• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatli dilli nasil olunur ?

Şöyle olur böyle olur demeyelim de hani bir insanin icinden geliyorsa bir soz bir kelam soylerken farkina bile varmazsiniz hele ki karşi tarafa aşk-sevgi besleniyorsa aksi taktirde çok suni duracaktır.. Benim görüşüm içinizden ne geliyorsa öyle davranin..
Sağlıcakla kalın..

Tesekkürler Derya :)

:71::71:

Kizlar bildiginiz guzel sözcükleri paylasirmisiniz rica etsem ???? :30:
karsi cinsin gönlünü oksayan ?

Son düzenleme:
güzel söz söylemekte önemli tabi ama Önemli olan tartışırken de hayatım canım bitanem x cim diyebilmek bence :17:
Ben kavga ederken asla diyemem ismiyle hitap ederim nişanlımda bu duruma çok kızar mesela
ama sinirli olmadığım zamanlarda konuşma tarzım hep böyledir çoğu dediğimi yaptırırım bu şekilde benden sana tavsiye :27: :27:

güzel söz söylemekte önemli tabi ama Önemli olan tartışırken de hayatım canım bitanem x cim diyebilmek bence :17:
Ben kavga ederken asla diyemem ismiyle hitap ederim nişanlımda bu duruma çok kızar mesela
ama sinirli olmadığım zamanlarda konuşma tarzım hep böyledir çoğu dediğimi yaptırırım bu şekilde benden sana tavsiye :27: :27:

Ayyy supermis plum88 :) :46::16:
baska neler dersin ? :31::44:

ahhhh canım benim çokta talı dilli böle şam şam şakılayan bi bayan olamadım ama bu sıra içimde bi enerji var espiritülleştim herşeye şakayla yaklaşıyorum eşimin çok hoşuna gidiyor sürekli gülüyo sevdiceğim

şu erkek denen yaratık türleri genelde güler yüzlü kahkaha tatlı dilli ve eğlenceli kadınları seviyorlar. sanki hayat hep toz pembe de hepimiz her saniye pespembe olmamız lazım :47: neyse, ben tatlı dilli olmayı bazen beceriyorum bazen de hiç beceremiyorum genelde de beceremiyorum hele sevgilime hiç becereemiyorum. canım aşkım aşkısı canısı kedişim falan derim iltifat da ederim, ama bi eksik var yani.samimi arkadaş ortamlarında ise bazen öyle bi açılırım ki tutabilene aşkolsun. hele de bir iki kadeh içmişsem :9::7: sevgilime tatlı dilli olabilmeyi hoşsohbet olmayı bende çok isterdim ama bu biraz da yapı meselesi :44:

Son düzenleme:
ahhhh canım benim çokta talı dilli böle şam şam şakılayan bi bayan olamadım ama bu sıra içimde bi enerji var espiritülleştim herşeye şakayla yaklaşıyorum eşimin çok hoşuna gidiyor sürekli gülüyo sevdiceğim

evet canim bu çok dogru bayiliyolar onlari gulduren kadinlara :) :27:

gerçi bu bizim için de geçerli, bizi gulduren erkekler hosumuza gitmiyor degil :9:

Oyyyy oyy ne guzel hep boyle mutlu olun canim :), çok hosuma gidiyo boyle mutlu çiftler gorunce <3 Hep mutlu olsunlar ya :) :nazar::nazar:

HERKES MUTLU OLSUN NE GUZEL OLUR :) :8: :8:

Son düzenleme:
şu erkek denen yaratık türleri genelde güler yüzlü kahkaha tatlı dilli ve eğlenceli kadınları seviyorlar. sanki hayat hep toz pembe de hepimiz her saniye pespembe olmamız lazım :47: neyse, ben tatlı dilli olmayı bazen beceriyorum bazen de hiç beceremiyorum genelde de beceremiyorum hele sevgilime hiç becereemiyorum. canım aşkım aşkısı canısı kedişim falan derim iltifat da ederim, ama bi eksik var yani.samimi arkadaş ortamlarında ise bazen öyle bi açılırım ki tutabilene aşkolsun. hele de bir iki kadeh içmişsem :9::7: sevgilime tatlı dilli olabilmeyi hoşsohbet olmayı bende çok isterdim ama bu biraz da yapı meselesi :44:

hahahaha :52::52::52: alemsin prenses : erkek denen yaratik türleri demen çok hos olmus :)

hakketen dogru, guleryuzlu (hiç somurtmayan, kusmeyen, kizmayan), tatli dilli, guzel, eglenceli, cekici, cazibeli , akilli, konusmasi bilen, oturmasini bilen, giyinmesini bilen.... ohoooooooo bunlarin istekleri bitmez kardeesimm :) gitsinler magzadan barbie bebek alsinlar hep gulumsuyo , onla oynasinlar :27: :20::19:

Canim, askim, askisi, canisi, kedisim guzel sozler prensesim, iltifatta da ediyomussun, niçin eksik bisey olsun? bak ne guzel konusuyomussun :16::16::nazar:

evet canim bu çok dogru bayiliyolar onlari gulduren kadinlara :) :27:

gerçi bu bizim için de geçerli, bizi gulduren erkekler hosumuza gitmiyor degil :9:

Oyyyy oyy ne guzel hep boyle mutlu olun canim :), çok hosuma gidiyo boyle mutlu çiftler gorunce <3 Hep mutlu olsunlar ya :) :nazar::nazar:

HERKES MUTLU OLSUN NE GUZEL OLUR :) :8: :8:

Ama espirim hoşuna gitmedi dün telde konuşurken
şimdi telefonlarıma çıkmıyor

ooo ben neler söylerim
deniz gözlüm yakışıklım aslanım yiğidim pehlivanım( bu üçlüyü hep arka arkaya söylerim :)
ömrüm hayatımın anlamı bebeğim tosunum tontoşum bi tanem nasıl mest olur nasıl:9:

ooo ben neler söylerim
deniz gözlüm yakışıklım aslanım yiğidim pehlivanım( bu üçlüyü hep arka arkaya söylerim :)
ömrüm hayatımın anlamı bebeğim tosunum tontoşum bi tanem nasıl mest olur nasıl:9:

Ayyyyyyy e hani mest olunmucak gibi degil bu kelimeler :16::16::16:
çok güzelmis gerçekten :) hemencecik içlerinin yaglari egrir bunlarin :9:

Ya bende derim bunlari demesinede, görmedim etmedim cocugu daha, boyle demem garip kaçabilir :) :52:

bence yapı meselesi bu mesela ben sevgımı cok bellı edemem. ama ben de cok ıstıyorum tatlı dıllı olmayı. nişanlım da tatlı dıllı guler yuzlu olmamı ıstıyo ama ben cok cabuk surat asabılıyorum bu da hosuna gıtmıyo tabıkı:((

Ayyyyyyy e hani mest olunmucak gibi degil bu kelimeler :16::16::16:
çok güzelmis gerçekten :) hemencecik içlerinin yaglari egrir bunlarin :9:

Ya bende derim bunlari demesinede, görmedim etmedim cocugu daha, boyle demem garip kaçabilir :) :52:

daha söyleyecek çok vaktyin var:23:

Tatlı dillimiyim bilmiyorum ama sevgilimi sürekli güldürürüm yanındaykende telefondaykende kahkahalarını duyarım hep :)
Oda çok neşelisin der :)

benim tatlı diilli oldugumu söyler sürekli farklı şekilde hitap ederim ve ayılıp bayılır her seferınde içimi eritio bu kelimelerin der
ama kendisi hep klasık laflar aşkım,canım,sevgilim , ve miniğimmmmm :19:
odun odun ya bu adam :16: :9:

Ben tatlı dilliydim ama nişanlım bana ters davranınca buz gibi soğuduğum için artık hiçbirşey diyemiyorum.

Merhaba KK'nin güzel hatunlari :12:

Sizlere bir sorum olucakti :

Tatli dilli nasil olunur ? :44:

'tatli dilli olunmaz, dogulur' demeyin :) cunku bu konuda kendime guveniyorum, sevdigim bi insana tatli tatli konusmayi severim :16:

ama bu durum biraz farkli, boyle dediklerim hosuna gitsin istiyorum.... benimle konusmaya doyamasin :) :21:

Siz mesela esinize/sevgilinize nasil konusur, neler dersiniz ve o bayilir? :)) örnekler verirmisiniz (cok özel olmazsa)

Hem Bunu beceremeyen hanimlara'da yardimci oluruz bu sayede :)

Cevaplarinizi bekliyorum :34::54:

:71::71:

ben ciciş ciciş konuşmalar sergilemiyorum ama güzel konulardan konuşurum onunda konuşmaktan hoşlandığı konuları konuşurum oda bana benimle konuşmaya doyamadığını söyler

Konu sevgiliyse ben şiir yazarım ya da saka aralarinda iltifat ederim ama içimden gelerek tabi yağ için değil

Tatlı dilli olmak için verebileceğim bi taktik yok. Tatlı dilli olmak hayta pozitif bakmaktan geçiyor.
Örnek verecek olursam, sevgilim günde en fazla 2 tane sigara içer hiç içmediği haftalar olur çok içmez ama ben bundan rahatsız oluyorum. Ona ben "ya sigara ya ben, sigarayı bırakmıyosan beni bırak" falan tarzı şeyler demedim (bunu diyen birçok arkadaşım varmış duydum). Ben ona sadece "Bitanem içtiğin sigaranın bana bi zararı biliyorsun ama ben üzülüyorum onun yüzüne beraber yaşıyacağımız mutlu günlerimizin sayısını azaltıyorsun ya ben sana doyamazsam aşkım naparım sensiz" falan deyince doğru söylüyorsun aşkım dedi şimdi bıraktı bırakacak gibi bi durumda.
Şunun için anlattım. Ben katı katı bırak o sigarayı çok zararlı deseydim sanane diyip çıkardı ama ben tatlı tatlı anlatınca hak verdi ve sözümü dinlemek adına herşeyi yaptı.
Tatlı dil güzel şey.. Etkili şey..
Uygulayın derim..
Şimdi çıkmam gerek geldiğimde yazıcam daha bu konuya..

Back
X