Sevgi, emek ister sözüne katılıyorsanız bu sihirli saksıyı sevdiğinize hediye edin.
Ama sakın çiçek ile ilgili tek bir kelime dahi etmeyin.
Sevdiğiniz merakla ve heyecanla bu saksıyı tarifine uygun olarak sulayacak ve bakacak.
Kısa bir süre sonra bir filiz üzerinde yazılı I Love You gibi bir yazı
onu hem çok şaşırtacak hem de çok mutlu edecek.
Hediyenin anlamını, tarifine uygun olarak yetiştirerek görebilirsiniz. Yapraklar üzerinde çeşitli sevgi notları yazılmaktadır.
Yaa öyle demeyin :) Romantik, cicili bicili şeyleri seven de var
Gerçi kişiye göre değişir ama genelde işlevsel + duygusallık istiyorlar. Malum onlar aslında bizden daha beter. Biz hep onlar romantiklik yapsın diye bekledikçe bi'bakıyoruz, biz hiç bi'şey yapmıyoruz aslında.
Ahah çok dertlendim sevgilime bu konuda dırdır yaparken sen en son ne zaman yaptın bana dedi. Şimdi deli gibi ekimdeki doğum gününe hazırlanıyorum, şaşırtacağım inş.
Sevgi, emek ister sözüne katılıyorsanız bu sihirli saksıyı sevdiğinize hediye edin.
Ama sakın çiçek ile ilgili tek bir kelime dahi etmeyin.
Sevdiğiniz merakla ve heyecanla bu saksıyı tarifine uygun olarak sulayacak ve bakacak.
Kısa bir süre sonra bir filiz üzerinde yazılı I Love You gibi bir yazı
onu hem çok şaşırtacak hem de çok mutlu edecek.
Hediyenin anlamını, tarifine uygun olarak yetiştirerek görebilirsiniz. Eki Görüntüle 520887
Yapraklar üzerinde çeşitli sevgi notları yazılmaktadır.
Ben evlilik yıldönümü hediyesi olayından kurtulmak için baştan konuştum onla. Özel günlerde hediye almayalım birbirimize. Özel zamanlar geçirelim dedim. Zaten sıkışığız fazla masrafa ne gerek var bir de bizim ödemelerimiz ortak, maaşlar toplanıp ortak borca veriliyor. Sanki onun parasıyla ona hediye almışım gibi olacağından ve de ne alacağım derdine gireceğimden böyle demiştim ama senin durumun farklı tabi eşin aldığı için sen de almalısın ama ne almasın bilmorum kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş