- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi nefeskesen
-
muhabbete daldı bizi unuttuuuu
meraktan ölelim bizde burdaaaa
Bayilmistir belki:)))sizin mesai bitmedi mi
bayıldınmı kızzzzzz
Ya da hazirlanmaya basladi unuttu burayi.isi bitti tabi tiyolari kaptipp
merhaba nasılsın hazır beklıyor bır gondere basamadım
acaba merhaba yıne ben nasılsın desem cunku dun konusmayı bıtırdı.. ya ınsallah net olur olumsuz olsa bıle bıktım vallahı
canm bnce şey direk khve içelim felan dersen kendini geri çekebilir aslan erkegi malum .yarın akşam şu cafede olucam arkadaşlarımla görmek isterssen ordayım de oda kapar arkadaşlarını gelir birbirinizi görürsünüz ayrı masalarda dha mantklı .)
yaa benım eşimde aslan burcu ve bizimde tanışmamız seninkine benziyor aslında:))
ben bıraz sabırsızdım ama senın kadar beklemedim. 28 ocak 2013 onu ilk görüşüm, 14 şubat 2013 ılk buluşma:)
suan evlıyız.darısı size.
bu arada ben onu gözüme kestırdığımı kabul etmıyorum. kandırdın gul gibi kızı dıyom, napalım kanmasaydın dıyo saf:)) oysa ben onu kandırdım:)
Benimde öyle hoşlandığım bi çocuk olmuştu faceten eklemiştim, ortak arkadaşımız vardı. 2 haftaya yakın (her gün değil ama ) normal normal muhabbetlr ettik, ben o muhabbetlerden sonra baya baya hoşlanmıştım ama sonra dertleştiğim bi arkadaşımın gazına gelerek onu sildimVe ''ortak arkadaşımıza ayıp olacağını, her arkadaşını faceten ekliyormuş gibi bi izlenim vermek istemediğimi'' belirttim. O da hiç ısrar etmedi, ''anlayamadım ama sen bilirsin kendine iyi bak'' tarzında bir mesaj atmıştı.
Ay sonra ben bi pişman oldum, hala bile o pişmanlığı yaşarımeğer onu tanımaya devam etseydim onu çok severdim gibi geliyo, buaralar öyle büyük sevgileri de kaldıramıyacağımdan iyiki olmamış diyorum bazen ama biyandan da hep aklımda 7-8 ay olmuştur hala ara ara sosyal medyadan takip ediyorum onu, bişey olacağından değil de merak işte
Dilerim senin hikayen benimkine benzemez de sonu mutlu biter
E hadi amaaa bi gelişme bekliyoruz ... güzel bir gelişme
Tatlı bişeyi buldu bizi unuttu
sonuç nolduu acabaaaaa
kızzzzz dün konuşmayı bitirdi demişsin ay dün konuştunuz mu yani. Anammm kaçırdım ben ya o kadar a takip ediyorum sayfaları offf tek tek okuycam yorumlarını şimdi
Bayilmistir belki:)))sizin mesai bitmedi mi
merak ettim hadi amaaşkitom geldi gözümün önüne bizim de 2 yıl önce faceden finkirdemekle başladı şimdi mercimek hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?