• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gorumceyle gitmek?

siz sıkılırsınız yanıma gelirsiniz neymiş yaaa :D :D
"sıkılacak vaktimiz olmayacak canım, gecikmiş balayına gidiyoruz biz.
sonra belki beraber de gideriz ama bu tatili başbaşa planladık ve öyle ayarladık.." diyebilirsin mesela.

sen davet etsen birlikte planlasanız tamam. hem kendini davet ettirip hem de zorla ısrar etmek nedir ya. kabul etmeyin tabki bu sene başbaşa gitmek istiyoruz ilerde hep beraber senin eşinle de gideriz deyin.
bende ilk evlendiğim yıl kayınvalidem sinan ın izin zamanında üçümüz umreye gideriz dimi ha dimi diye ısrar etmişti. yok diyemiyordum o zaman. şimdi dünyanın lafını sayarım.

Bahane uydurma, hepsine bi gerekce sunup curutecek gibi duruyor.. Esin zaten demis gerekeni, bazi kocalar gibi gereksiz ailecilik yapmamis, sen de net ol, sınırını bilsin azıcık..

Emri vaki yapmasına izin verme. Belliki terbiyesiz biri bodoslama atlamış direk. O bişey derse sende karşılığında yine başka cevap bul ama sakın onu aranıza sokma. Biz başbaşa dusundük plan yaptık canım baska sefer hep beraber gideriz dersin.

Herkese merhaba,esimle kisin evlendigimiz icin balayimiz daha cok turistik gezi gibi olmustu denize giremedik.Bugun kvlerde otururken eylul ayinda belki tatile gidecegimizden bahsettik.Gorumcem "aa ben de geleyim beni de alin" dedi.Ben cevap vermedim bulasik yikiyordum ama onlar balkonda oldugu icin goruyorum ve duyuyorum.Esim "oda ayarlamasi zor oluyor cift kisilik odada tek kisi mi kalcaksin"dedi.O da "evet ne var hem caniniz sikilir yanima gelirsiniz zaten"dedi.Esim de " yakinda evleniceksin balayina gidiceksin zaten"diye cevap verdi.O da " olsun boyle de gelmek istiyorum" dedi.O sirada konu kapandi ama tekrar acilinca bana da sorucak cunku bana dogru da bakti ama ben hic cevap vermeden bulasikla ilgilendim.Acikcasi daha yeni evli sayildigimiz icin basbasa gitmek istiyorum ama bana da sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum siz gorumcenizle tatile gitmek konusunda ne dusunuyorsunuz:KK43:

açıkça söyle canım, bu bizim balayımız olacak. başka bir tatil planlamasında sende eşinle gelirsin dersiniz. ne utanmazmış ya ısrara bak

Ustelik kvdem evet gidin ne guzel ucunuz eglenirsiniz baban ve benle eglenceli olmaz biz yasliyiz diyip durdu haklisiniz en iyisi direk basbasa olmak istiyoruz diyeyim ama hic alinmiyor odada yalniz kalirsiniz iste deyip pes etmicek gibi geliyor :KK70:

"Biz sadece ikimiz gitmek istiyoruz" deyin. Hala "odada yalnız olursunuz" derse, "öyle saçma şey mi olur, şaka yapıyorsun herhalde" deyin ve bir daha cevap bile vermeyin, şaşkın gözlerle bakın.

Herkese merhaba,esimle kisin evlendigimiz icin balayimiz daha cok turistik gezi gibi olmustu denize giremedik.Bugun kvlerde otururken eylul ayinda belki tatile gidecegimizden bahsettik.Gorumcem "aa ben de geleyim beni de alin" dedi.Ben cevap vermedim bulasik yikiyordum ama onlar balkonda oldugu icin goruyorum ve duyuyorum.Esim "oda ayarlamasi zor oluyor cift kisilik odada tek kisi mi kalcaksin"dedi.O da "evet ne var hem caniniz sikilir yanima gelirsiniz zaten"dedi.Esim de " yakinda evleniceksin balayina gidiceksin zaten"diye cevap verdi.O da " olsun boyle de gelmek istiyorum" dedi.O sirada konu kapandi ama tekrar acilinca bana da sorucak cunku bana dogru da bakti ama ben hic cevap vermeden bulasikla ilgilendim.Acikcasi daha yeni evli sayildigimiz icin basbasa gitmek istiyorum ama bana da sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum siz gorumcenizle tatile gitmek konusunda ne dusunuyorsunuz:KK43:
yerimizi ayırttık başka da yer yok dersiniz

Back
X