tatlı derdim..

justrust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
123
19
98
Eskişehir
Merhaba hanımlar, derdim şu ki 1 ay sonraya düğünüm olacak ve benim henüz gelinliğim ortada yok aslına bakarsanız yeterli bi süre ama daha çeyiz hazırlığım ev işlerim var bu yüzden elim ayağıma dolaştı. Düğün tarihi elimizde olmayan sebeplerden böyle oldu. Ben gelinliğe çok para vermek istemiyorum bana göre israf zaten sade bi gelinlik istiyorum. Kafamdaki modeli bugün sordum 2.250 dedi ama gösterdiği dantel örneği inanın berbattı napcam ben yaa:( nişanlım 1 ay da hazır olmazsa beklemem elbiseyle nikaha çıkarsın diyo:) ne gibi çözümler bulabilirim? İstediğim gelinlik bu sizce bu en uygun haliyle ne kadara mal edilebilir, lütfen bi akıl verin...
$vestido_de_novia_zuahir_novia_305.webp

Ben anlamam, ama hayırlı olsun demek istedim..

Mutluluklaar :16:

mutluluklar dilerim. bence diktirmek yerine hazır satın al. düğün sezonu da olmadığından uygun fiyatlı bulabilirsin umarım

Haklısınız sanırım ama piyasadaki kapalı gelinlikler o kadar süslemeli karman çorman ki hiç bulaşmayım dedim, ama dediğiniz gibi yine de hazır daha uygun olacak sanırım.

Araştırma için geç kalınmış gibi

Hele de dikim düşünülürken

Bence siz en kısa sürede gidin hazır gelinliklere bakın, en kısa zamanda ve en uyguna ancak bu şekilde bulabilirsiniz..

Araştırma için geç kalınmış gibi

Hele de dikim düşünülürken

Bence siz en kısa sürede gidin hazır gelinliklere bakın, en kısa zamanda ve en uyguna ancak bu şekilde bulabilirsiniz..

düğünümün 1 ay sonra olacağını öğreneli 3 gün oldu:) biz 2013 yaz düşünüyoduk ama nasip işte böyle olması gerekti

Öncelikle hayırlı olsun. :nazar: Darısı biz bekarların başına. :37:
Gelinliğe gelecek olursam; ben pek beğenmedim.. Kapalı gelinliklerde daha fazla ve güzel gelinlikler var.. Bu model hem kapalı gelmedi, hemde sade değil bana göre..
Ama tabi karar sizin. Siz beğendiyseniz sorun yok.. :42:

Öncelikle hayırlı olsun. :nazar: Darısı biz bekarların başına. :37:
Gelinliğe gelecek olursam; ben pek beğenmedim.. Kapalı gelinliklerde daha fazla ve güzel gelinlikler var.. Bu model hem kapalı gelmedi, hemde sade değil bana göre..
Ama tabi karar sizin. Siz beğendiyseniz sorun yok.. :42:

dantel olan kısımlar tamamen kapalı olacak, kapalı derken tesettürlüyüm zaten üzerime gelinliğe uygun bi şal yada imitasyon beyaz kürk gibi birşey düşünüyorum. Vücut hatlarını göstermeyecek şekilde.
Yorumunuz için teşekkürler.. Darısı sizin başınıza..:16:

dantel olan kısımlar tamamen kapalı olacak, kapalı derken tesettürlüyüm zaten üzerime gelinliğe uygun bi şal yada imitasyon beyaz kürk gibi birşey düşünüyorum. Vücut hatlarını göstermeyecek şekilde.
Yorumunuz için teşekkürler.. Darısı sizin başınıza..:16:

Hmm.. Evet o zaman kapalı olabilir ama sizin bulduğunuz sadeliği bozmaz mı? :44:
Ben zaten sade bulmadım o yüzden hepten karışık gelir bana.. :40:

Hmm.. Evet o zaman kapalı olabilir ama sizin bulduğunuz sadeliği bozmaz mı? :44:
Ben zaten sade bulmadım o yüzden hepten karışık gelir bana.. :40:
[/QUOTE
benim sadelik anlayışım farklı sanırım:) yorumlarınız için teşekkürler, sade olsun olmasın bu model hayalimdeki gelinlik..:34:

benim sadelik anlayışım farklı sanırım:) yorumlarınız için teşekkürler, sade olsun olmasın bu model hayalimdeki gelinlik..:34:

O halde fazla söze gerek yok.. :31:
Mutluluklar..:16::16:

Son düzenleme:
1 ay diktirmek için çok kısa bir zaman, hazır gelinlik bakın bence.

Merhaba hanımlar, derdim şu ki 1 ay sonraya düğünüm olacak ve benim henüz gelinliğim ortada yok aslına bakarsanız yeterli bi süre ama daha çeyiz hazırlığım ev işlerim var bu yüzden elim ayağıma dolaştı. Düğün tarihi elimizde olmayan sebeplerden böyle oldu. Ben gelinliğe çok para vermek istemiyorum bana göre israf zaten sade bi gelinlik istiyorum. Kafamdaki modeli bugün sordum 2.250 dedi ama gösterdiği dantel örneği inanın berbattı napcam ben yaa:( nişanlım 1 ay da hazır olmazsa beklemem elbiseyle nikaha çıkarsın diyo:) ne gibi çözümler bulabilirim? İstediğim gelinlik bu sizce bu en uygun haliyle ne kadara mal edilebilir, lütfen bi akıl verin...
Eki Görüntüle 541953

Geliniliği öyle beğendimki bana kalırsa gelinlikten vazgeçeceğine düğünü erteleyin :1: Şuan bir arkadaşım nişanlı.. yaza düğünü olacak.. oda tesettürlü..Harıl harıl gelinlik arıyor.. izninizle bu gelinliğin resmini ona göndermek istiyorum..

Geliniliği öyle beğendimki bana kalırsa gelinlikten vazgeçeceğine düğünü erteleyin :1: Şuan bir arkadaşım nişanlı.. yaza düğünü olacak.. oda tesettürlü..Harıl harıl gelinlik arıyor.. izninizle bu gelinliğin resmini ona göndermek istiyorum..

elbette inşAllah arkadaşınız gönlünce diktirebilir. Eğer diktiremezsem bunu içimde kalacak bi ömür:31:
Nişanlım yetiştiremezsen elbiseyle alırım seni diyince erteleme fırsatım olmadığınıda anladım:) hayırlısı artık...

aysecgr hanım bana özel mesaj atmışsınız ama ben henüz özel msj gönderemiyorum, ilginiz için teşekkürler gelinliğiniz gerçekten çok hoşmuş, ama ben tesettürlü bir gelinlik arıyorum:)

Son düzenleme:
Back
X