• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı bir dert :)

birhayalimsenn

Mutlu,mutluyum
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
155
85
98
iyi geceler arkadaşlar.
Şimdi benim bir derdim var biz erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz o 24 ben 20 yaşındayım ailelerimiz biliyor tanışıyor babalar hariç :) ama babamda durumdan haberdar. Erkek arkadaşım şubatta söz olsun istiyor ben ise mayıs ayında çünkü benim mayıs ayında okulum bitiyor bu sene son senem :dondurma:babam erkek arkadaşım olduğunu duyunca çok kızar sanmıştım ama hiç tepki vermemişti üstüne daha ilgili davranmıştı bana ama önce babamla tanışması var ailelerin gitmesi gelmesi var babamın durumu kabullenmesi var annem durumu biliyor gibi zaten önce kendisi demişti kışa yaparız diye ama işte tarih yaklaştıkça annemde ileri atıyor şimdide yaza gelirler diyor ama aynı zamanda nişanlık bakıyor bana :) Burada ben çok istekliyim ama aynı zamanda korkularım var.
Sizler ailenizle nasıl paylaştınız bu süreç nasıl oldu söylemeden önce neler hissettiniz benimle de paylaşır mısınız :) ailede ilk evlenen ben olacağım onun için tecrübesizim :)
(Erken olduğu düşünmüyorum karşımdaki kişiyi 3 yıldan fazladır tanıyorum ve kendime güveniyorum zaten evlilik filan derken 22 yaşında olacağım)

Benim tum tanisma,isteme,nisan surecleri facia gibiydi. Simdi hic anlatip icini karartmayim. Cok istekliyseniz dallanip budaklandırmadın halledin. Ha subat ha mayis hicbir farki yok.

Ama babam okul bitmedi ne bu acelen der ise ne yapacağım ? İstemiyorum olmaz der diye korkuyorum
İyi de nisanli olman hicbir sey icin engel degil ki? Babaninda bir iliskin oldugundan haberi varsa ve bugune kadar okul bitmeden olmaz gibi bir tepki vermediyse su saatten sonra da tepki verecegini sanmiyorum.

İyi de nisanli olman hicbir sey icin engel degil ki? Babaninda bir iliskin oldugundan haberi varsa ve bugune kadar okul bitmeden olmaz gibi bir tepki vermediyse su saatten sonra da tepki verecegini sanmiyorum.
Ay bilemiyorum işte bir yanım 3 günlük dünya sevdiğine güveniyorsun diyor diğer yanımda rahat mı battı 2 3 daha dur daha küçüksün diyor ayyy fenalık geliyor banada..

Ay bilemiyorum işte bir yanım 3 günlük dünya sevdiğine güveniyorsun diyor diğer yanımda rahat mı battı 2 3 daha dur daha küçüksün diyor ayyy fenalık geliyor banada..
Kendinden emin degilsen hic bulasma. Bu isler cocuk oyuncagi degil.

Kendinden emin degilsen hic bulasma. Bu isler cocuk oyuncagi degil.
Haklısınız ben kendimden eminim normalde başkaları ne der diye kasmam kendini yaşamak istediğim bir şey olursa yaşarım ama herkes daha çok erken baban izin vermez diyorlar muhafazakar bir ailede büyüdüm onunda etkileri var :)

Haklısınız ben kendimden eminim normalde başkaları ne der diye kasmam kendini yaşamak istediğim bir şey olursa yaşarım ama herkes daha çok erken baban izin vermez diyorlar muhafazakar bir ailede büyüdüm onunda etkileri var :)
Birilerini dinlemen gereken bir konu degil. Kendini dinleyip kendine güvenmen lazim

Back
X