Ben de çikolata götürmenin uygun olacağını dusunmustum aslında ama benden başka herkes ilk tanışma da cikolata ne alaka felan dediEsimin annesiyle halasi tanismaya geldiklerinde ( sadece bayanlar) beyaz gül buketi ve cikolata getirmislerdi.
Hayirlisi olsun
Yani nekadar dogru bilmiyorum ama bende öyle olmustu :)Ben de çikolata götürmenin uygun olacağını dusunmustum aslında ama benden başka herkes ilk tanışma da cikolata ne alaka felan dedi
Eğer ki abim de bizimle geliyo olsaydi kesinlikle çikolata ve çiçek çok hos olurdu. Ama erkekler olmayınca çiçek ve çikolata kombini çok mu havada kalır diye çekiniyorumGül Buketi ve güzel bir kutu içinde kırmızı kalpli çikolatalar getirmişti benim eşim tanışmaya geldikleri zaman.
Dedigim gibi bende de öyle getirmislerdi. Istemeye geldiklerinde de kirmizi gül buketi ve daha pahali ve güzel tepside dizili cikolata getirmislerdiEğer ki abim de bizimle geliyo olsaydi kesinlikle çikolata ve çiçek çok hos olurdu. Ama erkekler olmayınca çiçek ve çikolata kombini çok mu havada kalır diye çekiniyorum
Çok teşekkür ederim yazdiklarinizi okuyunca bı mutlu oldum. Bana yapılsa benimde çok hosuma giderdi kesinlikleKesinlikle çiçek ve tatlı olmalı.
İlla baklava şart değil hatta annemizin ya da aile büyüğünüzün kendi elleriyle yaptığı tatlı çok daha samimi olabilir.
Benim bildiğim baklava bohçayla beraber 1 tepsi süslenir de gider.
Yakın zamanda katıldığım bir tanışmada kız tarafının anneannesi el açması su böreği yollamış damat evine, çok hoşumuza gitmişti.
Emek her şeyden değerlidir.
Eğer ki abim de bizimle geliyo olsaydi kesinlikle çikolata ve çiçek çok hos olurdu. Ama erkekler olmayınca çiçek ve çikolata kombini çok mu havada kalır diye çekiniyorum
Tesekkur ederim. Eger ki cicek goturursek olabildigimce sade olmasına dikkat ederim. kır cicekleri sade ve şık oluyo bence. Bizim konseptimize uygun olur gibime gelsiBenim esim gelmisti tanismaya. O da baklava grtirmisti :) onu da birileri tembihlemis belli ki :) cicek de gidebilir de bu isteme degil o yuzden soz isteme tarzinda degil de daha zarif kibar bir cicek olabilir.
Fakat kiz benim gibi tatli duskunuyse tatli daha makbuldür cunku baklavanin tadini yillardir unutmuyorum :)
Hayirli olsun.
Maşallah size güzel yürekli görümce.Çok teşekkür ederim yazdiklarinizi okuyunca bı mutlu oldum. Bana yapılsa benimde çok hosuma giderdi kesinlikle
Ben deÇiçek ve pasta
Çikolata şimdi kız istemeye gider gibi olmaz mı ya :)
Ben de çiçek ve cikolata ikilisini biraz ağır buluyorum. Cicekte karar verdim ama yanina henüz degilÇiçek ve pasta
Çikolata şimdi kız istemeye gider gibi olmaz mı ya :)
Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim her sey çok güzel olsun,bütün insanlar çok mutlu olsun istiyorum. Mutlu etmeye once kendi ailemizden ve ailemize mensup olanlardan baslarsak inanıyorum ki bir gün mutlu bır dünya duzeni kurulucak. Fikriniz içinde çok sağolunMaşallah size güzel yürekli görümce.
Dert edinmiş doğrusu iyisi olsun diye konu açmışsınız.
Çabanız takdire şayan.
Küçük bir ipucu vereyim istemeye kesinlikle gümüş tepsi çikolata ve en az 101 adetten oluşan gül kutusuyla gidin.
Gelin hanım hem görümcesi hem de kayınvalidesiyle gurur duysun.
Çünkü böyle şeyler hanımların zevkini koyar ortaya
Ozur dilerim siz zaten isteme için fikir vermissiniz.Maşallah size güzel yürekli görümce.
Dert edinmiş doğrusu iyisi olsun diye konu açmışsınız.
Çabanız takdire şayan.
Küçük bir ipucu vereyim istemeye kesinlikle gümüş tepsi çikolata ve en az 101 adetten oluşan gül kutusuyla gidin.
Gelin hanım hem görümcesi hem de kayınvalidesiyle gurur duysun.
Çünkü böyle şeyler hanımların zevkini koyar ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?