- 24 Kasım 2023
- 1.896
- 672
- 43
- Konu Sahibi tukenirkalem
Kızlar çok arada kalıyorum. Eşim çok yüzmeyi sevmiyor, bilmiyor da. Ben tam tersi çok severim. Ağustosta10 günlük bir iznimiz olacak, doğu turu dedik ama bu sıcaklarda çekilir mi bilemedik. Kapadokya dedik orası da aynıdır diye düşünüyorum, bunglov ev tarzı düşünüyorum eşim çok yanaşmıyor. Fikir verebilecekleriniz var mıdır?

bu ikisine girmiyorsanız evde oturun derim hayatta gezilmez
 bu ikisine girmiyorsanız evde oturun derim hayatta gezilmez  Balayında bunglov gitmiştik, şimdi on günük bunglov olmaz da otel vs düşünüyorum ama bilemedim.
 Balayında bunglov gitmiştik, şimdi on günük bunglov olmaz da otel vs düşünüyorum ama bilemedim.

seneye İNŞALLAH
 seneye İNŞALLAH 

doğum var ama Ağustos'ta Deniz tatili olmayacaksa ne olacak, gidin güzel bir otele etkinlikleri oluyor onlara katılırsınz benim eşim çok seviyor etkinlikleri beklemedigim şekilde adam hepsine katiliyor, ordakilerlr kanka oluyor ben şok tabi ki, doğru düzgün yüzme de bilmez ama herşeyde aktif, eşim de yüzme tutkunu değildir ama plajda veya klimalı odada içeceğini alıp uzanmaya bayılır ne bileyim bence çok iyi aktivite
 doğum var ama Ağustos'ta Deniz tatili olmayacaksa ne olacak, gidin güzel bir otele etkinlikleri oluyor onlara katılırsınz benim eşim çok seviyor etkinlikleri beklemedigim şekilde adam hepsine katiliyor, ordakilerlr kanka oluyor ben şok tabi ki, doğru düzgün yüzme de bilmez ama herşeyde aktif, eşim de yüzme tutkunu değildir ama plajda veya klimalı odada içeceğini alıp uzanmaya bayılır ne bileyim bence çok iyi aktivite  açık büfe sınırsız içecek falan ....bunlarda hiç gözü yoksa Karadeniz falan düşünün yazın orası gölete edilebilir
 açık büfe sınırsız içecek falan ....bunlarda hiç gözü yoksa Karadeniz falan düşünün yazın orası gölete edilebilir