- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi doktorcum_
-
milka beyaz gofret
kinder çikolataa
yada nesquık beyaz cıkolataaaa
ayyyy fenaaa çıkolata krızım costuuu sanırım ama roko fena kestıı hem cıkolata tadı hem metro gıbı uzaması hemde soguk olması ekstra ıyı oldu kıyamam kuzummm sana
tad vermıyodu ama kg almamı engellıyodu en azından 8 kg aldım toplamda doguma gıttım
arkadaşlarım 20-30kg aldılar sonrası kotu oluyoo
Frambuazlı cikolatalı pasta ???( evli olsam aşeriyorum dicdem
yok canım ya valla pastayıda pek sevmem :) hahahah cıkolata yıyelım :)
ufff tek gecerım mılkanında oylee ınce kucuk paketlenmıslerıne hastayım ogluma alıyorum arada bende goturuyorumben daha kılo almadım yıyebılırım :) hatta veredm bıle hahaha onları cıkolatyla gerı alabılırım normalde cıkolata cok nadır eyrdım ıste bakkalda gorursem alırdım en son cıkolata ooo kım bılır ne zaman yedimmm
kınderın cıkolatasıda harbıden cok guzel
illa yıcen yani fıstıklı mıstıklı seylerı dısım agrır benım :) mılka ye sendeBol antep fıstıklı ımmm :))
ufff tek gecerım mılkanında oylee ınce kucuk paketlenmıslerıne hastayım ogluma alıyorum arada bende goturuyorum
ben sutlu tatlı hastasıyımdır serbetlı tatlı lokma dısındakılerı sevmemm
aferın sana daha erken ama 20.haftadan sonra kg almaya baslanıyo zaten
kızzz hamıle olasımmm varr bak heee oyle tatlı anlatıyosun kı agzımın sularını toparlayamadım oylemıı tabı sız bılırsınız her seyı yeyın anam be hamıleyken canım lımondan baska bısı cekmıyodu kg kg lımon yedımilla yıcen yani fıstıklı mıstıklı seylerı dısım agrır benım :) mılka ye sende
bızım topicte 8 kılo alan bıle var :) o y uzden ben nadır almayanlardanım :) onları yalnız bırakamam suanda gozumde degıl fızıkmıs kocammıs kılommus gobegımmı :)
ama varya benım canımın cektıgı mılka deıglmı ya benım yedıgım yumusaktı ben bunu yurt dısındada yemıs olabılırım mılkanınkı sert sankı :S yada guneste erımelı
eğer konu; çikolata ve meyveyse...
fondü nün üzerine tanımam
bu buluşun sahibi ulu bilgeye selam olsun
saygılar abim....
Eki Görüntüle 804829
ben ne zaman yedklerime dikkat edicem desem daha da cullanıyorum yemeğe
ay kendimi marketre atıp 5 6 tane browni ordanda pastaneden es ıslagından bi yas pasta almamak icin zor tuttum :18:
hala da tutuyorum :18:
içim gidiyo:18: evdede hiç şekerli bişey yok kafayı yemek üzereyim
toz seker falan da yemem içim almaz hem işe yaramaz :18:
elim ayaağaam titriyo yeminle
mesela surda hafif erimis bi paket beyaz cikolata olsa
veya en cıtırından söbiyet boaaklava
of tatlıdan nefret etmeyi cok isterdim
böyle sulu sulu serbetli bişey de olur
çikolataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:125:
:83::83::83::83::83::83::83:
Bu resmi koymamalıydıneğer konu; çikolata ve meyveyse...
saygılar abim....
Eki Görüntüle 804829
Ben resmen tatlı bağımlısıyım! Kendimden nefret ediyorum halbuki vermem gereken bir sürü kilo var of bu arada eti karam gurme ye sardım nasıl güzel bir şeydir o ya
Bu resmi koymamalıydın((((((((
sen napıyon ha napıyoğnn :117:eğer konu; çikolata ve meyveyse...
saygılar abim....
Eki Görüntüle 804829
amaan kim ugrasır onla ama denerim bi ara :114:çaynın içine çubuk tarçın koy her içtiğinde şekerini dengeler krize girmezsin
deme öylee onu deme deme işte karam demeee :84:Ben resmen tatlı bağımlısıyım! Kendimden nefret ediyorum halbuki vermem gereken bir sürü kilo var of bu arada eti karam gurme ye sardım nasıl güzel bir şeydir o ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?