• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gorumceyle gitmek?

Ne yapacagimi bilmiyorum ne demek?

Istiyor musun istemiyor musun?
Istemiyorsan esine acikca .ben basbasa gitmek istiyorum..diyceksin bu kadar basit.

Biraz kendinizden emin olun net olun.

Sakin kabul etme eşin zaten vermiş cevabını. Diyebiliyorsan açıkça başka birini istemiyoruz iki kişi olacağız hem abin de istemedi de gitsin.

Ayy benim kendi kız kardeşim gelmişti 3 yıl önceki tatilimize, öyle özel bir anlamı falan da yoktu tatilin bizim için ama biz onun yaşadığı şehirde olduğumuzdan 2 gün o da geldi otele ve zehir olmuştu bütün tadımız kaçtı. Yanlis anlama tartışma tatsızlık falan olmadı o sadece biz iki kişi takilmayi çok seviyoruz ama her yapacağımız şeyde o onu da dusunmek zorunda kaldık ve zevk alamadik. Bir daha asla.

Bazı arkadaşlar sonra da seninle gideriz deyin falan demişte bence asla öyle demeyin.
Kestirip atın hiçbir tatile bu düşüncesiz gorumceyle gitmeyin.

Sakın bir dahaki tatilde beraber gideriz demek gibi bir gaflette bulunma:eek:her tatilde tepenizde biter yoksa.:oha:Biz basbasa tatil yapcaz de geç. Açıklama yapma

gitme sakın şimdi o olur seneye o kocasi kv varsa onlar cümbür cemaat gidilir benim görümcede gelmek istedi oda iki ay sonra evlenecek haftaya gidiyoruz esime son saniye bile gitmesi yönünde onay verirsen ben gelmem bilesin bu konuda kararlıyım dedim esiyle balayina gitsin ailesi ile gitmedi diger abisi ile gitsin ama biz balayı bile yapamadik işlerden izin alamadik sonra hamilelik dogum girdi bu saat oldu kimse kusura bakmasin götürmem

Herkese merhaba,esimle kisin evlendigimiz icin balayimiz daha cok turistik gezi gibi olmustu denize giremedik.Bugun kvlerde otururken eylul ayinda belki tatile gidecegimizden bahsettik.Gorumcem "aa ben de geleyim beni de alin" dedi.Ben cevap vermedim bulasik yikiyordum ama onlar balkonda oldugu icin goruyorum ve duyuyorum.Esim "oda ayarlamasi zor oluyor cift kisilik odada tek kisi mi kalcaksin"dedi.O da "evet ne var hem caniniz sikilir yanima gelirsiniz zaten"dedi.Esim de " yakinda evleniceksin balayina gidiceksin zaten"diye cevap verdi.O da " olsun boyle de gelmek istiyorum" dedi.O sirada konu kapandi ama tekrar acilinca bana da sorucak cunku bana dogru da bakti ama ben hic cevap vermeden bulasikla ilgilendim.Acikcasi daha yeni evli sayildigimiz icin basbasa gitmek istiyorum ama bana da sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum siz gorumcenizle tatile gitmek konusunda ne dusunuyorsunuz:KK43:
Bazen olabilir beraber gitmek, bazen kalabalık da gidilebilir. Ama canınız baş başa gitmek istiyorsa bu çok normal bir istektir. Hiç çekinmeden samimi bir şekilde söyleyin. Baş başa romantik bir tatil planlıyoruz canım seninle de sonra gideriz inşallah deyin. Zaten eşiniz de istemiyor götürmek çok belli. Normal bir insansa anlayışla karşılar o da.

Yüzsüzlüğe gel ya. Kışın yapamadığımız balayı olacak bu, başbaşa gitmek istiyoruz diyin geçin. Asla böyle bi hata yapmayın. Ay yüzsüz kız ya:D

Ben görümcem ile süper anlaşırım gelse benim için sorun olmaz, ama o asla gelmek istemez, abisinin yanında deniz ortamında rahat edemez.

Tatil değil balayına gidiyoruz deseydiniz keşke.Balayı illaki yeni evliyken yapılmaz ki mesela biz de 4 sene sonra fırsat bulup balayına gittik yani öyle dedik :) Biz balayı olarak planlamıştık diyebilirsiniz

Gülerek "yok daha neler" derdim sanırım..
Eşiniz "olur seninle de gideriz ama bu sefer değil" diyip geçsin.. kırılıyorsa da yapacak bişey yok..

Yengem de kendi memleketine giderken bana yalvardi ne olur sende gel diye yok yenge benim ne isim var dedim hatta. Ne görümceler var :)
Bence ilk önce esinle ortak karar al.sonra sana sorduklarinda bilmiyorum nasil olur kalacak yer falan abin daha iyi bilir ben bilmiyorum vs. diye eşine at topu o cevap versin bence hem sende kötü olmamiş olursun.

Abim beni davet etse ben giderdim ancak davet falan yok ortada. Üstüne abisi gelme diye yalvarmış resmen. Büyük yüzsüzlük ediyor üstelik evlenecekmiş de.

Tatil dönüşü yelloz görümcem tatilimi zehir etti adlı konuda görüşmek üzere
Şaka bi yana yüz vermeyin herkes sınırını çizgisini bilsin. Bu ne böyle canım o gelmekte ısrar ederse ve gelirse sizde onların balayını sabote edin. Veya bu tarz bi imada bulunun ki anlasın

Herkese merhaba,esimle kisin evlendigimiz icin balayimiz daha cok turistik gezi gibi olmustu denize giremedik.Bugun kvlerde otururken eylul ayinda belki tatile gidecegimizden bahsettik.Gorumcem "aa ben de geleyim beni de alin" dedi.Ben cevap vermedim bulasik yikiyordum ama onlar balkonda oldugu icin goruyorum ve duyuyorum.Esim "oda ayarlamasi zor oluyor cift kisilik odada tek kisi mi kalcaksin"dedi.O da "evet ne var hem caniniz sikilir yanima gelirsiniz zaten"dedi.Esim de " yakinda evleniceksin balayina gidiceksin zaten"diye cevap verdi.O da " olsun boyle de gelmek istiyorum" dedi.O sirada konu kapandi ama tekrar acilinca bana da sorucak cunku bana dogru da bakti ama ben hic cevap vermeden bulasikla ilgilendim.Acikcasi daha yeni evli sayildigimiz icin basbasa gitmek istiyorum ama bana da sorarsa ne cevap verecegimi bilmiyorum siz gorumcenizle tatile gitmek konusunda ne dusunuyorsunuz:KK43:
Otel doluymuş canım yaaa biz zor ayarladık neyse siz balayı otelinize iki oda ayırın biz de gelelim diyiver

Back
X