildiğin halde kalicakmisin hala o adamın yanındaKesinlikle öyle . Başkasıyla da giderdim tatile kendini değerli görme dedi
Günü birlik ilişkilrrde bulundu benimle çıkarken hep affettim onu
Arkadaşın cinsel performansi yok.Hatta kızlarla olamıyor bile olabilir...etrafa ,eşe dosta tiyatro oynuyor.Seninle de tatile bu yüzden çıkmış ..."balım" ne yaaa...Kesinlikle öyle . Başkasıyla da giderdim tatile kendini değerli görme dedi
Ben ödedim tatili . Aklıma da şey geliyo ben gitsem Ooh daha rahat olur hemen birlerimi ayarlarNeden tatilin bitmesini bekliyorsunuz toplayın eşyaları gidin.
Git durma o adamın yanında 2 çocukla kalmış gibi ne bekliyorsun ki anlamadım!!Gitsem zaten hemen ayarlar birilerini
Sen odediysen tatili esyalarini al ve git yoksa guvenligi cagiricam deGitsem zaten hemen ayarlar birilerini
Ben Ödedim tatili benim gitmem onu çok çok mutlu eder işine gelir . Ödememe rağmen ben mi gitmeliyimGit durma o adamın yanında 2 çocukla kalmış gibi ne bekliyorsun ki anlamadım!!
Bütün eşyalarını koy kapının önüne gitmezse güvenliği çağır bence senin için söylüyorum hem sana bunları diyecek hemde üstünden geçincek bu ne bee !!Ben Ödedim tatili benim gitmem onu çok çok mutlu eder işine gelir . Ödememe rağmen ben mi gitmeliyim
Yok canım doğru hepsi . Resimlerini mesajlarını bile gösterdi bana dün anlatırken . Bir sürü kızla mesajlaşmış .Şunları okudukça erkeklerden midem bulanıyor.( cinsiyetçi biri hiç değilim.)
Yüzsüz dediklerine bak , bence hepsini kafasından uyduruyor ; o 5 yıl önce ki kızda yok , o kadar kadında yok, hepsine eninde sonunda gerçek yüzünü gösterceğini varsayarsak.
Evinize dönün parayı siz de ödediyseniz, başınızın gözünüzün sadakası deyin geçin.Evde de kurtulduğunuza artık özgür olduğunuza her dakika şükretseniz , şu mahluğun yanında durmaktan iyidir.
Ben Ödedim tatili benim gitmem onu çok çok mutlu eder işine gelir . Ödememe rağmen ben mi gitmeliyim
Bavulunu kapıya koy gitsin. Otelde nakit mi kartla mı ödeme yaptın. Kartla ödediysen daha iyi. Kimse sen istemedikçe onunla aynı odaya tıkmaz seni.Ben Ödedim tatili benim gitmem onu çok çok mutlu eder işine gelir . Ödememe rağmen ben mi gitmeliyim
Evet önüne gelenle yatıyo(
Bunu açıklıyor ve senle tatile geliyor, parasını senin verdiğin yere ; kusura bakma ama jıgolo gibi adam.Yok canım doğru hepsi . Resimlerini mesajlarını bile gösterdi bana dün anlatırken . Bir sürü kızla mesajlaşmış .