- Konu Sahibi nefeskesen
-
yarasın beebakıs atsın,öpücük atsın biseler yapsın
Ya da iki kilo mercimek al
Fırına verelim mi dedirek
Valla bizim kız elden gidecek bugün sayemizde
bu saatten sonra aslanla yaptıgım butun gunahlar boynunuzaakılı siz verdiniz yoksa ben hıc omuzlarımı sallayıp saclarımı savurmuyordum..
bu arada tatlı fırındamesaj atıldı sımdı b planını dusunuyoruz
bu saatten sonra aslanla yaptıgım butun gunahlar boynunuzaakılı siz verdiniz yoksa ben hıc omuzlarımı sallayıp saclarımı savurmuyordum..
Ee bizim gitme vaktimiz geldi ama..
bu saatten sonra aslanla yaptıgım butun gunahlar boynunuzaakılı siz verdiniz yoksa ben hıc omuzlarımı sallayıp saclarımı savurmuyordum.. uzun kirpiklerimle bakmıyordum .. neyseki gomlegımın dugmelerı ılıklı...
bu saatten sonra aslanla yaptıgım butun gunahlar boynunuzaakılı siz verdiniz yoksa ben hıc omuzlarımı sallayıp saclarımı savurmuyordum.. uzun kirpiklerimle bakmıyordum .. neyseki gomlegımın dugmelerı ılıklı...
evet bunu bende düşündüm şimdi sonucu merak ederiz diimii
Bundan sonrasında kk nın sorumluluk almadığını bildirmek isterim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazdı yazdı yazdı yazdı aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazdı
şişşşttt fırından çıkıncada haber etttt
ohooo kat vitesi 5 e maykkk :126::126::126::126:oda dayanamadı seksapalitemeay bı soguk su atın bana dur yazıp gelıyorum
ya bu hep benım soru sormamı ıstıyor ya amaaaaaaaaaaaaaaaannnnn yıcek dayagı benden sımdı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?