Benimde tek derdim bu değil de işte bugün de buna taktim kafayı. Bazı şeyleri atlatmak için başka şeyler bulmak gerekiyor..Ahh ahh tek derdim bu olsa keşke
Ütüyü dönüşte yapın, katlayıp bir kenara bırakın acil bir iş değil çünkü... Çamaşırları atın makinaya o sırada balkona bir kova su dökün sonra evi süpürmeye başlayın en son banyoyu yıkayın. Şu yazdıklarınızı 2 saat içinde çok kolay yaparsınız...
Demi ya tatile bile stres yapıp gidiyorumGün içinde canın isterse yetişebildiğin kadarını yaparsın. Acilse çamaşır işini hallet. Peşinden gelmeyecek ya işler :)
Ahh ahh tek derdim bu olsa keşke
Madem canın istemiyor yapma. Kaba işlerini hallet gerisini gelince yaparsın.Benimde tek derdim bu değil de işte bugün de buna taktim kafayı. Bazı şeyleri atlatmak için başka şeyler bulmak gerekiyor..
Ben olsam dönünce yapardım, hem tatil öncesi yorulmak hem dönüşte yorulmak bana göre değil. Dönüşte yine çamaşır yıkanacak, banyo temizlenecek çünkü.
Tatil dönüşü kimse bana iş yaptıramaz. O yüzden ben gitmeden yapmayı tercih ederim. Tatilden dinlenmiş şekilde gelicem bir de temizlik mı yapcam ? Yapmam :) siz de öyle düşününAynen bi başlasam çok kısa sürer ama baslayamiyorum işte.
Yok canım ekimde daha. Ama başladık eşya yerleştirmeyeAa naptiniz evlenddinizmi siz de
Ütüm çok az ya. İki parça falan ama gelince temiz eve girmek istiyorumMadem canın istemiyor yapma. Kaba işlerini hallet gerisini gelince yaparsın.
Ben işten 6 da cıkıyorum bide gidip evde tüm bu dediklerini yapıyorum, gerçi dün ütüyü bitiremedim bugün yapıcam inşallah
Demi tertemiz eve girmek var dönüşteTatil dönüşü kimse bana iş yaptıramaz. O yüzden ben gitmeden yapmayı tercih ederim. Tatilden dinlenmiş şekilde gelicem bir de temizlik mı yapcam ? Yapmam :) siz de öyle düşünün
Canım yeni evliymişsin çoluk yok çocuk yok tadını çıkar. Ben de iki kişiyken deli gibi iş yapardım . Şimdi çocuklardan yapamıyorum yapsamda içine ediyorlar.Demi ya tatile bile stres yapıp gidiyorum
Sagol tatlım. Yapasim var da üsengecligimEv senin bark senin,bosver donuste yaparsin girtlagina basan kimse yok nasilsaiyi tatiller canim
1bucuk senelik evliyim canım çok yeni değilCanım yeni evliymişsin çoluk yok çocuk yok tadını çıkar. Ben de iki kişiyken deli gibi iş yapardım . Şimdi çocuklardan yapamıyorum yapsamda içine ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?