Kızlar bayramda ve bayramın bir hafta sonrasında tatile çıkıyoruz. Geçen ay 23ünde regl oldum. Bu ay da o civarlarda olurum diye tatil planı yaptık. Ayın 26sı ve bende hiç regl belirtisi yok.
Emziriyorum 16 aylık kızım var. Adet geciktirici kullanılmıyor bildiğim kadarı ile. Adeti geciktirmek için bitkisel vs bir yöntem bileniniz var mı? Nefret ediyorum şu regl olayından. Geçen ve önceki yaz olmamıştım ne güzeldi...
Bende takipteyim bu konuyu
Adet geciktirici çok mu zararlı acaba yada rahatsız mı ediyor kullandıktan sonra
Hiç kullanmadım sevimli de gelmiyor. Tabi mecbur kalırsam kullanıcam da başka bir yöntem var mı diye şansımı deneyeyim dedimAdeti geciktiren bitkisel bir yöntem yok bildiğim kadarıyla. Tampon kullanın.
Evet çok zararlı.Bende takipteyim bu konuyu
Adet geciktirici çok mu zararlı acaba yada rahatsız mı ediyor kullandıktan sonra
Hiç kullanmadım sevimli de gelmiyor. Tabi mecbur kalırsam kullanıcam da başka bir yöntem var mı diye şansımı deneyeyim dedim
Bana da yapmayacağını bilsem alırım bir kerelik hafif sıkıntı derken şişkinlik falan mıHiç bişey yapmıyor bana. Bünye hassassa bazen hafif sıkıntı yaratabiliyor sadece.
Hiç bişey yapmıyor bana. Bünye hassassa bazen hafif sıkıntı yaratabiliyor sadece.
Ben de kullandım emzirmeden önce hiç sıkıntı yapmadı. Sadece 1-2 gün biraz ağrı oldu.Bende takipteyim bu konuyu
Ağrı için zaten mecburen ilaç alıyorumBen de kullandım emzirmeden önce hiç sıkıntı yapmadı. Sadece 1-2 gün biraz ağrı oldu.
Bana da yapmayacağını bilsem alırım bir kerelik hafif sıkıntı derken şişkinlik falan mı
Bende takipteyim bu konuyu
Kaç gün geciktirdi pekiTarçın çayı geciktiriyor diye biliyorum hatta çay kaşığıyla toz tarçın yiyerek adetini geciktiren bir arkadaşım vardı.Ama kendim hiç denemedim ne kadar işe yarar bilmiyorum.
Ne güzel ni sorun olmamış
Ben balayında kullanmak zorunda kaldım bıraktıktan 3 gün sonra det oldum ertesi ay sanki hiç kullanmamışım gibi kendi düzeninde devam etti..
bi zararını da görmedim açıkcası.
he emzirdiğiniz bebeğiniz varsa bişi diyemicem ama bünyeden bünyeye de değişiyor.
Kaç gün geciktirdi peki
Ne güzel ni sorun olmamış
Çocuğum yok
Peki hergün mü alınıyo bu ilaç
Benim de tatilimle reglim denk geliyor, ben bu ay dogum kontrol hapi baslicam tatilden donene kadar kesintisiz alicam.
Ki normalde bana hap onerilmiyor ama doktorum bir aydan bisey olmaz dedi bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?