Tatilde mi öğrenecektim :(((yardım lütfen

Bunu açıklıyor ve senle tatile geliyor, parasını senin verdiğin yere ; kusura bakma ama jıgolo gibi adam.
Lütfen kaç onun yanında parasını da bosver , en basiti tatilde kadınlar kulübünü açmak yerine, hazırlanıp şu an kahvaltıya gideceğin bir erkek muhakkak vardır, senide seven çıkacaktır.senin onu sevdiğin kadar.
Bu arada yaş kaç?
25. Haklısınız hepiniz durmak istemiyorum daha fazla . Mutlu değilim hiç .
 
kovun gitsin siz ödemişsiniz parasını madem
belki de bunları söylersem gider bende kendi başıma başka kızlarla tatil yaparım diye düşündü o yüzden gelir gelmez söyledi size bunları olur mu olur yani
bi de özledim balım diyo ne yüzsüz bi insanmış pes yani!!:oha:
 
Başkalarıyla ilişkilerine göz yumarak kendinize yeterince haksızlık ve saygısızlık etmişsiniz. Bu defa kabullenmeyin. Hemen bitirin bu ilişkiyi. Biraz daha beklerseniz, bunu da normalleştirirsiniz gibi geliyor, üzgünüm.

Evinize dönmek istiyorsanız bile önce adamı gönderin ki paranızla tatil yapmasın. Bana kalırsa tatilinizi de tek başınıza yapın mis gibi. Kendinize önce siz değer vereceksiniz.
 
Bir kere gerçek anlamda hisleri olsa sana, Sen hayatına girince başkalarıyla yatıp kalkmaz. Kendi düşüncesine göre ya seninle beraber olmak ister, ya da sabreder. Diğer bir konuda madem unutamamış niye senin yaninda sorsana bunu. Ağlamak çözüm değil ne yazık ki olmayacak bir ilişki olsun diye uğraşıyorsun. Hayal kırıklığı olabilir eski ilişkisinden bunu seninlede paylaşabilir çok üzüldüm, kırıldım diye ama hala onu seviyorum demek bu ilişki yok demek.
 
Ona: “Ben biraz yalnız kalmak, düşünüp kafamı toparlamak istiyorum.” diyip yanınızdan gönderin öncelikle. Şu durumda maddi ve manevi olarak sizi kullanmış sayılır. Daha fazla kullanmasına izin vermeyin. Madem bu kadar derin hislerle bağlıydı eski ilişkisine, öyleyse neden sizi aldı hayatına, neden halem yanınızda? Yanınızdan uzaklaştırın, tahammül etmeyi gerektirecek bir durum yok ortada. Sonra da içinizden geçen her şeyi söyleyip bu adamı hayatınızdan tamamiyle çıkarın.
 
parayı siz ödemişsiniz kovun derim ama adam sinirlenip piskopata bağlayıp size zarar verme ihtimali varsa boşver parayı pulu topla eşyalarıni sen terket orayı... daha fazla aşalatmayın kendinizi
 
2 gunluk tatil icin gururunu ayaklar altina mi alacaksin cek git ordan ve gorusme onla bi daha
 
Nasıl o oteli başına yıkıp çekip gitmedin? Ben olsam öyle sessizce ağlamaz hesap sorardım. Sonuçta benimle 1,5 senedir beraberse bana” ben o kızı unutmadım,başka kimseyi sevemem “diyemez. Yüzsüz adama bak. Bir de utanmadan tatile gitmiş seninle. Aklı nerdeymiş şimdiye kadar? Bence hemen onu kovala oradan. Tatiline tek başına devam et. Seninle kşmseninböyle konuşmasına da asla izin verme.
 
Onune gelenle yatiyo, eski konustugu kizi unutamiyo ve sen hala oradasin?
Kendine biraz deger vermeyi dusunuyor musum?
Tqtilin bitmesini bekleme mide bulandirici birsey bu evine don
 
Sizden yüz bulduğu için bu kadar rahat. Adam ne söylerse söylesin, ne yaparsa yapsın, peşinden ayrılmayacağıniza o kadar emin ki, duygularını gizleme gereği bile duymuyor. Ki haklı da. Adami yine hakli çıkarmışsıniz. Yaptiginiz tek sey, soka girip yanından ayrılmamak. Keşke soka da girmeyseydiniz çünkü zaten alışıksiniz.

Merak ediyorum, adam daha ne yapsın, ne söylesin, çekip gitmeniz için? El insaf!

Bir de bu nasıl tatil ki kardeş kardeş takılıyorsunuz. Duyguyu gectim, zaten cinsel çekim bile yok aranizda. Kıyamamak falan hikaye. Gerçekten azulayan bir adam, kıyamam diye mi düşünecek? Kaldı ki, cinsellik kıyılacak ya da kıyılmayacak bir şey değildir.
 
Back
X