• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gitmek istiyorum:((

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
bayramlardan oldum olası nefret ederimm çocukluğumdan beri, bu yüzden bayram yaklaştıkça geriliyorum bir sürü misafir gelsin sen onlara git hiç bana göre şeyler değil
Geçen bayram tatile gittik ve bu bayram gitmycez diye anlaştık ama ben nasıl dayanıcam bilmiyorum
Bi fikriniz var mı acaba ikna edebilirmiyim eşimi bi yerlere gitmek için
Aslında ekimde 3 günlüğüne gidicez bi yerlere ama biletler alındı o biletleri bayram sonuna alsam ek ücret öderim heralde değil mi?
Off siz nasıl geçiriyosunuz bu bayramı
Bide bu bizim evlendikten sonraki ilk bayram dediğim gibi ramazan bayramında gitmiştik
Herkesi dolaşcaz galiba tatilim zehir olcak gibi hissediyorum galiba bu bir fobi

Herkesi dolaşmanıza gerek var mı ? eşinizin aile yapısında ?
Eğer yoksa ilk 2 gün yakın akrabalara ziyareti yapıp sonra evde tatil mod takılabilirsiniz .
Bence sadece siz istiyorsunuz die plan değişikliği yapmayın ..

Kv ve annemlere giderim eşimin teyzesi anannesi bir oturuyor onlar kv me gelmezse onlara hideriz o kadar eşim gerisini gezmek isterse genelde tek gider ben sevmiyorum bilir :KK66: bizde evde oluruz heralde ama ben seviyorum evi.
Sen hani barışmıyordun ne ara barıştın bakim :KK53:

Biz bayramlarda hep tatile gidiyoruz.
Gitmesekte gezmek dolaşmak zülüm gelmiyor acıkcası . Oda olur o da olur ama calıstıgımız için her ıznı degerlendırmeye calısıyoruz

Biz ege turuna gideceğiz, bayramın 2. gunu sabaha karsı baslayacak olmadı bızle gelın :kahve:

(yanlis anlamayin sizi elestirmek icin degil )

bi insan neden bayrami sevmezki? (sadece merak)
biz gurbette bayramin tadini cikaramiyoruz bayrama hasret kaliyoruz size ozenti duyuyoruz ....
bayramda tatilimiz yok ya kendimiz 1gun icin izin aliyoruz yada gelip calisiyoruz
bayram tadi yok ziyarete giedcegimiz insanlarda ayni sekilde ya calisiyo ya okul .. hic bizaman bi araya gelemiyoruz

Herkesi dolaşmanıza gerek var mı ? eşinizin aile yapısında ?
Eğer yoksa ilk 2 gün yakın akrabalara ziyareti yapıp sonra evde tatil mod takılabilirsiniz .
Bence sadece siz istiyorsunuz die plan değişikliği yapmayın ..
Aslında yok ama çok kalabalık aile illaki gideriz:(
Yalnızım zannediyodum.
Akraba fazla olmadığı için full evdeyiz gelen giden olmayınca da sıkıcı :KK43:
Evde boş boş oturucam sanırım BDV de bayram problemleri okuyarak geçiririm 9 günü...
Evet ya yazık 9 güne ben haftasonunu bile iple çekiyorum yoğunluktan o yüzden güzel geçsin istiyorum tatilim
Kv ve annemlere giderim eşimin teyzesi anannesi bir oturuyor onlar kv me gelmezse onlara hideriz o kadar eşim gerisini gezmek isterse genelde tek gider ben sevmiyorum bilir :KK66: bizde evde oluruz heralde ama ben seviyorum evi.
Sen hani barışmıyordun ne ara barıştın bakim :KK53:
Bi ara barıştık ama küserz yine nasıl olsa
Bende evi severimde fazla kalınca boğuluyorum gezmek tozmak istiyorum ama nerdeee

Evde yalnız geçireceğim. Kimseye gitmiyorum ailem dahil. Ruhumu dinlendirmeye, sadece kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var. Hayatın anlamını sorguladığım bir dönemdeyim yine bu yüzden tüm zorunluluklar saçma geliyor bir süredir.
Bayramları ben de hiç sevmem, toplumca zorla dayatılan, yapılmaması halinde kimseye zararı olmadığı halde, yapılması halinde beni çok bunaltan şeyleri yapmaktan kaçınıyorum.
Ailem gel diyor gitmiyorum, kimseyi de kabul etmiyorum eve. Gerçekten kafa dinlemem gerek çünkü bayram diye müsamaha göstermeyeceğim.

(yanlis anlamayin sizi elestirmek icin degil )

bi insan neden bayrami sevmezki? (sadece merak)
biz gurbette bayramin tadini cikaramiyoruz bayrama hasret kaliyoruz size ozenti duyuyoruz ....
bayramda tatilimiz yok ya kendimiz 1gun icin izin aliyoruz yada gelip calisiyoruz
bayram tadi yok ziyarete giedcegimiz insanlarda ayni sekilde ya calisiyo ya okul .. hic bizaman bi araya gelemiyoruz
Bende bilmiyorum ama oldum olası sevmem bayramları
Bide kalabalığı hiç sevmem ve her bayramda kalabalığa maruz kalıyorum belki de bu yüzden ne bileyim hiç sevmiyorum milleti dolaş el öp onlar sana şeker ikram etsin mesaj at ara bayram için kalabalık olarak toplan şamata olsun bunlardan hiç hoşlanmıyorum

Biz bayramlarda hep tatile gidiyoruz.
Gitmesekte gezmek dolaşmak zülüm gelmiyor acıkcası . Oda olur o da olur ama calıstıgımız için her ıznı degerlendırmeye calısıyoruz

Biz ege turuna gideceğiz, bayramın 2. gunu sabaha karsı baslayacak olmadı bızle gelın :kahve:
Ne güzel kıskandım valla
Bende her tatili değerlendirmek istiyorum işte

Evde yalnız geçireceğim. Kimseye gitmiyorum ailem dahil. Ruhumu dinlendirmeye, sadece kendime zaman ayırmaya ihtiyacım var. Hayatın anlamını sorguladığım bir dönemdeyim yine bu yüzden tüm zorunluluklar saçma geliyor bir süredir.
Bayramları ben de hiç sevmem, toplumca zorla dayatılan, yapılmaması halinde kimseye zararı olmadığı halde, yapılması halinde beni çok bunaltan şeyleri yapmaktan kaçınıyorum.
Ailem gel diyor gitmiyorum, kimseyi de kabul etmiyorum eve. Gerçekten kafa dinlemem gerek çünkü bayram diye müsamaha göstermeyeceğim.
Ne güzel bunu başarabilmek:) biz gitmesek topa tutarlar heralde:)

herkese değilde yakın bi kaç akrabaya gidin büyüklere hem gönülleri de hoş olur duasını alırsınız sonra yine gezersiniz bayram tatili uzun sonuçta eşinizle anlaşmışsınız bence tatil diye tutturmayın ters tepebilir

herkese değilde yakın bi kaç akrabaya gidin büyüklere hem gönülleri de hoş olur duasını alırsınız sonra yine gezersiniz bayram tatili uzun sonuçta eşinizle anlaşmışsınız bence tatil diye tutturmayın ters tepebilir
İşte biz gitmesekte onlar kesin gelir ve çekemiyorum artık çıcuklar desen çok yaramazlar
Yani hafta içi eve 11de gidiyorum bazı günler öyle bunaldım ki artık

Hep derim:spor:
Bayram demek,tatil demek!
Seyran demek,tatil demek!
Hiç sevmem bayram ziyaretlerini.:63:
Tamamen katılıyorum

Kızlar peki bişey sorcam ben biletleri istesem bayram sonunaalabilirmiyim hiç uçak biletinde değişiklik yapmadım bi bilgim yok olur mu öyle
Ödeme yapıldı ama

eşimin ailesine gidiyoruz şehir dışı olduğu için mecbur kalıyoruz sürekli dolaşıyoruz, normalde benim ailem küçüktür o yüzden sadece bayramın 1. günü ananemde buluşurduk sonrası herkes kendince takılırdı hatta bekarken hep tatillere falan giderdim. Evlenince mecbur gidiyoruz ve kapı kapı dolaşırken başım dönüyor çok kalabalık bir aile yapısı var ama iki senedir alıştım allahtan ailesini seviyorum yoksa işkence olurdu.

eşimin ailesine gidiyoruz şehir dışı olduğu için mecbur kalıyoruz sürekli dolaşıyoruz, normalde benim ailem küçüktür o yüzden sadece bayramın 1. günü ananemde buluşurduk sonrası herkes kendince takılırdı hatta bekarken hep tatillere falan giderdim. Evlenince mecbur gidiyoruz ve kapı kapı dolaşırken başım dönüyor çok kalabalık bir aile yapısı var ama iki senedir alıştım allahtan ailesini seviyorum yoksa işkence olurdu.
Aynen işte aile kalabalık olunca insan bıkıyo
Bende seviyorum ama sevmediğim insanlar var bir iki tane

Back
X