Tatlı Bir Dert

patsizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
788
2
46
Diğer
Kızlar iyi akşamlar konum başka bir başlığa taşınmadan fikirlerinizi benden esirgemeyin lütfen.
2 hafta sonra bizim evlilik yıldönümümüz. Eşim bana bir hediye aldı saklasa da ben öğrendim gizlice ama ben ne alacağım bilmiyorum
Eşime ne alabilirim sizce önerilerde bulunur musunuz?
İpuçları vereyim, eşim sigara kullanmıyor, telefonunu değiştirmek istemiyor, saate de ihtiyacı yok..Balık tutmaya bayılır ve geçenlerde oltası kırılmış acaba yeni bir olta mı alsam diyorum ama kış geliyor fazla da çıkmaz balığa çünkü gittiği yer uygun değil..
Başka neler olabilir acaba:26:

off bi erkeğe hediye almak en zor şey.
illa bişey almak zorunda değilsiniz bi tatil ayarlayın bikaç günlük
hem sana da yarar:)
ya da güzel bi yerde yemeğe götürseniz
ya da bir klasik olarak arkadaşlarıyla sürpriz doğum günü

olta alabilirsiniz bence mantıklı olur yazın kullanır. belki sizin uğurunuz değer de çokca balık tutar eşiniz o oltayla :)

Olta takımı iyi olabilir sonuçta tekrar yaz gelecek.. Gerçekten erkeğe hediye almak çok zor..

Ben eşime sevdiği parfümü almıştım en son..Bir defa da sevdiği çizgi roman kahramanının tişörtünü yaptırdım int. üzerinden,bayılmıştı.. Bir de kendim elde yaptığım seveceği şeyleri hediye ediyorum..

Doğum günü derken Evlilik yıldönümümüz canım
Tatil imkansız eşim hemen hergün çalışıyor
Yemek konusuna gelince de ufak bir ilçedeyiz yemek yiyecek adamakıllı bir yer yok bile

olta alabilirsiniz bence mantıklı olur yazın kullanır. belki sizin uğurunuz değer de çokca balık tutar eşiniz o oltayla :)
Sanırım daha orjinal bir fikir gelmezse oltada karar kılacağım

Keşke becerikli bir hatun olabilsem de kendim birşeyler yapsam ama el becerim sıfır

Tişört de güzel fikir aslında ama dışarıda giymez ki o öyle tişörtler

aklıma bişey gelmiyo olta iyi bi fikir olabilir bide mum ışığında güzel bi yemek hazırlarsın seksi kıyafette giyersin

Ablam enisteme yıldönümlerinde değişik bir şey yapmıştı. Renkli balonlar almıştı,yatak odasının yataklarının tavanına kadar yükseltmişti. Balonlarin ucunada kurdale bağlayıp fotoğraflarını asmıştı,tanıştıkları günden evlenene kadar olan fotoğraflar. Ve balonlarin icindede küçük küçük notlar yazmıştı. Birde kendi elleriyle bir pasta hazırlamıştı onun yanında da güzel bir markanın parfumunu almıştı. Benim pek fikrim yok açıkçası daha 22 yaşındayım bilemedim:26: ama olta alabilirsiniz güzel bir şey olur bence. Sonuçta kızların dediği gibi yaz gelecek illa ki

Sevgili kitabı yaptırabilirsiniz net üzerinden.. Çocukça çizimler olduğu için hoşuna gidebilir. Hani lise aşkları gibisinden.. Bence çok tatlı olur ama o olmaz derseniz bende oltayı önerebilirim.

Eğlence parkına, lunaparka gidin .Bütün oyuncaklara tek tek binin ,korku tüneline girin,komik aynalarda kendinize bakın.Sonra onun sevebileceği bir filme bilet alın.Finalde de daha önce gitmediği güzel ,ilginç bir yerde yemek yiyin.:107:

Doğum günü derken Evlilik yıldönümümüz canım
Tatil imkansız eşim hemen hergün çalışıyor
Yemek konusuna gelince de ufak bir ilçedeyiz yemek yiyecek adamakıllı bir yer yok bile
kafa gitti bebekim kusruma bakma:))))

ya erkekler bizim gibi cicili bicili şeyleri sevmiyorlar kesinlikle.tecrübeyle sabittir
işlevsel şeyleri seviyorlar bence

Çok güzel bir fikirmiş bu olabilir aslında. Pasta pek güzel yapamam ama üstteki arkadaşın dediği gibi güzel bir sofra kurabilirim

Mutlaka birlikte yapılacak bir aktivite olmalı.Durağan şeyler ilginç degil

Canım sende dışarıda giyebileceği gibi yaptır.. Benim eşimde dışarıda giymiyor zaten..Çalışma odasında askıda duruyor,böyle karşısına da koymuş izliyor :))))

Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi

tiyatroya ya da sinemaya bilet al. onunkini kuryeyle yolla ve içine de güzel bi not yaz

Mutlaka birlikte yapılacak bir aktivite olmalı.Durağan şeyler ilginç degil

aynen.valla o romantik sofralara diyecek lafım yok da kendi adıma başım sıkıştıkça özel günlerde sofra kur sofra kur ne zman özelgün olsa adam aç geliyo ya artık okadar koşullanmış
farklı şeyler en güzeli bu yıl iki gün tatile gittik oh ya geçen yıllarıma yazık.o ne öyle kol düğmesi saat ayakkabı bilmem ne....gözümüz gönlümüz açıldı.yakın bi yerde temiz ama ucuz bi apartta kaldık pek de masraflı olmadı ama çoook güzel geçti

ya erkekler bizim gibi cicili bicili şeyleri sevmiyorlar kesinlikle.tecrübeyle sabittir
işlevsel şeyleri seviyorlar bence

Yaa öyle demeyin :) Romantik, cicili bicili şeyleri seven de var

Gerçi kişiye göre değişir ama genelde işlevsel + duygusallık istiyorlar. Malum onlar aslında bizden daha beter. Biz hep onlar romantiklik yapsın diye bekledikçe bi'bakıyoruz, biz hiç bi'şey yapmıyoruz aslında.

Ahah çok dertlendim sevgilime bu konuda dırdır yaparken sen en son ne zaman yaptın bana dedi. Şimdi deli gibi ekimdeki doğum gününe hazırlanıyorum, şaşırtacağım inş.

Evet kuyruğuyla tempo tutup başını nakaratlarda çevırerek ağzını oynatarak ıkı tane ıngılızce şarkıyı neşeyle söyleyen balık almanı tavsıye ederım.Büyükçe yeşıl renklı bır balık ve alt kısmındakı gold renklı levhaya da ıstedıgınız mesajı yazdırabılırsınız.Sen Olmasan Bıtanem ben ne yapardım v.s

Son düzenleme:
Aslında eşinin sana aldığı hediyeyede bağlı;
eşin sana çok kişisel birşey aldıysa(parfüm,takı,kıyafet vs..) sende öyle almalısın;
benim babam gibi mutfak gereçleri aldıysa( ) o zaman olta olur.
yani olta zaten ihtiyacı e sende biliyorsun,bu kolaya kaçar biraz.
onu düşünerek parfüm almak,kıyafet almak,ona yakışacağını düşünerek alacağın ayakkabı vs.. çok daha değerli olur bence.
yani senin zevk ve düşüncenle birşeyler yapmalısın.
ben eşimin doğumgününde eşime mürdüm rengi bir gömlek birde çok şık kol düğmeleri almıştım.
doğum gününden 1 gün önce çok güzel bir pasta yapııp üzerine krem şantiyle ''senin doğuşun benim doğuşum oldu,iyiki doğdun bitanecik kocam'' yazmıştım,sonrada onu buzdolabında arka tarafa saklamıştım görmesin diye: )
gene aynı gün bir sürü renki kalpli balon şişirip,eşime hissettiğim duyguları balonlara kısa cümleler halinde yazmıştım,eve bir sürü süs almıştım.o akşam bir bahaneyle erken yatırdım eşimi.ben uyumadan bekledim.saat 23:45 te kalkıp salonu hızlıca süsleyip, yerlere tabaklı ufak kokulu mumlardan koyup,pastayıda elime alıp,:''aşkııııııımmmm!!'' diye bağırdım korkup gelsin diye: )
garibim sıçrayarak geldi
manzarayı görünce öyle duygulandıki.ilk defa doğum gününde bu kadar uğraşılara hediye alınmış.
çok mutlu oldu.
yani illa bilinmeyen bir sürpriz hediye bulacağım derdine girme.zaten erkeğe alınabilcek hediyeler hemen hemen aynıdır.
sadece alacağın hediyeyi sen beğen ve en önemlisi onun için birşeylr yap.
mesela pastayı hazır alma kendin yap,evi süsle,sesini kaydet eşine dinlet veya şarkı söyle kaydet ve dinlet: )
emin ol çok mutlu olacaktır.
bu arada Allah nice yıllarınızı böyle mutlulukla kutlamayı nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…