Tatile gitti

Dün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Nişanlıyken yüzük atmak ayrıldık anlamına gelir sen o yüzüğü çıkardıysan niye gitme diye ağlayıp yalvarıyorsun?? Siz daha küçük yaştasınız anlaşılan bi çocukluğunuzu yaşayın sonra evlenirsiniz

Nasıl değiştiricem psikoloğa gitsem düzelir mi bir de aşırı dozda kıskançlık var herkesten kıskanıyorum ama hasta hasta bırakıp gitti beni

Hpv yatak döşek yatıran bişey degil amma büyütmüşsün. Başınıza bir şey gelmiş işte çözüm aranaya bakın. İlişkiye girerken iki tarafta birbirinin ilki degilse her şey göze alınmalı. Doğacak kötü sonuçları gögüsleyecek yüreğin yoksa da kimseyle aynı yatağa girme.

Mühim olan bir erkeğe yalvarmak zorunda kalmadan başının çaresine bakabilmek. Çok sinirlendim yaaa ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım ne demek? Senin elin ayagin yok mu?

Hpv nedir araştır. Sağlığına dikkat et. Çalışıyorsan özele işsizsen devlet hastanesine git ve sigillerini yaktır. Kimseyi bunun icin tokatlama. Şöyle düşün, hamile de kalabilirdin plansız şekilde. Ve nişanlın sana sırt çevirebilirdi.

Ayaklarının üzerinde durup oluşacak her türlü kötü sonucu göğüsleyemeceksen bazı şeyleri yapma. Of yaaa resmen şiştim adamı arayıp gitme ne demek? Dedigimi yapmadı ne demek? Tuhafsın.

Hpv yatak döşek yatıran bişey degil amma büyütmüşsün. Başınıza bir şey gelmiş işte çözüm aranaya bakın. İlişkiye girerken iki tarafta birbirinin ilki degilse her şey göze alınmalı. Doğacak kötü sonuçları gögüsleyecek yüreğin yoksa da kimseyle aynı yatağa girme.

Mühim olan bir erkeğe yalvarmak zorunda kalmadan başının çaresine bakabilmek. Çok sinirlendim yaaa ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım ne demek? Senin elin ayagin yok mu?

Hpv nedir araştır. Sağlığına dikkat et. Çalışıyorsan özele işsizsen devlet hastanesine git ve sigillerini yaktır. Kimseyi bunun icin tokatlama. Şöyle düşün, hamile de kalabilirdin plansız şekilde. Ve nişanlın sana sırt çevirebilirdi.

Ayaklarının üzerinde durup oluşacak her türlü kötü sonucu göğüsleyemeceksen bazı şeyleri yapma. Of yaaa resmen şiştim adamı arayıp gitme ne demek? Dedigimi yapmadı ne demek? Tuhafsın.
Haklısın sonra zaten gittiğim için köpek gibi pişman oldum dedi hallettik sadece ben kendime kızıyorum niye yalvardım salak mıyım ben ya normalde böyle yalvaran sızlayan bir tip değilimdir duygusal oldum iyice

Back
X