tatile çıkmak istemiyorum

senin yerinde olsam bende kesinlikle böyle bir tatili kabul edemezdim
birde yeni evlisiniz.. biz balayı tatili ve sonrasında yaptığımız bütün tatillerimiz hep birlikte gittik yanımıza kimseyi almadık
ama oğlum bebekken arabayla gittik ve ben kendim teklif ettim eşime görümcemi kuzenimizi de alalım birlikte eğlenelim dedik öyle 1 kere gitmiştik
hani böyle olablir her tatilde tek gidersiniz 1 kereye mahsus hadi bu defa hep birlikte dersiniz
ama ilk tatiliniz ve yeni evlisiniz
şu aileleride anlamıyorum yani
benim kardeşim yeni evlendiğinde evine bile rahat rahat gidemezdim ayıp olur diye
hayret bişey yaaa
eşinizle açık açık konuşun bu yüzden gitmek istemiyorum deyin ve sözününde de durun
yoksa bu ilkle başlar böyle devam eder.

ayyy canım ilk tatailiniz eşini ikna etmeye çalış ama şu sıra bizimde gündemizde bu konu var ama benim farkım 3aylık evliyim biz antalyaya balayına gitmiştik ve ufak tefek tatailelre gittik eşimle senin yerinde olsam bende kabul etmezdim ki dediğim gibi seneye tatil planımızda eşimin aileisyle birlikte geçirmek var eşimin aileside pek şehir dışına çıkmamış eşim gecen annesine dedi seneye ev tutucam hepbirlikte gidicez bende ilk iyi olur dedim onalrada iyi gelir yazık çıkmıyorlar biryere diye aynı tatil parasınıda biz vericez,sonradan düşündüm eşimin aileisyle çok kültür farklılığımız var benim hiç ortak noktam yok onalrla ama iyi insanalrdı saygı çercevesi içinde iyi anlaşabiliyoruz ama çok zaman geçirmedim yeri geliyor sıkılıyorum ama tatail onalrla bir kaç hafta aynı evde düşündüm birde çalışan bir insanım senede 1 hafta 10 gün tatil yapıyorum sonuçta sıkılmak değil eğlenmek isterim eşimede dedim ben rahat edemem sizinkielrle hepsi kapalı tek açık benim bikini şort giycem rahat edemem dedim eşimde giy ne olcak canım dedi bende en olmadı gidersek eğer annemi çağırırım diyorum artık seneye sağ kalıp yaşarsak görücez.

bizimde cnm 26 eylülde tam 1 sene oluyo biz evlendiğimizde balayına eşimle gittik ama bu sene temmuzda kayınvalidem kayınpederim ben ve eşim birlikte tatile çıktık. ailecek her şene gittikleri fiyat açısından uygun olan bir yer vardı bende baştan tmm olur dedim ama gitmeye yakın vazgeçtim gibi oldum ama sonuçta gittim kayınvalidem kayınpederim çok iyi insanlar. Neyse birlikte tatile gittik iki ayrı odada kalıyoruz tek banyo tuvalet izmir bide o kadar sıcak ki düşün ben kapalıyım klima yok evde de rahat dolaşamıyorum öldüm her fırsatta eşime söylendim tatilimiz zehir oldu die. kayınvalidemle de konuştum anne sen beni nankör olarak görme ama ilk tatilimiz ve ben böyle olsun istemiyodum çok sıkılıyorum burda die. otel olmadığı için hiç bi aktivite yoktu çünkü. Bi dahada tövbe ettim birlikte tatile gitmem die. Sonra eşimle bayram tatili için yer baktık her yer dolmuş yer bulamıyoruz bekar görümcem dedi annem babam ben bi arkadaşım sayesinde otelde antalyaya yer ayırttık bizde o zaman bize de ayırt falan dedik yer bulamıyoruz çünkü bu sefer biz onların peşine takıldık bayramda antalyaya tatile gittik ama bu sefer ayrı katlarda kaldık ve kayınvalidemle konuştuğum için otelde hep ayrı takıldık yemeklerimizi bile ancak restoranda karşılaşırsak birlikte yedik. Hiç bi sıkıntı olmadı otelde konuşup merhabalaştığın kişiler gibi oldu iki tarafta memnun kaldı bu sefer. Sende en azından ayrı ortak kullanım alanı olan bi yerde kal ve kayınvaliden anlayışlıysa bnm gibi konuş derim anne bizim bu ilk tatilimiz balayımız sayılır birlikte vakit geçirmek istiyoruz bizi yanlış anlamayın falan şeklinde kibarca konuş o zaman en azından daha rahat edersin. Eşinde söyleyebilir bunu uygun bi dille sen söyleyemezsen.

kusura bakma ama ne eşin nede ailesi seni düşünmüyo. eşinde en byük kabahat sen bişey söylesen gelinsin batar ama eşin söylese kötü olmaz. darılsalar bile senlik bir mevzu olmaz. ıyyyyyy varya çok korkuyorum çok ya sözlümün aileside böyle olursa diye. sanırım eşimle çok büyük kavga ederdim.

ben olsam tatile cıkardım,
sen gitmesende eşin tatile çıkacak cünkü, sen tatile yine git ama eşinle zaman gecirin ayrı takılın.

asla gitmezdim bunu da acık acık dile getirirdim.

isterse gitsin. burnundan da getiririm. telefonlarına cıkmam vs. yeni evli kadını bi basına bırakıp gitsin gidebiliyorsa.

ne alaka ya ilk defa tatile cıkacam o da kocam ve ailesiyle birlikte. onlar gitsin biz sonra gideriz de.

yol bilmez yordam bilmezse fıstık gibi turlar var. seni alıyor bindiriyor otobusune. orada en guzel oteli ayarlıyor. her sabah otelden alıp o cevrede gorulmesi gereken en guzel yerlere plajlara goturuyorlar. turistik yerlere giris cıkıs onlara ait. yol otel onlara ait. valla cocugum olmasa turla giderdik.

bu sene tatile Fethiye'ye gittik. gemi turuna cıktık. cocuksuz bir ciftle tanıstık. Eskisehir'den gelmisler. bizim yarı fiyatımıza ustelik de o cevrenin en luks otelinde pasalar gibi tatillerini yapıyorlardı.

sen de dersin yol yordam bilmiyorum derse.

aynen öyle vallahi ben turizmciyim işim olduğu için biliyorum :))
mademki yol yordam bilmezmiş eşin,
bir sürü turlar ve tatil seçenekleri var gidin birine

gitmak istememekte kendine göre cok haklisin tabi kii.ama bende de söyle bir durum oldu.Evlendik biz bir hafta sonra gidebildik cünkü Macaristana gidiyorduk ve islemleri ancak hallettik neyse esim dedi ki kardesimle kocasina da gelin dedim dedi.bende bir sey söylemdim görümcem de bana sordu yeni evlesliz gelsek olur mu acaba falan dedi.bende gel tabi ki sende görmüs olursun dedim.Neyse onlar oraya almanya´dan geldi bizde türkiye den.Cok güzel oldu kalabalik tatil dahada eglenceli oluyor bence.Haa bu arada türkiyede 17 agustos depremi oldu biz balayindayken annemlerde yalovadaydi.Inan yanimda olduklari icinde ayri bir iyi oldu benim icin.onlar moralimi düzeltti.yaa iste böyle canim.Hayatin neler getirecegi bilinmez.sen kalbini bozma.

Ayyyyyyyy kıskanç şeyler sakın gitme zehir olur tatilin saçmalık yaa...

Bide apart bi yer tutarsanız hizmetçi olursun onlara hiç gitme ...

annesinide tatile götürmek isteyen bir adamın tatilde eşiyle babaşa zaman hayal ettiğini hiç sanmıyorum ben

Pardon da eşi çağırmamıs ki babası demiş beraber gidelim diyeo da kıramamıs belli ki.Sen olsan babanı kırabilir miydin?Hep gitsen eşinde mutlu olur.Gitmesen evliliginde zarar görür bence.

annesinide tatile götürmek isteyen bir adamın tatilde eşiyle babaşa zaman hayal ettiğini hiç sanmıyorum ben

Pardon da eşi çağırmamıs ki babası demiş beraber gidelim diye o da kıramamıs belli ki.Sen olsan babanı kırabilir miydin?Hep gitse eşinde mutlu olur.Gitmese evliliginde zarar görür bence.

Pardon da eşi çağırmamıs ki babası demiş beraber gidelim diye o da kıramamıs belli ki.Sen olsan babanı kırabilir miydin?Hep gitse eşinde mutlu olur.Gitmese evliliginde zarar görür bence.

pardon canım orayı evet anlamamıım ama bu bişey değiştirmez bana göre
ben olsam kabul etmem
hani yeni evliler sonuçta eşiyle birliktye özel tatil yapmak istemesi en doğal hakkıdır kadının..
kim ne derse desin ama ailecek gidilen bir tatilde ne kadar rahat edilirki

bu ne saçmalıktır yaa ne işi var eşinin ailesinin ilk tatilinizde. balayına gidememişsiniz sonuçta. ne kadar düşüncesizlermiş. ayrıca eşin de sana sormadan tamam dememeliydi. en büyük hata eşinde. sen bi an önce eşini ikna et ilk tatilimizi huzursuz geçirmek istemiyorum ailesine işten izin alamadığınızı söylesin. onlar gidip geldikten sonra da siz gidin tatile izin verdiler diye. hem kırılmamış da olurlar( ki zaten kırılmaya hakları yok kendi düşüncesizlikleri) herkesin kafası rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…