Doğuma Hazırlık Tatlı telaş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sleepy angel

G….
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
7.775
24.713
298
34
kızlar 101 e bebek karyolası geliyo pratik geldi bana daha önce alan var mı ölçüleri yazmıyo bilemedim kullanışlı mıdır ki
Fiyatı 175 tl ben daha fazla ayıramam zaten bu fiyatlarda bakıyodum oyun parkı gibi olanlar var ama küçüğü emanet gibi devrilir büyüğü de daha önce kullandım çok yer kaplıyo bu hoşuma gitti şimdiden alayım yavaş yavaş diyorum sonra hepsi bi anda çok masraflı olur hem doğum masrafı hem de bunlar biraraya gelmesin dedim 2hafta sonra kontrolüm var cinsiyeti de belli olur hem ondan sonra kıyafetlerini de hazırlarım

Bende geçici süreli beşik istiyorum taşınma ihtimalimiz var, civilde görmüştüm aynısını bana çok alçak gelmişti ama Instagram'da kullanan bir kaç kişi memnun olduğunu söyleyince bende alsam mı diye düşünüyorum :)

Bu yukseltilebiliyor mu yatak kısmı... cunku benim kizima annemler almisti buna benzer beşik.. bebegi koyarken alirken cok zorluknyasamistim ki bu kadar alcak değildi yatak kısmı..
Gittik ayrica bi besik aldık... sonra hadi buna yatıralım dedik.. bu sefer ayaklandi ayaga kalkip sarkmaya basladi. korktuk gidip oyunpark olan besik aldik o derin olduğu icin sarkma olayi olmadi...

Yani boylece annemlerin aldigi o beşiği hic kullanmadan ihtiyac sahibine verdik....bosuna masraf olmasin diye soyleyeyim dedim..

Eger boyleyse cok derin .Cocugu koyarken uyanma ihtimali cok yuksek .Ben 2 besik aldim .Biri yanimda .Sunny baby estella modeli arastirabilirsiniz.Fiyati da uygundu ben aldigimda simdi nasil bilmiyorum

Eger boyleyse cok derin .Cocugu koyarken uyanma ihtimali cok yuksek .Ben 2 besik aldim .Biri yanimda .Sunny baby estella modeli arastirabilirsiniz.Fiyati da uygundu ben aldigimda simdi nasil bilmiyorum
Hem derin hem küçükmüş hayallerim yıkıldı ama modeli beğenmiştim neyse 250tlye bunun 2kademelisi var internette sonra belki ona bakarım 2kızımı oyun parkı olanda büyüttüm ama değişiklik olsun istiyorum pembiş oyun parklı beşiğimi katladım duruyo hala

İnternettekiler 2 kademeli agashi beşik diye geçiyo hem 250 ye de var mdf ymiş o daha çok hoşuma gitti araştırınca hem portatif kurulup sökülümü kolay bi model taşıması saklaması kolay
Daha önce oyun parkı kullandım duruyo ama yer kaplıyo bu model kibar oyun parkının küçükleri var oda 6 ay kullanılabilir agashi beşik için 0 _4 yaş için yazıyo
Marta kadar zamanım var araştırcam ama şubattan önce alırım kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…