tatlı derdim..

elbette inşAllah arkadaşınız gönlünce diktirebilir. Eğer diktiremezsem bunu içimde kalacak bi ömür:31:
Nişanlım yetiştiremezsen elbiseyle alırım seni diyince erteleme fırsatım olmadığınıda anladım:) hayırlısı artık...
teşekkürler..arkadaşım eminim istediği modeli diktirebilir çünkü dikecek gelinlikçi ablası :1:

burada 2. el gelınlık satanlar vardı ilgili topikte,onlara da bakabılırsın ıstersen. kolay gelsın.

gerçektenmiiii :)) ne güzel keşke benimde bi gelinlikçi ablam olsaydı ama napalım işte diktirebilirsem diktircem olmazsa da napalım artık nasip:)

Takma kafana eminim güzel bi gelinlik bulursun...Ben evlenmeden yaklaşık 3 sene önce gelinlik modelimi belirlemiştim..ama gelinlikçi modeli mahfetti..rezil bir gelinlik oldu..enson provamda eve ağlayarak dönmüştüm..gelinlik belimden tam 4 parmak büyüktü..inciyle işlenmesi gerekirken payetle işlenmişti...çok az işleme olması gerekirken her tarafı işleme doluydu..bide daha ne istiyosun seninki basitti..bu işlemeyle kaçgün uğraştık biliyomusun dediler pişkin pişkin.. İşlemeler sökülemedi tabi ama gelinlik belime göre daraltıldı..ama başım yani başörtüm ve makyajım öyle güzel olmuştuki kimse gelinliğimin kötü olduğunu farketmedi..
Oyüzden başörtüne ve makyajına çok dikkat et..Sonuçta herkes yüzüne bakıcak..mutluluklar diliyorum..

varsa tsettürlü gelinlik modellerin paylasabilir misin ?

inan hiç öyle bi arşiv yapmadım zamanım çok diye düşünüyordum çünkü birden düğün ortaya çıkınca bende tutuştum bu modeli buldum ve çok beğendim. Piyasada ki gelinlikler o kadar abartılı ve kamaşık ki, bu yüzden bilindik markaların uzun kollu olan modellerini araştırıp bunu buldum. bi kaç model vardı kafamda tesettürlü olabileceğini düşündüğüm paylaşırım.

varsa tsettürlü gelinlik modellerin paylasabilir misin ?

biraz geç oldu ama elimde olanlar bunlar umarım işinize yarar :)
Eki Görüntüle 542590 Eki Görüntüle 542591 $1281977218166_hz-cnmyalibaba-web1_1944.webp$iman.webp$Perfect-ivory-satin-lace-Long-sleeve-Bridal-Wedding-Dress-Gown-Custom-US-SIZE2-28.webp$pronovias-minerva_01.webp$vestido_de_novia_rosa_clara_209.webp$3.webp$Ekran Alıntısı.webp
dediğim gibi uzun kollu olarak diktirilip bide üzerine bele kadar bi pelerin yada şal ile hem vucüt hatlarını kapatır hemde tesettüre uygun güzel gelinlikler ortaya çıkabilir..

Takma kafana eminim güzel bi gelinlik bulursun...Ben evlenmeden yaklaşık 3 sene önce gelinlik modelimi belirlemiştim..ama gelinlikçi modeli mahfetti..rezil bir gelinlik oldu..enson provamda eve ağlayarak dönmüştüm..gelinlik belimden tam 4 parmak büyüktü..inciyle işlenmesi gerekirken payetle işlenmişti...çok az işleme olması gerekirken her tarafı işleme doluydu..bide daha ne istiyosun seninki basitti..bu işlemeyle kaçgün uğraştık biliyomusun dediler pişkin pişkin.. İşlemeler sökülemedi tabi ama gelinlik belime göre daraltıldı..ama başım yani başörtüm ve makyajım öyle güzel olmuştuki kimse gelinliğimin kötü olduğunu farketmedi..
Oyüzden başörtüne ve makyajına çok dikkat et..Sonuçta herkes yüzüne bakıcak..mutluluklar diliyorum..

makyaj yapmayacağım için onu dert etmiyorum, ama dediğiniz gibi başörtüme çok önem vericem, rahibe duvak deniliyor sanırım öyle sade bi model düşünüyorum bakalım hayırlısı :)

bunlarda benim begendiklerim kapali modeli olursa hosuma gider:)[/QUOTE]

Bunlarda çok güzelmiş, benim hayalimde hep tül etek vardı halende öyle:) tek sorunum şu ki vücut hattım belli olmasın diye üzerime ne gibi bi pelerin yaptırırım bulamadım. Gögüs altından oturtmalı bi model bana daha uygun geliyo en azından üzerime alacağım kısa şirin bi pelerin istediğim işi görebilir:)
kafamda da şöyle birşey var, içini göstermeyecek şekilde birazda dantel süslemesiyle bunu alırım üzerime diye düşünüyorum:)$355_10.webp

Back
X