off bi erkeğe hediye almak en zor şey.
illa bişey almak zorunda değilsiniz bi tatil ayarlayın bikaç günlük
hem sana da yarar:)
ya da güzel bi yerde yemeğe götürseniz
ya da bir klasik olarak arkadaşlarıyla sürpriz doğum günü
Sanırım daha orjinal bir fikir gelmezse oltada karar kılacağımolta alabilirsiniz bence mantıklı olur yazın kullanır. belki sizin uğurunuz değer de çokca balık tutar eşiniz o oltayla :)
Olta takımı iyi olabilir sonuçta tekrar yaz gelecek.. Gerçekten erkeğe hediye almak çok zor..
Ben eşime sevdiği parfümü almıştım en son..Bir defa da sevdiği çizgi roman kahramanının tişörtünü yaptırdım int. üzerinden,bayılmıştı.. Bir de kendim elde yaptığım seveceği şeyleri hediye ediyorum..
kafa gitti bebekim kusruma bakma:))))
Doğum günü derkenEvlilik yıldönümümüz canım
Tatil imkansız eşim hemen hergün çalışıyor
Yemek konusuna gelince de ufak bir ilçedeyiz yemek yiyecek adamakıllı bir yer yok bile
Ablam enisteme yıldönümlerinde değişik bir şey yapmıştı. Renkli balonlar almıştı,yatak odasının yataklarının tavanına kadar yükseltmişti. Balonlarin ucunada kurdale bağlayıp fotoğraflarını asmıştı,tanıştıkları günden evlenene kadar olan fotoğraflar. Ve balonlarin icindede küçük küçük notlar yazmıştı. Birde kendi elleriyle bir pasta hazırlamıştı onun yanında da güzel bir markanın parfumunu almıştı. Benim pek fikrim yok açıkçası daha 22 yaşındayım bilemedim:26: ama olta alabilirsiniz güzel bir şey olur bence. Sonuçta kızların dediği gibi yaz gelecek illa ki
Ablam enisteme yıldönümlerinde değişik bir şey yapmıştı. Renkli balonlar almıştı,yatak odasının yataklarının tavanına kadar yükseltmişti. Balonlarin ucunada kurdale bağlayıp fotoğraflarını asmıştı,tanıştıkları günden evlenene kadar olan fotoğraflar. Ve balonlarin icindede küçük küçük notlar yazmıştı. Birde kendi elleriyle bir pasta hazırlamıştı onun yanında da güzel bir markanın parfumunu almıştı. Benim pek fikrim yok açıkçası daha 22 yaşındayım bilemedim:26: ama olta alabilirsiniz güzel bir şey olur bence. Sonuçta kızların dediği gibi yaz gelecek illa ki
Sanırım daha orjinal bir fikir gelmezse oltada karar kılacağım
Keşke becerikli bir hatun olabilsem de kendim birşeyler yapsam ama el becerim sıfır
Tişört de güzel fikir aslında ama dışarıda giymez ki o öyle tişörtler
Canım sende dışarıda giyebileceği gibi yaptır.. Benim eşimde dışarıda giymiyor zaten..Çalışma odasında askıda duruyor,böyle karşısına da koymuş izliyor :))))
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
Mutlaka birlikte yapılacak bir aktivite olmalı.Durağan şeyler ilginç degil
ya erkekler bizim gibi cicili bicili şeyleri sevmiyorlar kesinlikle.tecrübeyle sabittir
işlevsel şeyleri seviyorlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?