Makarnalar Tavada Makarna Böregi-Resimli

:kedi:cok cok utandim inanki:kedi:
övgü dolu yorumunla
ama dahasi tariflerimi denemis olman ve begenmis olman ayri bir mutluluk inanopuyorumnanaktan
evet canim eger tavan orta boysa yarim paket tavsiye ediyorum
insaallah dener ve begenirsinkaydirigubbakcemile5

bende yaptım ama çevrilmedi dağıldı gitti hepsi. fırın makarna gibi birbirini tutmadı neden olduyğunu bilmiyim.

kk nın becerikli hatunu ellerine sağlık en basit malzemelerden hem göz doyuruyosun hemde karın doyuruyosun valla tebrikler....

erişteyle daha güzel oluyo biz içine maydanoz da atarız...

Açıkcası yufkanın arasına konulmuş bir makarna böreği hayaliyle girdim ama gerçekten çok şaşırdım ilginç ve nefis görünüyor.Tabi tutturmakta hamaratlıkla alakalı bir şey.teşekkürler ellerine sağlık incitanemtuanam...

incitanemtuana çokkk teşekkür ediyorum tarifini bugün denedim çok beğendim ailemde çok beğendi tadını. yakında arkadaşlarımı eve davet edeceğim ve kesinlikle onlara da yapacağım. Ben bilerek tavada iyice kızarttım çıtır çıtır oldu sıcak servis ettim artı mayonez ve ketçap da tadına tat kattı. Tekrar teşekkürler paylaşım için. Hayırla kalasın...

ben fırına sürüyorum hep bu daha pratik birde böyle deneyeyim ellrine sağlık fıstıkkkkkk.

çok lezzetli gözüküyor ilk iftar gününde bunu yapacağım alşama afiyetle yeriz artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…