Tatile nereye gidiyorsunuz?

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.580
467
43
Kızlar çok arada kalıyorum. Eşim çok yüzmeyi sevmiyor, bilmiyor da. Ben tam tersi çok severim. Ağustosta10 günlük bir iznimiz olacak, doğu turu dedik ama bu sıcaklarda çekilir mi bilemedik. Kapadokya dedik orası da aynıdır diye düşünüyorum, bunglov ev tarzı düşünüyorum eşim çok yanaşmıyor. Fikir verebilecekleriniz var mıdır?

Agustostaki tek tatil secenegi bence deniz kenaridir. Kapadokyayi toptan gecin, yazin taslar asiri isiniyor cehennem gibi oluyor. Dogu Anadolu da yazlari artik sicak,oluyor, serindir diye dusunmeyin tur otobusunde pisersiniz. Koca adam biraz caba koyup yuzme ogrensin ya da kiyida takilsin ... otel havuzlari zaten cok derin olmuyor, havuzda da serinleyebilir.

Agustostaki tek tatil secenegi bence deniz kenaridir. Kapadokyayi toptan gecin, yazin taslar asiri isiniyor cehennem gibi oluyor. Dogu Anadolu da yazlari artik sicak,oluyor, serindir diye dusunmeyin tur otobusunde pisersiniz. Koca adam biraz caba koyup yuzme ogrensin ya da kiyida takilsin ... otel havuzlari zaten cok derin olmuyor, havuzda da serinleyebilir.
Valla sinir oluyorum o kadar yüzmeyi seviyorum ama eşim sevmiyor bilmiyor uyumsuz olunca insan ayar oluyor :D Balayında bunglov gitmiştik, şimdi on günük bunglov olmaz da otel vs düşünüyorum ama bilemedim.

Valla sinir oluyorum o kadar yüzmeyi seviyorum ama eşim sevmiyor bilmiyor uyumsuz olunca insan ayar oluyor :D Balayında bunglov gitmiştik, şimdi on günük bunglov olmaz da otel vs düşünüyorum ama bilemedim.
Off yüzme bilmeyen erkekte ne bileyim hiç çekilmez ya 😀 yazında denize girmeyecekse ne yapabilirki bir insan başka 😀

çeşöe'yi deneyin. her günü deniz kenarında gebeşlenerek geçirmek zorunda değilsiniz. Efes'i ziyaret edersiniz. Sakız ya da Susam'a geçersiniz.

Bence diret konu sahibesi, her yaz mi tatil gitmeden gecireceksiniz ... gelsin deniz kenarina, dedigim gibi ya serinlesin ya yuzmeyi ogrensin.

Bende yüzme bilmem ama denizi çok severim Erikli , Altınkum hem denizi enfes güzel hemde derin değil hiç boğulma vakası duymadım

Ya sen niye mahrum kalacaksın, gidin otele sen gir havuzuna denizine o takılsın. Diğer doğu seçeneklerine hiç girmeyin ağustosta beynin erir burnundan akar o sıcakta

Off bu sene tatil yok bize 😒 doğum var ama Ağustos'ta Deniz tatili olmayacaksa ne olacak, gidin güzel bir otele etkinlikleri oluyor onlara katılırsınz benim eşim çok seviyor etkinlikleri beklemedigim şekilde adam hepsine katiliyor, ordakilerlr kanka oluyor ben şok tabi ki, doğru düzgün yüzme de bilmez ama herşeyde aktif, eşim de yüzme tutkunu değildir ama plajda veya klimalı odada içeceğini alıp uzanmaya bayılır ne bileyim bence çok iyi aktivite 🤣 açık büfe sınırsız içecek falan ....bunlarda hiç gözü yoksa Karadeniz falan düşünün yazın orası gölete edilebilir

Muğla ilçelerini tercih edebilirsiniz. Siz denize girersiniz, sonra civarı gezersiniz.
Ya da Kuşadası, Didim gibi hem deniz hem etrafta tarihi kentleri, doğal güzellikleri görebileceğiniz yerler var.

yaz günü, gezmek için çok uygun değil. Kapadokya ve doğu şehirlerini bence bahar mevsimlerinde tercih edin.

Assos Antik kent tarihi ve doğal.
Datça sakin ve şirin.
Bozcaada Gökçeada Çanakkale civarı hem gezmelik hem butik.
Lüks oteller ve gösteriş için Alanya Antalya. Ama yaz mevsimi için aşırı sıcak.
Ayvalık tarafı bence kalabalık olabilir.
Avşa Adası.
Erdek
Küçükkuyu - Çanakkale
Fethiye Kayaköy de villa bölgesi, kiralık villalar bulabilirsiniz.

Kızlar çok arada kalıyorum. Eşim çok yüzmeyi sevmiyor, bilmiyor da. Ben tam tersi çok severim. Ağustosta10 günlük bir iznimiz olacak, doğu turu dedik ama bu sıcaklarda çekilir mi bilemedik. Kapadokya dedik orası da aynıdır diye düşünüyorum, bunglov ev tarzı düşünüyorum eşim çok yanaşmıyor. Fikir verebilecekleriniz var mıdır?
Biz bu sene çok gezdik kışın o nedenle yaz için plan yok izin ve maddiyattan ötürü ama bu mevsimde yapılacak en güzel şey deniz tatilidir. Yada vize sorununuz yoksa yurt dışına kültür turuna gidebilirsiniz.

Back
X