• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatli dilli nasil olunur ?

Tatlı dillimiyim bilmiyorum ama insanlar yanımdayken mutlu olduklarını söylerler özellikle sevdicegim:16:

O'nun yanındayken ilgilendigi aktivitelerden bende çok iyi ilgileniyormuşum gibi yaparım ben sevmesemde Onu dinlerim esprileri komik olmasada gülerim. :D :69:

Ve Benim sevdicegim anlamadıgım konularda saçmalamama bayılır. :D Çünkü onunla ilgilendigim için hoşuna gider..

benimde dilim tatsızdır:) Ama şu bi gerçekki Tatlı dillilik sonradan olmuyo illa temel lazım :D

hmm guzel mis :) bir arkadasin dedigi gibi, onun ilgilendigi aktivetelerden bende ilgileniyomusum gibi yapmak . Madde 1 :) :9:
Ya esprisi komik olmayinca nasil guluyosun ? :D ben dalga gecerdiym baya bii :)) yada bilmiyorum hmmm :44:

Anlamadigin konularda nasil saçmaliyosun onu anlamadim ?

Tatlı dilli olup olmadığımı düşünmemiştim hiç bu zamana kadar :9:
Kayınvalidem acayip tatlı dillidir.. İnsan onu dinlerken çok mutlu ve enerji dolu oluyor.
Kendisi kırşehirli ve bazen şiveye kaçan konuşmaları var cümleye başlarken hep canım,kuzum,bitanem diye başlar,
espri yapar, sık sık güler.. Bazen çocuk,bazen çok olgun olur. Nabza göre şerbet..
Nişanlımda benim konuşmamı çok sever bazı kelimeleri telaffuz edemiyorum konuşurken (Lise,börek, iltihap,napıyorsun,kağıt, kemal vs..)
Çok hoşuna gider, arkadaşlarımında öyle..
Bu insanın doğasında olan birşey olsa gerek.. Ve tabi göreceli de bence..
Bana hoş gelen birşey sana gelmeyebilir..

tabi dogru diyosun sezgilim :)
Kayinvaliden hosmus gercekten :8: esprili insanlari severim bende espri yapmayi cok severim :27::27:
Canim neden telaffuz edemiyosun bazi kelimeleri yurt disinda mi yasiyosun ? :44:
Aslinda iste dedigin gibi : canim, kuzum, bitanem gibi sozcükler onemli... çok abartmadan kullanirsak o guzel kelimeleri, iste o zaman tatli dilli oluruz :) :16::16:

Güzel dualarına amin diyorum..
Ayyy bilemedim ki.. Genelde ben zaten bebe gibiyimdir.
Hep çocuk gibi koşarak giderim yanına,heyecanlıyımdır. Konuşurken de gülerken de..
Şımarık bebe şivesi her daim dilimdedir. Gerçi bazı erkekler benim gibi kızlardan hoşlanmaz yani adamına göre muamele etmelisin.

Haklisin bazilari hoslanmaz :) ama ben seviyorum oyle simarik bebek gibi konusmayiii :)) tam bana göre :8: :8:

Sözlümle bizimde muhabbetimiz çok akıcıdır aslında uyuma baglı o. Tarz konusma ve sohbet biçimine bağlı.
Kimi insanla uymaz elektrik tutmaz bi türlü o koyu sohbeti yakalayamazsın,, yani demek istediğim tatlı dilli olayım diye olunmaz karşılıklı birazcıkta ..
Ama onun hoşlandıgı şeylerden bahsedebilirsin,, ilgisini çekmeye çalışabilirsin ..
Benim aşkıma soru sormam çok hoşuna gider,, anlamadıgım konularda özellikle sorarım hosuna gider :)
Yardım isterim genellikle aynı ortamda canım yansa naza çekerim kendimi,, birşeye uzanamazsam ondan isterimm..
Nazlı bebeğim der bana hatta :9:
He birde bende sürekli ona iltifatlar ederim ne görürsem ona karsılıgını veririm pohpohlarım sevgilimi,,, şerbetlerim bir güzel :)

Iste bu kirmizi'ya boyadigim yerler süper fikirler myzt :) tskler

Ne gibi iltifatlar edersin mesela onlari da yazarmisin ? (özel degilse)

Mesela pohpohlarim derken, o pohpohlama nasil oluyo ya, ben onu bilmiyorum.... bir kac örnek versen ? :26::26::30:

:54::54:

ya bidaha konu monu açmicam su KK'ya, giren çikiyor, giren okuyup çikiyor bu ne böyleee ?? :53::53::53::53:

Kimse birbirine yardimci olmuyor :43::50::50::14:

ben o tatlı dil demiyeyim de, cilveli konuşamam yapım gereği.
mesela; kocişkom, Aşkısı, Bebeğim vs. diyemem. ama o bana hep öyle konuşur ve bu da benim çok hoşuma gider.

benim eşim çok tatlı dillidir bana soguksun der hep ama cok sevdiğim kişide olsa çok tatlı dilli olamıyorum ben insanlarla konuşurken buda karşıdan soğuk havalı bi insan gibi görünmeme neden oluyo eşim sabah arar beni aşkım canım bebişim kahvaltı ettinmi falan filan bazen tlf sarkı söylediği bile oluyo yani herkeste söyler çok tatlı dilli şeker gibi adam diye ben anneme anneciğim demem mesala ama eşim anneme annesine anneciğim çiçeğim diye hitap eder

erkeklerin en çok sevdiği şeydir soru sorup onlardan bilgi almak pek bi hoşlarına gider havalanırlar :9:

tabi dogru diyosun sezgilim :)
Kayinvaliden hosmus gercekten :8: esprili insanlari severim bende espri yapmayi cok severim :27::27:
Canim neden telaffuz edemiyosun bazi kelimeleri yurt disinda mi yasiyosun ? :44:
Aslinda iste dedigin gibi : canim, kuzum, bitanem gibi sozcükler onemli... çok abartmadan kullanirsak o guzel kelimeleri, iste o zaman tatli dilli oluruz :) :16::16:

Hayır canım yurt dışında yaşamıyorum ama bazı kelimelerde zorlanıyorum komik oluyor bazen :9:
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış azcık iltifat ve güler yüz herşeyi halleder diye düşünüyorum :8:

ben o tatlı dil demiyeyim de, cilveli konuşamam yapım gereği.
mesela; kocişkom, Aşkısı, Bebeğim vs. diyemem. ama o bana hep öyle konuşur ve bu da benim çok hoşuma gider.

Evet iste bizim nasil hosumuza gidiyosa, onlarin da hosuna gidiyo :30:

tatlandira tatlandira bi kucuk bebekmis gibi sevmek lazim aslinda onlari :)

ama koskoca adam oldugunu bilerek :)

yoksa bi zamandan sonra kendini ezik hissetmesin sonra :52:

benim eşim çok tatlı dillidir bana soguksun der hep ama cok sevdiğim kişide olsa çok tatlı dilli olamıyorum ben insanlarla konuşurken buda karşıdan soğuk havalı bi insan gibi görünmeme neden oluyo eşim sabah arar beni aşkım canım bebişim kahvaltı ettinmi falan filan bazen tlf sarkı söylediği bile oluyo yani herkeste söyler çok tatlı dilli şeker gibi adam diye ben anneme anneciğim demem mesala ama eşim anneme annesine anneciğim çiçeğim diye hitap eder

Ayyy ne hosmus esin'in konusmasi cokmasum :) ins benim esim de boyle tatli dilli olur amiiinnnnn :10:
Simdi anladim nasil yapicagimi gzl sozler soylemek lazim abartmadan ama :23:
yavastan yavastan kazanmak lazim gönlünü :)

kizlar mesajlasarak konusunca nasil konusmaliyim onunla sizce ?:44:

Hayır canım yurt dışında yaşamıyorum ama bazı kelimelerde zorlanıyorum komik oluyor bazen :9:
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış azcık iltifat ve güler yüz herşeyi halleder diye düşünüyorum :8:

hmm anladim canim :31:

Yani en önemlisi : iltifat ve güler yüz :27::27:

Biz kadinlar somurtmayi cok seviyoruz, ama onlar bunu sevmiyor! bu kesin....
Boyle sinirli kadinlardan hoslanmiyolar...:20::19:

Hadi ama kizlar, yazin biseyler...............
biliyorum var hepinizde hünerler :ssz: :ssz:
Üzülüyorum ama :2: o güzel bilgilerinizi benimle de paylasin ki faydalaniyimm
ve baskalari da, 200 kisi girdiginde gore bu dertten sirf ben muzdarip degilim oyle degil mi ?

girip girip cikmak çok basit....

:57:

Şöyle olur böyle olur demeyelim de hani bir insanin icinden geliyorsa bir soz bir kelam soylerken farkina bile varmazsiniz hele ki karşi tarafa aşk-sevgi besleniyorsa aksi taktirde çok suni duracaktır.. Benim görüşüm içinizden ne geliyorsa öyle davranin..
Sağlıcakla kalın..

Son düzenleme:
espiri yapasım geldi

tatlı dilli şöyle olunur diline bal koy

hahahahh ne komiğim ya

bence yine o tatlı dilliğin vardır sadece yeni hoşlandığın kişi dilini bağlamış heyecandan anlaşılan:16::16::16::16:
mesela bende karşımdaki kişiye göre hareket ederim o pozitifse bende pozitif olurum:21: ama değilse otamatikmen içime kapanırım ama bu huyumdan hiiiçç memnun değilim :19::19::19:

Yok yok heyecan dan filan degil jaleda ya resmen nazar degdi :((( nasil geçiyo bu sey ya off :43::43::43:

Back
X