Hediyeyi konuşma yaptığı için almayacaksın sanıyorum. Hatırı var o kadının diye alacaksın fikri oluştu.
O yüzden beylere almazsan ayıp olmaz.
Neden hediye almak zorunda hissediyorsunuz ki kendinizi, ben olsam hiç birine de almazdım neden yok, siz kadına hediye aldıysanız eğer, diğer erkeklerin olmadığı yerde verin,ayrıca erkeklere neden hediye alcaksınız ki hem özellikle debilk kez göreceğiniz birine bosverin.
Boşver diğerlerini.
Kadın konusmayıca alacaksınız birde hepsı için ufak pasta tatlı tarzı bişey alabilirsiniz:)
hayır konuşma yaptı diye almadım, benim için özel biri o yüzden aldım. aslında doğum gününde kargolayacaktım da olmadı, seminere gelmişken vermek istiyorum. beylere hediye fikri de şimdi konuşmacı ablamıza aldım diğerlerine de nezaketen alsam mı diye düşündüm ama o zaman da kadının hediyesinin yanında her türlü sönük kalacak onlara aldığım. isme özel cep ajandası düşündüm çünkü. ajandalar 25 TL, kadına yaptırdığım kalem 64 TL hediye fiyatı söylenmez ama kadına özendim demek istiyorum yani. durumu daha iyi anlatabilmek için.... ne diyorsunuz, sallamaz mı erkekler öyle şeyleriDiğerlerine hediye almana bence de gerek yok. Cinsiyetçi konuşmak istemiyorum ama nasıl olsa erkeklermiş :) Umurlarında bile olmaz.
Eğer ille görmesinler diyorsan da onların olmadığı bir ara verirsin hediyeni. İyi seminerler şimdiden
Erkek sallamaz dediğin gibi.hayır konuşma yaptı diye almadım, benim için özel biri o yüzden aldım. aslında doğum gününde kargolayacaktım da olmadı, seminere gelmişken vermek istiyorum. beylere hediye fikri de şimdi konuşmacı ablamıza aldım diğerlerine de nezaketen alsam mı diye düşündüm ama o zaman da kadının hediyesinin yanında her türlü sönük kalacak onlara aldığım. isme özel cep ajandası düşündüm çünkü. ajandalar 25 TL, kadına yaptırdığım kalem 64 TL hediye fiyatı söylenmez ama kadına özendim demek istiyorum yani. durumu daha iyi anlatabilmek için.... ne diyorsunuz, sallamaz mı erkekler öyle şeyleri
yani ben de almak zorunda hissetmediğim için bu zamana dek aklıma gelmemiş zatenKonuşmayı düzenleyen siz değilseniz hediye almak zorunda da değilsiniz.
Yani siz alsanızda onlar size alacaklar mı sizce?
Eğer öyle olacağını düşünüyorsanız ufak ama maneviyatı olan birşey alabilirsiniz.
Mesela kahve. Kırk yıl unutmamak dileğiyle diyerek.
Ama nasıl ne şekilde verilir bilmiyorum :)
pasta tarzı bişey alamıyorum maalesef zaten mesafe uzak :) ben hatuna yaptırdım valla o benim için çok ayrı. ama diğerlerine ayıp olur mu acabaHiç birine de hediye almam ben olsam güzel bir pasta yaptırır götürürüm
Al sana tatlı hediye
peki hanım ablamız sallar mı acaba, bana almış onlara neden almadı der mi ki... siz olsanız der misiniz mesela, ayıplar mıydınız? bana almış beylere de alsaydı der miydiniz?Hedıyeyı adamların yanında vermezsen sorun olmaz sanırım, ne gerek var herkese hedıyeye zaten.
Ben olsam umursamam. Bana ne be diğerlerinden.peki hanım ablamız sallar mı acaba, bana almış onlara neden almadı der mi ki... siz olsanız der misiniz mesela, ayıplar mıydınız? bana almış beylere de alsaydı der miydiniz?
ya muhtemelen adamların yanında vermem, yanlarında versem bile kalabalık bir ortam olacağı için dikkat bile etmezler. ama sonrasında birlikte ankara'ya dönecekler, uçakla. hatun söyler yani wurst bana hediye almış vs diye
Benim aklıma da şey geldi, hani siz kadına özenmiş almışsınız ya, diğerlerine de alsanız nasılsa herkese almış diye önemi kalmaz onun hediyesinin.peki hanım ablamız sallar mı acaba, bana almış onlara neden almadı der mi ki... siz olsanız der misiniz mesela, ayıplar mıydınız? bana almış beylere de alsaydı der miydiniz?
ya muhtemelen adamların yanında vermem, yanlarında versem bile kalabalık bir ortam olacağı için dikkat bile etmezler. ama sonrasında birlikte ankara'ya dönecekler, uçakla. hatun söyler yani wurst bana hediye almış vs diye
peki hanım ablamız sallar mı acaba, bana almış onlara neden almadı der mi ki... siz olsanız der misiniz mesela, ayıplar mıydınız? bana almış beylere de alsaydı der miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?