Tatile bir kala hayal kırıklığı

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
Ben ilk defa şehir dışında tatile gidiyorum ve çok heyecanlıyım yarın akşam uçağımız
Da
Ayın 4 ünde gelirse 3 ün de gelir dediğim regl bugün gelmeye başladı ve ben de 2. Günü çok geliyor
İçim de bir his çok hevesliydin bir şey çıkacak diyordu
Ama sinyal bile vermeden gelişi yıkıldım resmen :olamaz:

Yahu etrafım da ki herkes bizden durumu kötü olanlar bile sürekli deniz deler ben ilk defa çok hevesle tatil aldım

Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım :kızgın:
Akşam geldi yarın da az gelir tam tatil ilk günü başlayacak :KK42: :KK42: :KK42:

Ne olur fikir verin
:KK61:

Not: bakire olduğum için tampon olmaz :hasta:

bunun için ilaçlar var
tavsiye vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama sen bir eczacıya sor. ben burdan isim söylemiyim.
bende tatildeyken reglim olmasın diye kullanmıştım bir defa. regl olmadan 3 gün önce başlıyorsun ve maksimum 10 gün kullanabiliyorsun. ilacı bıraktıktan birkaç gün sonra oluyor zaten kanaman.
dediğim gibi ben geciktirmek için kullandım ama internette okuduğum kadarıyla başlamış kanamayıda kesmeye yarıyormuş. bir danış sen yinede.
sürekli kullanıma uygun bir ilaç değil ama benim gibi 40 yılda bir defa kullanırsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

İşe yarar mı acaba

Çok heves ettim
Gitmek için genel de hep birkaç gün ötelenir erken geldi

Biraz netten bakayım
Bir de
P ile başlayan haricinde
Kullandığınız var ise özel den ya da buradan yazar mısınız

İşe yarar mı acaba

Çok heves ettim
Gitmek için genel de hep birkaç gün ötelenir erken geldi

Biraz netten bakayım
Bir de
P ile başlayan haricinde
Kullandığınız var ise özel den ya da buradan yazar mısınız
evet o p ile başlayanı kullandım ben
geldikten sonra kesmesi içinde kullanılıyor dediğim gibi. En azından internette kullanıp fayda görenler var.

Bence tampondan korkacak bisey yok. Kucuk parmak boyutundan da ufak bisey zaten. Bekarete zarari olur diye endiseleniyorsnuz ya Eger bir erkegin cinsel uzvu o uzunlukta olsa iliski kurulamaz oyle diyim:) o yuzden boyutu minik biseyi dert etmeyin kullanilabilir. Ama gene de kullanamam diyosaniz havuza girmeyin asla. Ama cok gelen gun disinda denize girin. Yaniniza uc set bikini olsun denizden cikar cikmaz hemen degisin. Gunluk pedinizi koyun icine oyle oturun guneslenin. Havuzu o donemde cok onermiyorum hijyenik degil. Ama tuzlu su sorun olmaz. Ayrica denizdeyken fosur fosur akmaz zaten merak etmeyin. Uc set bikini, her deniz sonrasi kabin ve islem tamam:) tatilin tadini cikarin:)

cnm bızde sans yok . bende 8 ınde oldum eylulun 8 ınde tatıle cıkıyorum ınsallah regl olmam dıyorum. denız gozlugume kadar aldım denız ıcın

Ben ilk defa şehir dışında tatile gidiyorum ve çok heyecanlıyım yarın akşam uçağımız
Da
Ayın 4 ünde gelirse 3 ün de gelir dediğim regl bugün gelmeye başladı ve ben de 2. Günü çok geliyor
İçim de bir his çok hevesliydin bir şey çıkacak diyordu
Ama sinyal bile vermeden gelişi yıkıldım resmen :olamaz:

Yahu etrafım da ki herkes bizden durumu kötü olanlar bile sürekli deniz deler ben ilk defa çok hevesle tatil aldım

Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım :kızgın:
Akşam geldi yarın da az gelir tam tatil ilk günü başlayacak :KK42: :KK42: :KK42:

Ne olur fikir verin
:KK61:

Not: bakire olduğum için tampon olmaz :hasta:
eger regli olmazsan bu seferde karnın sisiyo adet olmaya yakaın neler oluyosa o his oluyo bence ol kurtulll

Bence tampondan korkacak bisey yok. Kucuk parmak boyutundan da ufak bisey zaten. Bekarete zarari olur diye endiseleniyorsnuz ya Eger bir erkegin cinsel uzvu o uzunlukta olsa iliski kurulamaz oyle diyim:) o yuzden boyutu minik biseyi dert etmeyin kullanilabilir. Ama gene de kullanamam diyosaniz havuza girmeyin asla. Ama cok gelen gun disinda denize girin. Yaniniza uc set bikini olsun denizden cikar cikmaz hemen degisin. Gunluk pedinizi koyun icine oyle oturun guneslenin. Havuzu o donemde cok onermiyorum hijyenik degil. Ama tuzlu su sorun olmaz. Ayrica denizdeyken fosur fosur akmaz zaten merak etmeyin. Uc set bikini, her deniz sonrasi kabin ve islem tamam:) tatilin tadini cikarin:)
Teşekkür ederim

O bahsettiğiniz ilaç başlamış adeti kesmiyor malesef ama çoook çooook azaltıyor. Bir keresinde adetimin başladığı ilk gün kullanmaya başlamıştım çok azalttı bir iki kez suya girip sürekli güneşlenmiştim.

Aç karnına mı tok karnına mı içiliyor bu meret

Off stres oldum
Ben de ilk denize gitmeden içeyim

İlaç başlamış kanamayı kesmez. Hormonlarınızın canına okuduğunuz, tatilde karın ağrısı çektiğinizle kalırsınız.

Bakire değilseniz tampon kullanın. Bakireyken de kullanılır ama cesaret edemezsiniz muhtemelen. Onun dışında başka seçenek yok. Yoğun gelen gün girmezsiniz denize, sonrasında çok sorun olmaz.

Teşekkür ederim

Dediğiniz gibi cesaret edemiyorum tampon a
Normalde de az geliyor
Belki keserim diye düşündüm ama maalesef çözüm yok galiba

Teşekkür ederim

Dediğiniz gibi cesaret edemiyorum tampon a
Normalde de az geliyor
Belki keserim diye düşündüm ama maalesef çözüm yok galiba

Az geliyorsa hiç bişey olmaz. Kendi sağlığınız için havuza girmeyin sadece. Hem deniz çabuk bitirir dönemi genelde. Bir iki ağrı kesici de aldınız mı bu ayı atlatırsınız.

Az geliyorsa hiç bişey olmaz. Kendi sağlığınız için havuza girmeyin sadece. Hem deniz çabuk bitirir dönemi genelde. Bir iki ağrı kesici de aldınız mı bu ayı atlatırsınız.

Evet az geliyor ilk 2 gün hariç (bu günlerde de yine az) diğer günler son gün gibi bitik (1 senedir böyle az)

Ağrı kesici de aklıma geldi
Havuz hiç düşünmüyorum
Sadece koy gezileri düşündürüyor yedek alt aldım yanıma
Koy gezisinde değiştirebilir miyim öyle bir imkan var mı bilmiyorum

Bir de hasta kilotları oluyor onlar işe yarar mı acaba

Deniz şortu içine hasta kilodu giysem (onu nerede bulacaksam) deniz şortun da rengi çıkar mı acaba
Yedek şort almadım alsam mı
stres oldum
İnşallah bronzlaşmak istiyorum deniz de yüzmek istiyorum

Durumu kötü olmayanlar denize girmesin mi o kısmı anlayamadım ben ?

Yapacak bir şey yok, sakın bu halde denize ya da havuza girip mikrop kapmaya davetiye çıkartmayın.

Tampon alternatifi yoksa bikinin ustune sort giyip guneslen, denize girerken pedini cikar gir, denizden cikar cakmaz da bikinini degistirip yeni pedinle guneslenirsin. Tabi bikininin koyu renk olmasi sart :) denize girmek regl suresini ve miktarini cokk azaltiyor.

Evet az geliyor ilk 2 gün hariç (bu günlerde de yine az) diğer günler son gün gibi bitik (1 senedir böyle az)

Ağrı kesici de aklıma geldi
Havuz hiç düşünmüyorum
Sadece koy gezileri düşündürüyor yedek alt aldım yanıma
Koy gezisinde değiştirebilir miyim öyle bir imkan var mı bilmiyorum

Bir de hasta kilotları oluyor onlar işe yarar mı acaba

Yok yahu öyle hasta kuloduna gerek yok. Kan gövdeyi goturmeyecek.

Koy gezisi dediğiniz tekne turuysa eğer teknelerde tuvalet var.

Back
X