Tatlı bi dert işte

elfakkaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
178
257
103
35
Aranıza yeni katıldım. Tatli bir telaş icindeyiz ve sizlerden fikir almaya geldim:KK9:

Abimin sevgilisinin ailesiyle tanismaya gidicez insallah pazartesi günü. Saat 2 gibi gidicez ve sadece bayanlar olucak. Giderken ne götüreceğimize karar veremedik. Çoğunluk baklava götürülür diyor ama elbette ki boyle hassas bı konuda sizden fikir almadan karar veremezdim:KK37::rolleyes:

Esimin annesiyle halasi tanismaya geldiklerinde ( sadece bayanlar) beyaz gül buketi ve cikolata getirmislerdi.

Hayirlisi olsun

Böyle durumlarda baklava başrolde olur hem "tatlı yiyip tatlı konuşalım " hem de "çorba da tuzu muz olsun o kadar hazırlığa kayıtsız kalmayalim"mesajlarını iyi iletir.niyetimız belli maksadinda güzel sade bir çiçek buketi çok zarif ve guzel olur

Kesinlikle çiçek ve tatlı olmalı.
İlla baklava şart değil hatta annemizin ya da aile büyüğünüzün kendi elleriyle yaptığı tatlı çok daha samimi olabilir.
Benim bildiğim baklava bohçayla beraber 1 tepsi süslenir de gider.
Yakın zamanda katıldığım bir tanışmada kız tarafının anneannesi el açması su böreği yollamış damat evine, çok hoşumuza gitmişti.
Emek her şeyden değerlidir.

Gül Buketi ve güzel bir kutu içinde kırmızı kalpli çikolatalar getirmişti benim eşim tanışmaya geldikleri zaman.
Eğer ki abim de bizimle geliyo olsaydi kesinlikle çikolata ve çiçek çok hos olurdu. Ama erkekler olmayınca çiçek ve çikolata kombini çok mu havada kalır diye çekiniyorum

Eğer ki abim de bizimle geliyo olsaydi kesinlikle çikolata ve çiçek çok hos olurdu. Ama erkekler olmayınca çiçek ve çikolata kombini çok mu havada kalır diye çekiniyorum
Dedigim gibi bende de öyle getirmislerdi. Istemeye geldiklerinde de kirmizi gül buketi ve daha pahali ve güzel tepside dizili cikolata getirmislerdi

Benim esim gelmisti tanismaya. O da baklava grtirmisti :) onu da birileri tembihlemis belli ki :) cicek de gidebilir de bu isteme degil o yuzden soz isteme tarzinda degil de daha zarif kibar bir cicek olabilir.
Fakat kiz benim gibi tatli duskunuyse tatli daha makbuldür cunku baklavanin tadini yillardir unutmuyorum :)
Hayirli olsun.

Kesinlikle çiçek ve tatlı olmalı.
İlla baklava şart değil hatta annemizin ya da aile büyüğünüzün kendi elleriyle yaptığı tatlı çok daha samimi olabilir.
Benim bildiğim baklava bohçayla beraber 1 tepsi süslenir de gider.
Yakın zamanda katıldığım bir tanışmada kız tarafının anneannesi el açması su böreği yollamış damat evine, çok hoşumuza gitmişti.
Emek her şeyden değerlidir.
Çok teşekkür ederim yazdiklarinizi okuyunca bı mutlu oldum. Bana yapılsa benimde çok hosuma giderdi kesinlikle

Şık bir pastayla abartılı olmayan bir çiçek buketi uygundur bence.

(Baklava bence yemeğe falan giderken uygun)

Benim esim gelmisti tanismaya. O da baklava grtirmisti :) onu da birileri tembihlemis belli ki :) cicek de gidebilir de bu isteme degil o yuzden soz isteme tarzinda degil de daha zarif kibar bir cicek olabilir.
Fakat kiz benim gibi tatli duskunuyse tatli daha makbuldür cunku baklavanin tadini yillardir unutmuyorum :)
Hayirli olsun.
Tesekkur ederim. Eger ki cicek goturursek olabildigimce sade olmasına dikkat ederim. kır cicekleri sade ve şık oluyo bence. Bizim konseptimize uygun olur gibime gelsi

Çok teşekkür ederim yazdiklarinizi okuyunca bı mutlu oldum. Bana yapılsa benimde çok hosuma giderdi kesinlikle
Maşallah size güzel yürekli görümce.
Dert edinmiş doğrusu iyisi olsun diye konu açmışsınız.
Çabanız takdire şayan.
Küçük bir ipucu vereyim istemeye kesinlikle gümüş tepsi çikolata ve en az 101 adetten oluşan gül kutusuyla gidin.
Gelin hanım hem görümcesi hem de kayınvalidesiyle gurur duysun.
Çünkü böyle şeyler hanımların zevkini koyar ortaya

Çabanız takdire şayan.
Küçük bir ipucu vereyim istemeye kesinlikle gümüş tepsi çikolata ve en az 101 adetten oluşan gül kutusuyla gidin.
Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim her sey çok güzel olsun,bütün insanlar çok mutlu olsun istiyorum. Mutlu etmeye once kendi ailemizden ve ailemize mensup olanlardan baslarsak inanıyorum ki bir gün mutlu bır dünya duzeni kurulucak. Fikriniz içinde çok sağolun ☺️iinşallah sözde götürmek nasip olur. Tanismayi daha mütevazı gecirmek istiyoruz

Çabanız takdire şayan.
Ozur dilerim siz zaten isteme için fikir vermissiniz.

Back
X