merhaba kızlar....
Nasip olursa eylülün 26 sında tam 1 senelik evli olucam... Evlendiğimizde biz balayına çıkmadık götürmedi eşim beni..
şimdide eşim ailesiyle birlikte beni antalyaya götürmeye çalışıyor.
Ben onlarla birlikte tatile falan çıkmak istemiyorum..
Heleki kız kardeşiyle birlikte bi gıcık bi gıcık laf sokup duruyo herşeye muhalefet beni çok üzüyo anlayacağınız eşime diyorum sessiz kalıyo hep benim yanımda olmuyo eşim hep kendi tarafını tutuyo
hem huzurum kaçıcak hemde yaptıkları tatil ücretlerini biz ödeyeceğiz ben ne yapayım oraya gidipte şimdiye kadar şehir dışından hiç çıkmadım şimdiden msonra çıksam bişey fark yapmaz, sen beni baştan götürecektin diyorum bende...
Iş yerinden izin vermiyolar dedim giderim konuşurum diyo patronuma söyledim ne olur izin vermeyin diye
ya böyle bişey olabilir mi ? çalışan olarak izin istemeyen bi ben varımdır heralde...
Off ya gitmicem yaaaaa
ben olsam tatile cıkardım,
sen gitmesende eşin tatile çıkacak cünkü, sen tatile yine git ama eşinle zaman gecirin ayrı takılın.
asla gitmezdim bunu da acık acık dile getirirdim.
isterse gitsin. burnundan da getiririm. telefonlarına cıkmam vs. yeni evli kadını bi basına bırakıp gitsin gidebiliyorsa.
ne alaka ya ilk defa tatile cıkacam o da kocam ve ailesiyle birlikte. onlar gitsin biz sonra gideriz de.
yol bilmez yordam bilmezse fıstık gibi turlar var. seni alıyor bindiriyor otobusune. orada en guzel oteli ayarlıyor. her sabah otelden alıp o cevrede gorulmesi gereken en guzel yerlere plajlara goturuyorlar. turistik yerlere giris cıkıs onlara ait. yol otel onlara ait. valla cocugum olmasa turla giderdik.
bu sene tatile Fethiye'ye gittik. gemi turuna cıktık. cocuksuz bir ciftle tanıstık. Eskisehir'den gelmisler. bizim yarı fiyatımıza ustelik de o cevrenin en luks otelinde pasalar gibi tatillerini yapıyorlardı.
sen de dersin yol yordam bilmiyorum derse.
annesinide tatile götürmek isteyen bir adamın tatilde eşiyle babaşa zaman hayal ettiğini hiç sanmıyorum ben
annesinide tatile götürmek isteyen bir adamın tatilde eşiyle babaşa zaman hayal ettiğini hiç sanmıyorum ben
Pardon da eşi çağırmamıs ki babası demiş beraber gidelim diye o da kıramamıs belli ki.Sen olsan babanı kırabilir miydin?Hep gitse eşinde mutlu olur.Gitmese evliliginde zarar görür bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?