Tatile bir kala hayal kırıklığı

Ben ilk defa şehir dışında tatile gidiyorum ve çok heyecanlıyım yarın akşam uçağımız
Da
Ayın 4 ünde gelirse 3 ün de gelir dediğim regl bugün gelmeye başladı ve ben de 2. Günü çok geliyor
İçim de bir his çok hevesliydin bir şey çıkacak diyordu
Ama sinyal bile vermeden gelişi yıkıldım resmen :olamaz:

Yahu etrafım da ki herkes bizden durumu kötü olanlar bile sürekli deniz deler ben ilk defa çok hevesle tatil aldım

Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım :kızgın:
Akşam geldi yarın da az gelir tam tatil ilk günü başlayacak :KK42: :KK42: :KK42:

Ne olur fikir verin
:KK61:

Not: bakire olduğum için tampon olmaz :hasta:
geciktirme hapı var sanırım ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum

bakiresiniz, tampon kullanmayın. bir zararı olmaz belki ama içiniz rahat etmez.
geciktirici için de geç kalmışsınız. hiç boşuna hormonları oynatmayın.
zaten 1.gün bitmiş, 2.günde de yoldasınız dimi, yanlış anlamadıysam böyle.
e son günler az gelir zaten. havuza girmeyin. denize de girince kesilir zaten kanama. çıkar çıkmaz değiştirin her şeyinizi. ya da 3.gün de girmeyin. son gün zaten bi gelir bi gelmez. bunda üzülecek bir şey yok. tatil sadece deniz değil, gezin, tozun, yiyin, için.

Kızlar herkese teşekkür ederim öncelikle
Dün ağrı kesici aldım
2 defa da duş aldım
Son gün silmesi kadar ancak oluyor

Not; benim migrenim var ve tesadüf biraz ağrım olunca normal de hafif ağrı da almam ağrı kesici ama aldım
Galiba kesildi
İnşallah tatil sonuna kadar böyle olur

Uyarı ⚠:super: ben migrenim den ötürü ağrı kesici aldım, Siz kesilmek için rastgele ağrı kesici almayınız sonuçta ağrı kesici de bir ilaç ve gelişi güzel kullanılmamalıdır :KK52:

bakiresiniz, tampon kullanmayın. bir zararı olmaz belki ama içiniz rahat etmez.
geciktirici için de geç kalmışsınız. hiç boşuna hormonları oynatmayın.
zaten 1.gün bitmiş, 2.günde de yoldasınız dimi, yanlış anlamadıysam böyle.
e son günler az gelir zaten. havuza girmeyin. denize de girince kesilir zaten kanama. çıkar çıkmaz değiştirin her şeyinizi. ya da 3.gün de girmeyin. son gün zaten bi gelir bi gelmez. bunda üzülecek bir şey yok. tatil sadece deniz değil, gezin, tozun, yiyin, için.
Uçak ile geldim o yüzden 2. Günüm tatil ilk günü maalesef
Ama duruldu

Back
X