evet bir kez daha zamanın ne kadar da çabuk geçtiğini tatlı girişmime başlayalı 3 hafta olmasından da anlıyoruz :) bu 3 haftayı değerlendirmek istiyorum. yarına tartılıcam onu o zaman yazarım ama ben bu 3 haftada tatlısızlıktan ölmediğimi ispatladım :) Hatta hiç de zor değilmiş tatlısız yaşamak. 3 hafta bitti azar azar yiyeyim demiyorum. yemediğim kadar yemicem. zaten yediğim zamanlarda da eskisi gibi olmayacağına eminim artık. 3 kiloya yakın verdim. aslında daha hızlı bir süreç olacağını düşünmüştüm ama verecek kilomun az olması ve zaten aslında şuanda çok da kilolu olmamam süreci biraz yavaşlattı.
şimdiki hedefim 17 ağustos. o gün bir arkadaşımın düğünü var. o zamana kadar 60 olmayı hedefliyorum. nerden baksak 15 gün var. 1.5 kilo verebilirim diye düşünüyorum.
bugün biraz kendimi ödüllendirdim :) nasıl? yiyerek değil kıyafet alışverişine çıkarak

çok uzun zamandır kendime bir şey yakıştırmadığım için kıyafet almıyordum. ama bugün giydiklerim gerçekten hoşuma gitti. dar bir elbise aldım ama yine de cesaret edip siyah dışına çıkamadım :) ama gerçekten güzel durdu bence. 3 kilo hepi topu diyoruz ama gerçekten çok farkettiriyormuş. düğün için henüz kıyafet almadım o zamana kadar biraz daha zayıflarım diye bekletiyorum o işi şimdilik :) sanırım yine dar sırt dekolteli bir elbise almak istiyorum. zayıfladım ya herkes görsün istiyorum :)
neyse 3 haftanın özeti: MUTLUYUM :)