tavır yapmakta haklı mıyım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yukki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yatagını ıslatan ınsanın sırtına kadar çiş olmustur dusa gırmeden mı ıse gıder mesela esınız
carsafı kaldırmak 2 dk :)
:KK70: neyse ıyı forumlar
Duşa girer hazırlanır gider iş tek carsafla bitmiyor yatakta ıslanıyor o yatağı düzgün temizlemek en az 1 saat alır

Duşa girer hazırlanır gider iş tek carsafla bitmiyor yatakta ıslanıyor o yatağı düzgün temizlemek en az 1 saat alır
:KK70: her eve alez lazım hanımlar cıfter cıfter alez acın
benım reglden yatak batmasın dıye hep alezlı oldugundan tum yatakları alezlı dusundum
o yatagın ıcıne ısler cıs ya sıldıkce ıslandıkca daha da ıcıne ısler
halı-koltuk yıkamacılar boyle mınderlerı alıp goturup foşur foşur ozel yıkıyorlar

konu sahıbesı bır dahakıne halı yıkamacıyı cagırın bence cocuk altına kacırdı boyle yatakları yıkıyormusunuz dıye sorun

benım reglden yatak batmasın dıye hep alezlı oldugundan tum yatakları alezlı dusundum
halı-koltuk yıkamacılar boyle mınderlerı alıp goturup foşur foşur ozel yıkıyorlar

konu sahıbesı bır dahakıne halı yıkamacıyı cagırın bence cocuk altına kacırdı boyle yatakları yıkıyormusunuz dıye sorun
Alez kayıyor diye kullanmıyorum canım benim başıma gelse parayla temizletirim ya da balkona atar hortumla yıkarım 🤭

gerçekten ben de güldüm yani sinirim bozuldu artık. alezli zaten bizim de çok işlemiyor yatağa neyse. böyle bi sağlık sorunu için de iyi anlaştığım adamdan ayrılmam napayım doktora gitcem de dedi bakalım ne olacak gitmezse dayanamam herhalde.

Alez kayıyor diye kullanmıyorum canım benim başıma gelse parayla temizletirim ya da balkona atar hortumla yıkarım 🤭
lastıkle gecırılen alezler berbat alezı gecırdıgım gunun 3 saat sonrası hepsı ayak altına toplanıyor
ama sunu önerırım komple sıkı sıkı lastıklı carsaf gıbı tum yatagı saran var hortum tutup yıkasanız bır damla su gecırmıyor nano teknolojılı
kristal-cift-kisilik-kapitone-fitted-yatak-koruyucu-alez-160x200__1220920687712777.webp madame coco da tac da falan satılıyor gecen gun a101 de de vardı uygun da fıyatı

Kendim suan altıma işesem temizlerken ıgrenırım.
Siz sevgilinin sıdıgını sılıyorsunuz.
Sevgili, koca degıl.

Sogurdum sırf su yuzden ve ılıskımı ılk işemesınde bitirirdim ben.

Saglık maglik diye gelmeyin bana, doktora gıtsın hastaysa.
İşemesi ayrılmak icin tek neden benim ıcın, temizlemem de.

gerçekten ben de güldüm yani sinirim bozuldu artık. alezli zaten bizim de çok işlemiyor yatağa neyse. böyle bi sağlık sorunu için de iyi anlaştığım adamdan ayrılmam napayım doktora gitcem de dedi bakalım ne olacak gitmezse dayanamam herhalde.
ya gercekten sıkıntı ya :) ama alez lazım
normalde de lazım yatak sararmaz en basıtı :D

Konu başlığı ve sorulan sorudan çok adamın altına işemesi konuşulmuş bunu buraya yazman bile yanlış bence herkesin verdiği fikirler tabiki de doğru söylemelisin ki söylemişsin sanırım 4aydır aynı evdesin normal tartışmalar da üzülmelerde oluyor böyle şeyler en az hasarla atlatmaya çalışın konuşarak.

Konu başlığı ve sorulan sorudan çok adamın altına işemesi konuşulmuş bunu buraya yazman bile yanlış bence herkesin verdiği fikirler tabiki de doğru söylemelisin ki söylemişsin sanırım 4aydır aynı evdesin normal tartışmalar da üzülmelerde oluyor böyle şeyler en az hasarla atlatmaya çalışın konuşarak.
hangisi için yanlış dediniz çok anlayamadım kusura bakmayın. bende de normal herhalde öyle ki sadece gönlümün alınmasını bekledim bilemiyorum gitmezse doktora sıkıntı var.

temizletmedi aslında da ben giriştim direkt. bıraksam silerdi muhtemelen gerçekten diğer huyları o kadar iyi ki çok seviyorum gocunmadım hiç nedense normalde yapamazdım herhalde.
Ben cok uzuluyorum ya.
Saglık sorunu olan birine asık siniz diye degıl yanlıs anlasılmasın, Hersey ınsanlar ıcın. Yarın bize ne olacak bilmiyoruz.
Uzuluyorum cunku, cısını size temizletiyor adam. Uzuluyorum cunku doktora gitmek varken mahcup duruyor acındırıyor kendisni.
Kocan olsa tamam da, yol yakınken dön ya.
Sana simdıden cısını temizletiyor adam.
İyi huydan kastında sarılıp öpmesi falandır.
Normal seyleri lutuf gıbı görmekten vazgecsek keske.

Kırıcı konuşan sizmişsiniz neden özür dilesin? Altına kaçırma durumu psikolojiktir veya mesane problemi vardır. Ben anlamıyorum evlilik özel kişiyle olmalı ama aynı evde aynı yatakta yattığınız kişi özel değil mi?

Kırıcı konuşan sizmişsiniz neden özür dilesin? Altına kaçırma durumu psikolojiktir veya mesane problemi vardır. Ben anlamıyorum evlilik özel kişiyle olmalı ama aynı evde aynı yatakta yattığınız kişi özel değil mi?
yani aslında bana göre ben kırıcı konuşmadım karşıya mı yanlış geçiyor konuşma tarzım bilemiyorum gerçekten o yüzden emin olamadım yani dışarıdan göremedim kendimi. özel bir insan zaten öyle olmasa birlikte de yaşayamam ki.

sert ve ters konuşmanıza rağmen sizi öpmeden çıkmamış. madem başkaları da size bunu söylemiş, bence kendinizi bu noktada değerlendirin ciddi şekilde. size normal geliyor da çevrenizi incitiyorsa sizin de düzeltmeniz gereken şeyler var demektir.

alta işeme konusunda ne olursa olsun üroloğa gitmesi lazım.

hangisi için yanlış dediniz çok anlayamadım kusura bakmayın. bende de normal herhalde öyle ki sadece gönlümün alınmasını bekledim bilemiyorum gitmezse doktora sıkıntı var.
Altına kaçırdığını buraya yazman yanlış sorduğun soru farklı bir önceki gece yaşanan kavga ama sadece alta kaçırması konuşulmuş adamın doğal olarak konuda direk o dikkat çekiyor ve anladığım kadarıyla sen bu temizliği yapmaktan gocunmuyorsun da senin sıkıntın gönlünün alınmamış olması yine olsa yine yaparsın gibi gördüm ben . Karşındaki insan anlayışsız konuşamayacağın birine de benzemiyor sanki. Umarım sıkıntınız çözülür biran evvel.

Ben cok uzuluyorum ya.
Saglık sorunu olan birine asık siniz diye degıl yanlıs anlasılmasın, Hersey ınsanlar ıcın. Yarın bize ne olacak bilmiyoruz.
Uzuluyorum cunku, cısını size temizletiyor adam. Uzuluyorum cunku doktora gitmek varken mahcup duruyor acındırıyor kendisni.
Kocan olsa tamam da, yol yakınken dön ya.
Sana simdıden cısını temizletiyor adam.
İyi huydan kastında sarılıp öpmesi falandır.
Normal seyleri lutuf gıbı görmekten vazgecsek keske.
yok öyle değil aslında yani istediklerimi yapar, saygı duyar, bir şey rica etsem kırmaz öyle sen yap ben bakayım tarzı bir insan da değil normalde her şeyi birlikte yaparız çok zevk de alırız ama bu konu hassas muhtemelen ilk olduğunda bir daha olmaz gibi geldi ona hayatında da ilkmiş çünkü konusu kapandı da bu ikincide ben de söyledim artık.

yani aslında bana göre ben kırıcı konuşmadım karşıya mı yanlış geçiyor konuşma tarzım bilemiyorum gerçekten o yüzden emin olamadım yani dışarıdan göremedim kendimi. özel bir insan zaten öyle olmasa birlikte de yaşayamam ki.
Konuyu uzatmayın bence soruna odaklanın doktora gitmeyi teklif etseniz nasıl karşılar? Enfeksiyon oluncada tutamama durumları oluyor hem sizin sağlığınız açısından da tedavi edilmeli eğer öyleyse sizde de enfeksiyon gelişebilir.

Altına kaçırdığını buraya yazman yanlış sorduğun soru farklı bir önceki gece yaşanan kavga ama sadece alta kaçırması konuşulmuş adamın doğal olarak konuda direk o dikkat çekiyor ve anladığım kadarıyla sen bu temizliği yapmaktan gocunmuyorsun da senin sıkıntın gönlünün alınmamış olması yine olsa yine yaparsın gibi gördüm ben . Karşındaki insan anlayışsız konuşamayacağın birine de benzemiyor sanki. Umarım sıkıntınız çözülür biran evvel.
anladım teşekkürler o da sıkıntı aslında evet gocunmuyorum da tedavi olması da lazım böyle giderse yıpranırım farkındayım. konuşabiliyoruz normalde iyi huyludur bu konu hassas biraz sadece normalde kimseye anlatmam zaten anonimliğe güvenerek anlatıyorum.

Back
X