Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
diyet yaparken şekerden uzak durmamız gerekiyor peki ya çaylar için tatlandırıcı kullanabilirmiyiz? herhangi bir yan etkisi varmı?aranızda kullanan varmı?ve diyete engel olurmu:26:
diyet yaparken şekerden uzak durmamız gerekiyor peki ya çaylar için tatlandırıcı kullanabilirmiyiz? herhangi bir yan etkisi varmı?aranızda kullanan varmı?ve diyete engel olurmu:26:
ben de diyet yapanlardanım..ben kullanmıyorum..dr ların önerdiği günde en fazla 12 adettir..ama genede kullanmamak daha iyi olur diyorlar drlar..katılıyorum..bir de stevia diye bir bitki var doğal kandinden tatlı..eczanelerde satılıyo..hapı ve tozu var..çok az dozu bile tatlı..biz babama kullanıyoruz şeker hastası..en azından doğal bir tatlandırıcı..suni değil..internetten araştır derim
spenda bir bitki değildir..benim dediğim stevia bir bitkidir..doğallık ordan kaynaklanıyor..bu bitki artık türkiyede de egede yetiştirilmeye başlandı..bu bitkiyi hap ve toz haline getiriyolar..dünyada tatlı olan başka bir bitki yok benim bildiğim..onun için stevianın üzerinde duruyorum..splendayı da kullandım..ama sonuçta yapay bir tatlandırıcı
kullanılan tatlandırıcıların hepsinin kalorisi 0 a yakındır ama insülini çok çabuk arttırdığı için iştahı açıp acıkmayı sağlar buda gereksiz şekilde tatlı krizlerine yada acılı adana kebabı krizlerine yol açar tecrubeyle sabittir :))