Tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum ve zayıflıyorum

canım senin söylediğin sitenin çoğunu okudum.
onu takip edenlerden ömür biter diyet bitmez diye bir site buldum.Birkaç gecedir ona takılıyorum sürekli.Okurken resmen gülüyorum.Sahurdan sonrada çay içtiğim için hemen uykum gelmiyor.Gözlerim sızlayana kadar okuyorum.

aaa dur ben de bakayım ona. seviyorum bu tarz siteler bloglar okumayı. beni çok motive tutuyor.
Doğru diyosun korse uygulanabilecek bir çözüm gibi duruyor. zatn sürekli korse giyenler gerçekten vücut onun şeklini aldığı için bir şekilde zayıflıyormuş veya vücudu toparlıyormuş artık neyse :) doğumdan sonra da korseyi öneriyolar ciddi ciddi. ama bence sadece 1 geceliğine birka saatliğine giyilebilecek bir şey çok sıkıyor yahu :)

dur daha fazla yazmıyayım da siteyi bulayım ben merak ettim:)

korse bende giyemem.Hele bu sıcaklarda hiç çekilmez.Ama doğumdan sonar, yada özel bir yere gittiğinde toprlıyor,iltifatlar alıyorsun, moral oluyor.Değer bence.

bugün kendime hakim olmakta çok zorlandım ve hala da zorlanmaktayım. acaba uyusam da bugünü daha fazla zarar ziyan vermeden kapasam mı ki acaba? :) sabah ve öğlen iyiydi, sonra içime bir canavar kaçtı sanırım. 2 avuç fındık yemişimdir heralde. ama çok acıktım. öğlen güsel doyurmadım karnımı sanırım o yüsden sürekli bir şeyler yeme isteği oldu bende. sonra işten çıktım eve geldim ama nasıl açım anlatamam. eşim gelmeden önce küçük br karnıyarık vardı onu yedim. sonra eşimle beraber oturdum sebzeli köfte yedim (patlıcanlı kabaklı köfteli) toplam 4 köfte yedim. yoğurtta yedim 5 kaşık yanında. ama kalktığımda hala bir şeyler eksik gibiydi :) 3 tane çekirdeksiz kuru erik attım ağzıma. şimdi az önce de yarım avuç kadar çekirdek yedim :((((

ama daha saat 9 ve en az 3 saat var yatmama. hala daha da aranmaktayım. resmen bugün hiç kullanmadığım kadar irademi kullanmak zorunda kaldım ve kalıyorum:( neden böyle oldu dersiniz? daha hastalanmama 10 gün var onun etkisi olamaz. bir de saat 4le 8 arası akşam resmen kolum kalkmadı. o kadar yorgun hissettim ki kendimi. o kadar yememe rağmen hem de. değişik bir gün geçiriyorum kısacası...

benim de kilolarımın en büyük nedeni tatlılar:( canım hiç patates kızartması, cips, hamburger gibi şeyler çekmez.ama her türlü şekeri çok severim.bi de yedikçe yiyesi geliyo insanın.günde 6-7 çikolata yediğim olurdu.kahvaltıda falan sadece bal yerdim.hatta arada kasede boşaltır oturur hepsini kaşıklardım.bugün de doğum günüm ben de yeni bi başlangiç yapıp hayatımdan tatlıyı çıkarıyorum. umarım verdiğim söze sadık kalırım:D

benim de kilolarımın en büyük nedeni tatlılar:( canım hiç patates kızartması, cips, hamburger gibi şeyler çekmez.ama her türlü şekeri çok severim.bi de yedikçe yiyesi geliyo insanın.günde 6-7 çikolata yediğim olurdu.kahvaltıda falan sadece bal yerdim.hatta arada kasede boşaltır oturur hepsini kaşıklardım.bugün de doğum günüm ben de yeni bi başlangiç yapıp hayatımdan tatlıyı çıkarıyorum. umarım verdiğim söze sadık kalırım:D

İndigo bak takip ederim bak :)) hayatının en güsel kararını vermiş olacaksın bunun garantisini veririm sana yeter ki uygula :)
insülin direnci de oluşturmuş olabilirsin bu akdar tatlı tüketimine bağlı olarak. acaba doktora gittin mi hiç? açlık insülin seviyene bakılması lazım. eğer direnç oluşmuşsa tedavi olarak bu girişimde bulunman daha kolay olur. tedavi olmadan da uzun dönemde tatlıyı bırakarak sen normal seviyelerine getirebilrsin.

haydi hayırlı uğurlu olsun o zamana :)

HOŞGELDİN:46:

eveeett nerde kalmıştık. malum bundan önceki günlerde 61.5 idim. bu sabah 61.4 çıktım :) ama bu geçen sürede neyi öğrendim isyan yok! :) 100 gram 100 gramdır ;) hala veriyor olmam bile güzel çünkü hiç spor yapmıyorum. sporsuz desteksiz inebildiğim kadar inmek istiyorum, sonra sporla vücudun alışmış olduğu düzeni bozar inmeye devam ederim diye düşünüyorum.

Bugün evde kahvaltı edemedim. okulda da uygun bir kahvaltı şekli yok malesef. sadece cevizle geçiştirmeye çalışıyorum. birazdan da kahve içerim biraz tıkasın diye. ama öğleni zor edicem bu şekilde belli oldu :)

Ben sevdim bu işi ya :)))

konuya abone oldum çok güzel bir karar almışsınız okuyabildiğime göre uyguluyorsunuzda maşallah
ama benim hayatımdan sadece tatlıyı değil birçok şeyi çıkarmam gerekiyor tatlı aburcubur ekmek
özellikle sabahları kalktığımda ağzıma tatlı bir şey atmazam çıldırıyorum bunu nasıl yapıcaz
makarna pilav bütün bunları nasıl çıkarıcam hayatımdan :ssz::ssz:

konuya abone oldum çok güzel bir karar almışsınız okuyabildiğime göre uyguluyorsunuzda maşallah
ama benim hayatımdan sadece tatlıyı değil birçok şeyi çıkarmam gerekiyor tatlı aburcubur ekmek
özellikle sabahları kalktığımda ağzıma tatlı bir şey atmazam çıldırıyorum bunu nasıl yapıcaz
makarna pilav bütün bunları nasıl çıkarıcam hayatımdan :ssz::ssz:

İlginiz beni mutlu etti teşekkür ederim :) evet 15 temmuzdan bu yana aldığım kararın arkasındayım çok şükür:1: ben de eğer tamamını okuma şansınız olursa, ilk tatlı ile başladım hayatımdan defettiklerime ve fakat bir 10 gün sonra falan heralde hamurişlerini ve patatesi ve unlu herhangi bir şeyi ve ekmeği tabiki, hayatımdan çıkartma gücünü buldum kendimde :) diyordum ki ekmeği de kesicem bir zaman sonra ama ne olursa olsun sabah yediğim ekmeğime dokunmıcam:) ama öyle olmadı sabah yediklerimi de kestim. aşama aşama yapınca oluyor bence ve verebileceğim tek ipucu şu ki, azaltarak olmuyor, birden pıt diye bıraktım diyeceksiniz ve orada bırakacaksınız gerçekten. tek zorlandığım nokta yiyecek bir şeyi kolay bulamamak oldu tüm bunları hayatımdan çıkarınca :) evde kahvaltı yapma alışkanlığım yoktu. okula gelip hemen bir tost yiyordum ama şimdi ekmeği bırakınca yumurta yemeğe çalışıyorum evde veya peynir ve ceviz falan. evde yapamazsam sabah ayran içiyorum ceviz yiyorum. yani amacım keyif almak değil yediklerimden sadece karnımı doyurmak oldu :)

inanırsanız oluyor. ben inandım ve gerçekten 3 haftadır hiç zorlanmadan devam ettiriyorum ve istediğim kiloya inince de hayat tarzı halime getiricem inşallah. çok kontrollü olacağım.asla eski yeme düzenime dönmicem. bir daha aynı şeylere katlanamam çünkü.:34:

eğer ki karar alırsanız buyrunuz efenim. yakından birbirimizi takip edelim :42:

yazdıkların motive etti beni ben fazlaca ekmek ve makarna türü şeyleri tüketiyorum sanırım ilk onlardan başlamam gerek
kilolar aldı başını gitti kendimi tanıyamıyorum artık uygulamaya geçmem gerekiyor acilen

yazdıkların motive etti beni ben fazlaca ekmek ve makarna türü şeyleri tüketiyorum sanırım ilk onlardan başlamam gerek
kilolar aldı başını gitti kendimi tanıyamıyorum artık uygulamaya geçmem gerekiyor acilen

yarın başlıyosun o zaman? sakın pazartesiyi bekleme veya bayram sonra başlarım deme. karar al ve uygula :)

evet o zaman boy,kilo ve hedef alayım :34:

morkurbaga topkekimin son yudumunu yuttum ve seni buldum. okudum ve karar verdim tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum. belki şuan tatlı ihtiyacımı giderdim diye böyle düşünüyorum ama olsun. son durumun nasıl? anlatır mısın? tatlısız biz hayat düşünemiyorum anlatır mısın bana özel :):)):46:

morkurbaga topkekimin son yudumunu yuttum ve seni buldum. okudum ve karar verdim tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum. belki şuan tatlı ihtiyacımı giderdim diye böyle düşünüyorum ama olsun. son durumun nasıl? anlatır mısın? tatlısız biz hayat düşünemiyorum anlatır mısın bana özel :):)):46:

Selencim sana özel yazıyorum o zaman :)

Önce nasıl başladığımı söyleyeyim. ben de çok tatlı tüketiyordum ve şeker hamurişi yedikçe kendini yedirten bir şey bence. yedikçe yiyordum. bazen hiç yemek yemiyip bu şekilde besleniyordum. tatlı tuzlu farketmezama hep abur cubur (tatlı daha ağırlıklı tabi). sonra dedim ki aceba tatlıyı bir süre hayatımdan çıkarsam mı ki? böyle bir girişimim daha önceden de olmuştu ama 2-3 gün idare edebildim sonra devamı gelmedi. neden? az da olsa tadımlık da olsa tatlı aldım. ilk önce minik bir kare çikolata parçasını kahve yanında yedim misal. sonra doğumgünü oldu. e d.günü bugün canım yemesem olmaz dedim yedim. öyle böyle derken bir baktım yine yiyorum. bu sefer dedim ki ne olursa olsun ama ne olursa olsun tamamen uzak durucam. azaltmadan pat diye sigara bırakır gibi. başlamadan 3 gün önce bununla ilgili yazılar okumaya başladım (beynimi hazırladım aslında çaktırmadan). öğrendim ki 21 gün tatlı yenmediğinde beyin onun tadını unutuyormuş ve tatlı yediğinde de sana çoook tatlı geliyor ve yemiyormuşsun. ben de ilk hedefi 21 gün tatlısız yaşam olarak koydum önüme.

bugün 22. gün. tatlarını unuttum mu bilmiyorum çünkü hiç düşünmedim bile. hiç aklıma tatlı gelmiyo. canım çekmiyo. belki konunun tamamını okursan veya okuduysan görürsün. misafirlerim için yaptığım tatlıyı bile tatmadım nasıl olmuş tadı diye :) sadece geçen cuma misafirliğe gittik. onu da burada paylaşmıştım. ısrar üzerine ısrar bir miktar pasta yemek zorunda kaldım. o da normal porsiyonun yarısını aldım. ama o yarının da yarısını yiyebildim. bak yarısını yedim demiyorum yiyebildim diyorum çünkü gerçekten çok tatlı geldi. boğazımı yaktı resmen şeker. ha bunu hissettiğim an yemeği bıraktım tatlıyı. zorlasam yer miydim? evet yerdim. ama hayır devam etmedim. hiç gereği yoktu. artık normal yemeklerde de sevmediysem devam etmiyorum veya doyduysam bitirmiyorum tabağımdakini. dışardaysam paket yaptırıyorum.

bu arada tatlıyı bıraktıktan 10 gün sonra, bırakabildiğimi görünce bir güç geldi bana ekmeği de hamurişlerini de bıraktım valla :) sadece sabah kahvaltılarında zorlandım. çünkü ekmeksiz ne yiyebileceğimi bilmiyordum. şimdi erken kalkabilirsem yumurta haşlıyorum hemen o arada işe hazırlanıyorum. sonra onu yiyip çıkıyorum bol peynir ve cevizle. omlet de haftasonu keyfim :) aslında şöyle bir şey geliştirdim: keyif için yemek yememek sadece doymak için yemek yemek!

3 haftada kilo cetvelimden de göreceğin üzre 3.1 kilo veriş bulunuyorum ama bu arada hiç spor yapmadım. hatta normalden de daha hareketsizdim. işte oturdum arabaya bindim eve geldim evde oturdum. o sebeple spor da olsaydı 5 kilo olurdu gibi geliyo.

Karar senin. her şey beyinde bitiyor. bence bu konuyubaştan sona oku. baya motive edici oluyor. kaybedeceğin hiçbir şey yok kazanacaklarını düşün sadece. giydiklerin her şekilde yakışacak, zayıfladın mı sen soruları artacak ve daha sağlıklı hissedeceksin :)

Haydi son topkekini yedin artık tek şeker kaynağın meyveler olsun :34:

morkubaga tatlıyı çıkardım hayatımdan. sana mesaj attım ve julliana başladım. kesintisiz neredeyse yarım saat spor yaptım. evde sıkıntıdan hamur işi, farklı tatlar, sunumlarla uğraşamayacağım diye üzülüyor muyum evet. ama olsun bahceyi sularım yürüyüş yaparım. taktım. hiç bu kadar hırslanmamıştım. 30 gün sonra tatlısız ve jullianlı zarganaya dönersem birde :D kaybedeceğim tek şey 8 kilo. gittiğim spor salonundan bir çay almıştım 9 bitkili onu da içersem tamam. kürdan. şu son yarım saatte yaptıklarım bana komik geldi şaşkınlıkla izliyorum kendimi. böyle devam edeceğim ve güzel sonuçlar alacağım inşallah :):):nazar:

morkubaga tatlıyı çıkardım hayatımdan. sana mesaj attım ve julliana başladım. kesintisiz neredeyse yarım saat spor yaptım. evde sıkıntıdan hamur işi, farklı tatlar, sunumlarla uğraşamayacağım diye üzülüyor muyum evet. ama olsun bahceyi sularım yürüyüş yaparım. taktım. hiç bu kadar hırslanmamıştım. 30 gün sonra tatlısız ve jullianlı zarganaya dönersem birde :D kaybedeceğim tek şey 8 kilo. gittiğim spor salonundan bir çay almıştım 9 bitkili onu da içersem tamam. kürdan. şu son yarım saatte yaptıklarım bana komik geldi şaşkınlıkla izliyorum kendimi. böyle devam edeceğim ve güzel sonuçlar alacağım inşallah :):):nazar:

Süpersin tebrikler :46: ama bu julliana nedir merak ettim. bu arada boy kilo ve hedefini paylaşırsan takip edelim seni de :34:

bu arada bu mesajı yazdığından beri devamdır umarım :) ilk günler en tehlikeli ve en cayılısı günlerdir:1:

Bugün sabah 60.9 çıktım :) bayram hediyesi oldu bana valla :)
kızlar şimdi en tehlikeli döneme giriyoruz. herkez kendine hakim olsun lütfen. tatlıların biri gitcek diğeri gelecek. çikolatalar çeşit çeşit. maksimum irade göstermemiz gerekecek. ama karşılığını kat kat alıcaz. dayanamayıp yersek de karşılığını alıcaz emin olun :34:

ben bayram süresince tartılamıcam. çünkü biz de bayramı değerlendirenlerden olucaz inşallah. tartımdan uzak olucam. o sebeple döndüğümde nasıl bir kiloyla karşılaşıcağımı bilemicem ama şunun garantisini veriyorum ki almamış olucam :) o kadar uğraşmış kilomu vermişim salak olmam lazım tekrar o günlere dönmek için. ama döndüğümde 4 gün sonra regl olucam o yüsden muhtemelen şiş olurum. dönüş kilom sağlıklı bir kilo olmayacak yani.

Neyse kızlar sizlere kontrollü geçireceğiniz güzel bir bayram diliyorum. dönüşte herkes günahlarını yazacak ona göre :52:
:21:

morkurbaga ramazan öncesi 68 dim. oruç tuttum ve tuttuğum günlerde zaten tatlı yemeğe yer kalmadı. şimdi malum 4 gündür hastayım tatlı isteğim vardı ama artık kalmadı :))) jillian michaels güzel spor yaptırıyor kolay hareketler ve etkili. şimdi çayımıda demlemeye bıraktım onu daiçeceğim bütün görevlerim yerine gelecek. boyum 1.64 kilom şuan 64.8 gözle görülür hiç bir şey yok hatta daha da kilo almışım gbi hisediyorum ama 1-2 ay sonra sıkılaşırım eksildiğimi hissedeyim yani :) hayırlısı ile bayramı da atlatayım sonrası zaten havuz deniz :))) 1 ay içerisinde kilomu verdim verdim birdaha olmaz.. :44:

morkurbaga ramazan öncesi 68 dim. oruç tuttum ve tuttuğum günlerde zaten tatlı yemeğe yer kalmadı. şimdi malum 4 gündür hastayım tatlı isteğim vardı ama artık kalmadı :))) jillian michaels güzel spor yaptırıyor kolay hareketler ve etkili. şimdi çayımıda demlemeye bıraktım onu daiçeceğim bütün görevlerim yerine gelecek. boyum 1.64 kilom şuan 64.8 gözle görülür hiç bir şey yok hatta daha da kilo almışım gbi hisediyorum ama 1-2 ay sonra sıkılaşırım eksildiğimi hissedeyim yani :) hayırlısı ile bayramı da atlatayım sonrası zaten havuz deniz :))) 1 ay içerisinde kilomu verdim verdim birdaha olmaz.. :44:

Sen 56-57ye düşşen süper olacak yani? 1 ayda sporla beraber hamurişi abur cubur tatlı ekmek neyim hepsini kesersen 6 kilon garanti bence. Bi de şimdi regl dönemindesin 1 kilo da ordan farkeder ohh yeme de yanın da yat:)

Bu arada meyveyi de sakın abartma. O da şeker sonuçta. Bazısı oturdu mu bi kilo yer misal. Ben öyle değilim allahtan. Tek başımayken zaten hayatta aklıma gelmez. Eşim soyup getirirse de eh işte az bişi yerim yani:)

Neyse arkadaşım azmine sağlık:) bu siteyi sık kullanırsan motivasyonun artar. Birbirimizi gaza getiriyoruz burda:) gel hergün yaz nasıl beslendin, zor mu geçti günün kolay mı, yemek isteyip yemediklerini ve kazandığın bonusları hep yaz:) iyi geliyo...

Sen 56-57ye düşşen süper olacak yani? 1 ayda sporla beraber hamurişi abur cubur tatlı ekmek neyim hepsini kesersen 6 kilon garanti bence. Bi de şimdi regl dönemindesin 1 kilo da ordan farkeder ohh yeme de yanın da yat:)

Bu arada meyveyi de sakın abartma. O da şeker sonuçta. Bazısı oturdu mu bi kilo yer misal. Ben öyle değilim allahtan. Tek başımayken zaten hayatta aklıma gelmez. Eşim soyup getirirse de eh işte az bişi yerim yani:)

Neyse arkadaşım azmine sağlık:) bu siteyi sık kullanırsan motivasyonun artar. Birbirimizi gaza getiriyoruz burda:) gel hergün yaz nasıl beslendin, zor mu geçti günün kolay mı, yemek isteyip yemediklerini ve kazandığın bonusları hep yaz:) iyi geliyo...

bugün beslenmeme dikkat edemedim. 11:30da uyandım 1 bardak su içtim saat 12 buçukta 1 kase çorba 1 bardak ayran 3 gibi 1 tane pesmet yedim malum arife ve hamur pişiriyorlar :) çok canım çekti. sonracıma su var tabi sürekli içiliyor. 1 kahve içtim akşam 1 siyah erik 4-5 böğürtlen yarım elma yedim. şimdi işi gücü bitirdim jillian yapmaya geldim :) yarım saatte spor. sonra güzelll bir duş ve mışıl mışıl uyku )):)) sabah sülalece kahvaltı. ne olursa olsun yerim. ayda yılda bir oluyor o ortam. cezam neyse çekerim 2 saat spor yaparım ama yine de sabah kahvaltı yaparım. sen neler yapıyorsun öğünlerin nasıl. aaa bide unuttum tatlı yapmak istemedim tulumba aldım ve 2 tanecik yedim :39:

Back
X