Tatile gitti

Ahakilsizbasim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
135
12
13
34
Dün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde

Diğer sorunlarınızı bilmiyorum ama anlattıklarınızda adam makul, siz biraz daha işi oyun havasında görüyorsunuz.

Bugün her tartışmada yüzük çıkarırsanız, evlendikten sonra her tartışmada evi terk edersiniz.

Bunlar ilişkiyi zorlaştıran kaprisler.
İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim

Diğer sorunlarınızı bilmiyorum ama anlattıklarınızda adam makul, siz biraz daha işi oyun havasında görüyorsunuz.

Bugün her tartışmada yüzük çıkarırsanız, evlendikten sonra her tartışmada evi terk edersiniz.

Bunlar ilişkiyi zorlaştıran kaprisler.
Sinirlenince dayanamıyorum dün tokat attım baya çok kızdırdı

İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
Kimse her dediğimizi sürekli yapamaz.
Çünkü kimse bizim emir erimiz değil.
Eşimiz, sevgilimiz, kardeşimiz, annemiz, babamız da olsa kendisine doğru gelmeyen isteklerimizi sürekli yapmaz, yapmamalı da zaten.

Dünya bizim etrafımızda dönmüyor.

Sevgilik ya da evlilik arada karşılıklı jestler olsa da sonuçta EŞİTLİK üzerine temellenen bir kurum.
Neden sizin her dediğinizi yapsın ki?

Kimse her dediğimizi sürekli yapamaz.
Çünkü kimse bizim emir erimiz değil.
Eşimiz, sevgilimiz, kardeşimiz, annemiz, babamız da olsa kendisine doğru gelmeyen isteklerimizi sürekli yapmaz, yapmamalı da zaten.

Dünya bizim etrafımızda dönmüyor.

Sevgilik ya da evlilik arada karşılıklı jestler olsa da sonuçta EŞİTLİK üzerine temellenen bir kurum.
Neden sizin her dediğinizi yapsın ki?
Beni seviyorsa yapması lazım hem beni bu durumda bırakıp nasıl gider gelince tedavi olucaz diyor bir de ya

Sinirlenince dayanamıyorum dün tokat attım baya çok kızdırdı
Adama mı tokat attınız?
Eğer doğru anladıysam, çok sabırlı bir adammış.
Kestirip atmamış yine de kafamı dağıtayım biraz demiş.
Sinirlenince dayanamıyorum diye şiddetin mazereti olamaz.
Adam da sinirlenince dayanamıyorum diyip sizi günde üç posta dövmeye kalksa ne olacak?

Beni seviyorsa yapması lazım hem beni bu durumda bırakıp nasıl gider gelince tedavi olucaz diyor bir de ya

Her dediğimizin yapılması, sevgi kıstası falan değildir.

İnsanız, makul olmayan şeyler talep edebiliriz. Kendimizin şımartılması adına karşımızdakinin hayatını zorlaştırmak olur bu.

Bence sevgiye ve ilişkiye bakış açınızı değiştirin.

Adama mı tokat attınız?
Eğer doğru anladıysam, çok sabırlı bir adammış.
Kestirip atmamış yine de kafamı dağıtayım biraz demiş.
Sinirlenince dayanamıyorum diye şiddetin mazereti olamaz.
Adam da sinirlenince dayanamıyorum diyip sizi günde üç posta dövmeye kalksa ne olacak?
Evet, 5kere tokat attım beni bu halde bırakıp nasıl gidersin diye hpv oldum onun yüzünden en son montuyla yüzünü kapattı

Her dediğimizin yapılması, sevgi kıstası falan değildir.

İnsanız, makul olmayan şeyler talep edebiliriz. Kendimizin şımartılması adına karşımızdakinin hayatını zorlaştırmak olur bu.

Bence sevgiye ve ilişkiye bakış açınızı değiştirin.
Nasıl değiştiricem psikoloğa gitsem düzelir mi bir de aşırı dozda kıskançlık var herkesten kıskanıyorum ama hasta hasta bırakıp gitti beni

A
Evlilik böyle bir şey değil. Her dediğimi yapacak zihniyetiyle devam ederseniz daha çok kavga edersiniz. Bence biraz olgunlaşmaya çalışın bu şekilde çok hastalıklı bir ilişkiniz olur.
Ama 2 yıldır yapıyordu evden çıkma desem çıkmazdı

Evet, 5kere tokat attım beni bu halde bırakıp nasıl gidersin diye hpv oldum onun yüzünden en son montuyla yüzünü kapattı

Hastalığınızın sebebinizin o olduğuna eminseniz, bu tokat atmakla, yüzük atmakla çözülecek bir konu değil. Daha radikal kararlar almalısınız.

Evlendikten sonra da size bulaşabilirdi. O zaman nasıl bir tepki vereceğinizi tahmin ediyorsanız (ayrılmak/tedavi olup ilişkiyi devam ettirmek) düşünüp yine aynı tepkiyi vermelisiniz.

Siz kesin ayrılmaya karar vermiştiniz. Benim de karşımda surekli karar değiştirip yüzük atan biri olsa güvenim ona karşı sıfır olurdu. Sizin nişanlıniz iyi sabrediyor yine.

Back
X