Tatile gidince değişen adam

erkekler doğdukları günden itibaren bayanlara göre daha rahat büyüdüğü için toplum yapısı olarak bizde büyüdükleri hallerine annelik yapmaya çalışınca çatışma olabiliyor .
ben öyle değilim telefonuna bakmam , masaja gider hiç bişey demem , isterse arkadaşları ile de takılabilir ama o bensiz gitmemeyi tercih etmiyor.

insanın içinde olmasın kötülük art niyet yoksa zincir de vursanız yapacağını yapar ben buna inaniyorum ki ay tatlım hayatım bitanem hediyeler çiçekler böcekler boynuz takanlar da var . :KK39:

Ne dışarı çıkmasına ne gittiği yere eve girdiği saate bile karışmadım hatta 4 saat aramadığı zamanlar oldu arayıp rahatsız bile etmedim

Wow wow wow! 4 saat aramamiş ve siz karişmadiniz! Çok vefakarsiniz!

Yahu cidden 16 yaşindamisiniz? Adam eğleniyor. Kimse kimseyi tatilde düşünmüyor. Geçen sene annem tatile gitmişti ve kadini zar zor buluyordum :)

Sizin arkadaşlariniz yokmu? Onlar ile zaman geçerin. Adami o kadar darlamayin. Ne demek kahvaltidan neden benim haberim yoktu? Annesi bile bu soruyu sorumaz sonuçta yetişkin bir adam.

Kendinize bu konuda çeki düzen verin. Her aradiğinda onu böyle sorgularsaniz adam hakli olarak bidaha sizi aramak istemez.

Arkadaşlarını görünce şımarmış bazı erkekler böyle. Tabiki de sevgilisine her an nerde olduğunu söylemeli yoksa niye sevgili olursunuz ki normal konuştuğu flirtleştiği kızlardan farkı olmalı sevgili olmanın burda 4 saat yazmamış vaow diye kendi aklınca dalga geçen insanlar ne kadar genişmişsiniz benimde sevgilim bana geceden öğlen 2 ye kadar mesaj atmazsa aşırı derecede sinirlenirdim sen kimsin de bana kendi aklınca ben özgür erkeğim ayakları yapıyorsun git kendi başına özgürce yaşa o zaman benle çıkma.

Kızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,

Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum :KK43:(

Esiniz degil erkek arkadasiniz once bunu idrak edin derim

Esiniz nerede haberiniz yoksa problem olur ama sevgilinizin nerde oldugu problem degil bilmek zorunda degilsiniz

Evli olsaniz sizin gitme imkaniniz varken sizsiz tatile gitse kizarsiniz degil mi ? ama suanda o bekar istedigi yere gidebilir sizde oyle

Seviyeli iliski bogazina yapismak olmamali

Uzuuun yillar sevgilim olan kisiyle evlendim yurtdisinada gitti tatile trde gitmedigi yerde kalmadi birkere gidemezsin neden haberim yok aklina gelicek miyim demedim evlilik icinde ben onsuz cok sehre gittim gezmeye is amacli birauru ulkeyede gittim cunku onun gelme sansi yoktu onun disinda normal cikilan tatillerde hep birlikteydik

Kızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,

Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum :KK43:(
Tatil de Nirvana ya ermiş
Dönüncede sen yüz verme

Back
X