Tatlı Kriziniz mi Tuttu?

ben de önce çikolatanın bir karesini alıyordum sonra tüm paket bir tane bir tane bitmiş oluyordu bazı sevdiğim tatlılara hayır diyemiyordum
sonunda çözümü buldum: bunları evime sokmadım irademe hakim olmayı öğrenene kadar çünkü evde bulununca ister istemez tatlı krizi daha kolay geliyor o orada durunca rahat edemiyordum
önemli olan beyinde bitirmek çünkü tadına bakmamla hepsini yemem aynı şey diye düşünmeye başladım şimdi eve tatlı girdiği zaman ufak parça tadına bakıyorum o kadar ama artık eskisi gibi abur cubur almıyorum
belli bir süre köreliyor zaten şimdi yaz da geldi kavun karpuz çıktı bunların hem kalorisi çok düşük hem de bol miktarda sıvı ihtiva ediyorlar hem de tatlı krizini büyük ölçüde azaltabilirler
ayrıca 8-10 günde ufak bir çikolata yemek çok istenildiği zaman dünyanın sonu değil diye düşünüyorum

eti formun yulaflı diyet bisküvisi imdadıma yetişiyor.. severek yiyorum .. baktım kriz geldi bir adet bitki çayıyla hüpletiyom işlem tamam tavsiye ederim a.s.

bende tam bi tatlı hastasıyım 24 saat olsa yerim ama malesef kilo vermem lazım onun içinde tatlı çektiğinde 2si 1 arada kahvelerden içtiğimde geçiyor biraz ama hayali hep aklımdan çıkmıyorsenağlama

benim methodum sakız çiğnemek...İçlerinde tatlandırıcı olduğu için ''0'' kalori,canım tatlı istediğinde istediğim aromadakini atıyorum ağzıma,ve o anın tadını çıkarıyorum....

bende canim cok fazla tatli isterse yavas yavas muz yiyorum acikcasi kesiyor gibi:))) regli donemim yakin oldugunda kansekeri dustugunde tatli istegi daha da depisiyor o donemlerde kuru erik yiyorum. Kan sekerini belli bir seviyede tutuyor bayagi etkili.

kuru kayısı,kuru erik yiyorum tatlı canım istediğinde ve gerçekten de faydasını gördüm,mutlaka deneyin hemde sindirimi kolaylaştırıyor

arkadaşlar size güzel bişi söyliyim tatlıyı istediğiniz kadar yiyebileceğiniz bi zaman var.eveeet yanlış duymadınız.
arkadaşım ankarada hacettepede okuyo bölümüde aile ve tüketici birimleri.doğal olarak sağlık dersleride görüyolar.geçen yıl kendimi zar zor bi diyete vermiştim ve tam 9 kilo verdim ama bu yıl tekrar geri aldım hemde fazlasını.
vallaha diğdemcim ben tatlıdan vazgeçemiyorum ne yapsam ne etsem olmuyo o tatlıyı illa yiyeceğim dedim ve bana ne derse beğenirsin.e sende ye o zaman ama sadece ve sadece adet günlerinde ye kan şekerin düştüğü için zaten şeker alaman lazım adet döneminde yediğin tatlı sana kilo yapmıyo istediğin kadar ye dedi ben tabi şoook.normal günlerindede aşırı olmamk kaydıyla sütlü tatlı yiyebilirsin içinde bolca süt olduğu için kalorisi düşük oluyo haftada 1 veya iki kase yiyebilirsin dedi.
ve markete gittiğin zaman aldığın tatlıların mutlaka kalorisine bak ve en düşük olanını almaya çalış dedi...ama tabi adet günleri dışında ne kadar az tatlı yersen senin için avantaj dedi ben uygulamaya başladım..bence sizde deneyin..

bende tatli cikolata koliklerdenim,ben ender sarac amcamdan ogrendigimi yapiyorum,tarcinli sut,tarcin beyne tatli istegini bastirtiyomus,bide keci boynusu,hem tatli ,hem lifli hem kan yapiyo e bundan iyisi samda kayisi

kızlar benimde uyguladığım bişeyi sizlerle paylaşayım bende sizin gibi tatlı canavarıyım canım tatlı istediğinde evin içinde dörtdönüyorum takiyiyenekadar yiyincede pişmanlıkduyup üzülüyorum:çok üzgünüm: ahhh aaaah ne olcak bizim sonumuz neyse ben uyguladığımı sizlerle paylaşayım canım tatlı istediğinde yeşil çay demliyorum:içelim: yanınada çaybardağı kadar kuru üzüm azımda çevirerek yavaş yavaş yiyorum o benim tatlı ihtiyacımı yok ediyor:icecream: ben memnunum sizlerede tavsiye ederim en azından bidefa deneyina.s.

Arkadaşlar bende tatlı krrızim tutunca bir tatlı kaşığı dolusu chokella yiyorum.üzgünüm.şu anda şu tatlı krizlerini önleyen bişey duydum 4 gündür günde 2 adet içiyorum hadi hayırlısı :krom tableti işe yararsa muhakkak söylerim.

slm arkadaşlar..zayıflamak için değil ama bazen delirten malum günlerde bizi çılgına çeviren tatlı isteğimizi nasıl geçiştirebileceğimizi yazmak istedim..
hiç tatlı sevmediğim halde ayda 3 yada 4 gün çukulata yemek benim için büyük bi zevkti..ne yesem bol kalorili çukulatanın yada pastanın yerini tutmuyodu..
son 1 aydır kurutulmuş mürdüm eriği ve dut yiyiyorum..bağırsaklarım tembel olduğu için başlamıştım eriğe çok iyi geldi yanına dut kurusu da ekleyince vallaa ne çukulata ne pasta nede hayır diyemiycem dondurma..tatlıyla başı dertte olan arkadaşlara inşallah faydası olurr..:teytey:

ya ben bişey duydum arkadaşlar doğrumudur bilemem gerçi söyleyen bir dietisyendi ama neyse. vucuddaki tuz miktarı çok düşersede insanın canı tatlı isteyebiliyomuş. canınız çok tatlı isterse ağzınıza biraz deniz tuzu atın yarım saat sonra hala tatlı istiyosa canınız yiyin biraz demişti.Birde tecrübeyle sabittir kuru kaysı 2,3 tane şeker isteğini keser. bi arkadaş 10 halley yediğini yazmış aradım msj bulamadım ama ona yazmış olayım arkadaşım bende öyleydim. bi bardak süte bi çorba kaşığı süzme bal 2 yada 3 çorba kaşığı saf kakao koy iç aburcubura yönelmeni azaltacak.

Bende ciddi bir tatlı canavarıyım..Hemde regl dönemi vs gibi özel durumlarımda yoktur 7 gün 24 saat canım ister..Ama baktım ipin ucu kaçıyor aynalara küsüyorum kendimce bişiler yapmaya başladım..Mevsime göre kuru veya yaş olabilir incir,üzüm ve kayısı tüketiyorum..Hem bağırsaklar içinde iyi geliyor..Ancak stresli veya sinirli olduğum günlerde tüm hıncımı tatlıdan çıkaran bir yapım var,böyle dönemlerde incir,üzüm,kayısı vs beni kesmiyor bende bu meyvelerin üzerine kuru veya yaş hangi mevsimse artık bolca tarçın serpiyorum..Tarçını sevmem kokusu bile keser beni deneyin bakalım..Umarım faydası olur

arkadaşlar diyet yaparken bende tatlı krizine giriyorum ama bu isteği kırmanın en iyi yolu yarım limonu çay bardağına sıkıp sıcak suyla içmek denedim gerçekten oluyor limon hem metabolizmayı hızlamdırıyor hem de tatlı isteğini kesiyor siz de deneyin işe yarıyor gerçekten

ay hiç vazgeçemem çukulatayı ununttum ama tatlı
amanda aman olsaada yesek
bende sütlü tatlılar yapıyorum

cok tatlı yıyorum hemde cok...Serbetlı tatlılara dayanmıyorum ozellıkle
cıkolata seker tum sekerlı aburcuburları paketın souna gelen kdr yıyorum
Nasıl kurtulurum bılmıyormmm of of :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…