• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gitmek istiyorum..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Herkese iyi bayramlar..
Şuan annemdeyim ablam tatilden geldi eşiyle bizde gece burda kaldık onlar var diye. Evleri başka şehirde gidecekler bir iki güne diye kaldık..
Herkes tatilde herkes fotoğraf paylaşıyor denizde orda burda... Denize bayılıyorum ama işte malesef evde oturuyoruz haftalardır eşimin de dükkanı var zaten çarşamba gününe kadar çalıştı. Herkes Antalya da Muğla da tatil de bn de çok gitmek istiyorum.. Bizde gtcez sanırım ama işte evde tıkılınca çok cnm sıkıldı kaç haftadır moralim bozuk... Paylaşmak istedim

Eşinizin izin alma durumu yok mu? İşi devredeceği birisi falan?

Eşinizin izin alma durumu yok mu? İşi devredeceği birisi falan?
İş kendi işimiz eleman da var.. Dükkan var araba alıp satıyoruz ama insanın kendi işi olunca daha da zor oluyormuş malesef.. Her sene giderdik bu sene hiç gidemedik hep günübirlik yakın yerlere gittik.. Bakalım ayarlarsak gtcez inşallah.
Millet ikinci tatil fotoğraflarını paylaşıyor ablamlar da tatilden geldi dün herkes tatil heryer boş olunca biraz kıskandım sanırım

İş kendi işimiz eleman da var.. Dükkan var araba alıp satıyoruz ama insanın kendi işi olunca daha da zor oluyormuş malesef..
Gidersiniz inşallah :) ama dert ettiğiniz şeye bakın Allah aşkına, her gün nasıl konular açılıyor görüyorsunuz... Şükredin.

valla teselli diye söylemiyorum ama şu dönemde tatile gitmek mi bidaha tövbeler olsun,
önceki hafta ailemle dolaştık biraz, geçen hafta da bikaç gün fethiyedeydik, çin halk cumhuriyeti plajları gibiydi, hele katrancı diye bir yere girdik yarım saat içinde kaçtık, insanlar resmen üst üste yüzüyor ve ne kadar ipini koparan varsa gelmiş,
küçük çocuk yoksa eylül sonu ekim başı çok güzel olur güney, bikaç gün kaçar kafa dinlersiniz.

valla teselli diye söylemiyorum ama şu dönemde tatile gitmek mi bidaha tövbeler olsun,
önceki hafta ailemle dolaştık biraz, geçen hafta da bikaç gün fethiyedeydik, çin halk cumhuriyeti plajları gibiydi, hele katrancı diye bir yere girdik yarım saat içinde kaçtık, insanlar resmen üst üste yüzüyor ve ne kadar ipini koparan varsa gelmiş,
küçük çocuk yoksa eylül sonu ekim başı çok güzel olur güney, bikaç gün kaçar kafa dinlersiniz.

O zmn artık havalar soğur ya tadı kaçar ekimde.. Bayram ya ondan öyledir kalabalık

Herkes gidince insan daha da istiyor.. Sosyal medya fotoğrafları evde otururken görmek insanı biraz üzüyor..
ben sosyal medyaya inanmam. Dün kuzenim mesela annemden 5 dk lığına bıçağı aldı ve "kurban bayramınız kutlu olsun", "et kesmek" şeklinde paylaşımını yaptı ve bıçağı sakince anneme geri verdi. Gram et kesmeden :D sosyal medya bundan ibaret bence ya herkes eğleniyor herkes mutlu

O zmn artık havalar soğur ya tadı kaçar ekimde.. Bayram ya ondan öyledir kalabalık

biz her sene eylülün ikinci yarısında, okullar açıldıktan sonra 2. tatile giderdik,
havanın en güzel olduğu zamanlar.
bayram haftası kalabalıktan hiçbir şeyden zevk alamadık,
otelde bire bir kargaşa hakimdi, bilmiyorum belki biz yanlış yer seçimi yaptık, ama bidaha bedava olsa fethiyeye gitmem o kesin, inanılmaz bozulmuş.

biz her sene eylülün ikinci yarısında, okullar açıldıktan sonra 2. tatile giderdik,
havanın en güzel olduğu zamanlar.
bayram haftası kalabalıktan hiçbir şeyden zevk alamadık,
otelde bire bir kargaşa hakimdi, bilmiyorum belki biz yanlış yer seçimi yaptık, ama bidaha bedava olsa fethiyeye gitmem o kesin, inanılmaz bozulmuş.

Kötü olmuş sizin adınıza üzüldüm

Bayram da ailelerimizden uzaktayiz başka şehirde yaşıyoruz gidemedik. Eşim çalışıyor ve izin günü diye bi kavram yok yani öyle günübirlik bile gidemiyoruz. Tatile geçen ay 1hafta gittik geldik okadar. O da zar zor izinle .Ayrıca anneniz le ablanizla evde olmak da güzel .bende yalnız oturuyorum kos kos. .eşim gelse Akşam da bi yemej çay beraber yesek icsek diye ..bilmem anlatabildim mi

Herkese iyi bayramlar..
Şuan annemdeyim ablam tatilden geldi eşiyle bizde gece burda kaldık onlar var diye. Evleri başka şehirde gidecekler bir iki güne diye kaldık..
Herkes tatilde herkes fotoğraf paylaşıyor denizde orda burda... Denize bayılıyorum ama işte malesef evde oturuyoruz haftalardır eşimin de dükkanı var zaten çarşamba gününe kadar çalıştı. Herkes Antalya da Muğla da tatil de bn de çok gitmek istiyorum.. Bizde gtcez sanırım ama işte evde tıkılınca çok cnm sıkıldı kaç haftadır moralim bozuk... Paylaşmak istedim
Aynı şu anki ruh halim. Ben de mi yazsam diyordum. Kardeşlerim hep tatilde. Bebek var diye gidemedik. Çok içim sıkılıyor çok. Sizi çok iyi anlıyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle bayram tatilinde denize falan gidilmez. Aşırı kalabalık oluyor hiç keyif almıyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle bayram tatilinde denize falan gidilmez. Aşırı kalabalık oluyor hiç keyif almıyorum.

ölüdenize gittik, saat 12ydi, giriş kapısına yakın bir yere park edebildik, bütün otopark dolmuş, çocukla 2 km kadar yürüdük, kumburnu leş, sadece kalabalık değil pis bir kalabalık, kılık kıyafetle girmişler, o mis gibi turkuaz deniz, lağım rengine dönüşmüş, zaten bebeler bezsiz donsuz, her türlü dışkıyı döke saça geziyorlar.
geçtik diğer tarafa şezlonglar dipdibe, orda da kadının biri keyfimin içine etti.
gittik otelin havuzunda takıldık.
tabi instagrama bakıyorum misss gibi ölüdeniz fotoları, yok öyle bişey, külliyen yalan, caaanım ölüdeniz, paçalı kot donuyla denize giren apaçi dolu.

Back
X