merhaba hanımlar, tatlı bir derdim var. önümüzdeki hafta bir seminere gideceğim, 3 konuşmacı gelecek. bunlardan birisi kadın, ikisi erkek. kadın olanın bende hatrı büyük olduğu için ona isme özel kalem yaptırdım, şık bişey, onu hediye edeceğim. ancak diğer iki erkek konuşmacıya da hediye vermeli miyim diye düşündüm şimdi. akıl edemedim hiç ayıp olur mu vs. diye. konuşmacılardan biriyle muhabbetimiz var samimiyetimiz yok, diğeriyle ilk kez tanışacağım. hepsinin işi iyi, aslında zengin adamlar. ama ben çok pahalı bir hediye alamam açıkçası onlara. ne dersiniz? sizce beylere de hediye almalı mıyım? alacaksam sizce ne alayım? 30-40 TL'nin dışına çıkamam her bir hediye için açıkçası.
ya da beylere hediye almasam ayıp olur mu? ne dersiniz? böyle deneyimlerim pek olmadığı için size sormak istedim, sonra benim için adap bilmiyor edep bilmiyor demesinler çünkü şu an cidden bilmiyorum. :) çok teşekkürler yorumlar için şimdiden.
ya da beylere hediye almasam ayıp olur mu? ne dersiniz? böyle deneyimlerim pek olmadığı için size sormak istedim, sonra benim için adap bilmiyor edep bilmiyor demesinler çünkü şu an cidden bilmiyorum. :) çok teşekkürler yorumlar için şimdiden.