tavır yapmakta haklı mıyım ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yukki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yukki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
324
350
103
32
Merhabalar, çok uzatmadan anlatmaya çalışayım. biz sevgilimle aynı evde yaşıyoruz ben evliliğin çok önemli bir karar olduğunu düşünüyorum bu yüzden çok iyi tanıdığım emin olduğum biriyle olmasını istedim. her neyse normalde kavga etmeyiz anlaşıyoruz güzel ailesiyle vs de tanışıyorum zaten resmi olarak. dün gece saçma bir şeyden tartışma çıktı ben bile hatırlamıyorum tam olarak benim galiba biraz sert bir konuşma tarzım var ama bana göre bu böyle değil ama doğru da olabilir bir kaç kişiden daha duymuştum bunu geçmişte çünkü.
Gece saçma bir şey yüzünden tartışma çıktı inanın ben bile hatırlamıyorum nedeni neydi patladı işte konuşmamın sert olduğuna laf etti vs. ben odaya gittim kötü oldum ağladım falan sonra yanıma geldi uyudu sadece. bir süre geçti ben de uyudum. sevgilimin uykusu inanılmaz ağır yorucu bir işte de çalışıyor bu aralar da elde olmayan nedenlerden ev biraz soğuk oluyor daha önce de bi kere yaşandı sevgilim tuvaletinin geldiğini fark etmiyor muhtemelen uykusu çok ağır olduğundan ve altına kaçırıyor böyle yorgun ve soğuk gecelerde bazen dün de öyle olmuş çok da utanıyor kendisi bunu söylemekten ben fark ediyorum temizliyorum konu kapanıyor bir kere oldu daha önce bu ikinci. neyse sabah kalktı işe gitmek için kalktı öptü beni falan sonra aradı telefonla sabah konuştuk biraz geri adım attı sanki. dün ben çok üzgündüm bunu fark etti ama bir şey yapmadı gece, sabah onun için yatağı temizlemek zorunda kaldım falan biraz kötü oldum bu yüzden moralim bozuldu. gönlümün alınmasını bekliyorum biraz sizce tavır yapmakta haklı mıyım?

kimse uykusu ağır diye altına işemez. babamı da dürtmeden asla uyandıramayız mesela top patlasa duymaz uykusunda ama altına işediğini hiç görmedim. sağlık problemi vardır. doktora gitmesi lazım.
bunu kırmadan nasıl söyleyebilirim ki çok utanıyor çünkü bu durumdan belli.

Yil olmus 2020. Utanması degil urologa görünmesi gerek. Hatta bunu dusunmeyen, beceremeyen bir adamla evlilik düşünmeyin. Insanlik hali denilebilecek durumlar ayridir.

Tavir konusunda yorumum yok. Zira konu kapanmış gibi.

bence de sağlık sorunu var. utansın ben olsam ben de utanırım ama yapacak birşey yok doktora gitmeli

Bunu düşünemeyecek yaşta mı bu kişi?
Utanıyor ne ya. Sağlık bu. Utanıyorsa kendi temizlesin veya huyunu biliyorsa ona göre yatsın. Ama siz de sırf yatağı temizlediniz diye gönlünüzün alınmasını beklemeyin. Karşılık bekleyerek mi yapıyorsunuz?

Güzel kardeşim bu adamın altına kaçırıyor olması bir problem. Belki psikolojik belki tıbbi bir problem. Niye bunu normalmiş gibi sebeplendiriyorsunuz. Bunun çaresine baksanıza öncelikle. Diğer tavrınız için de siz bilirsiniz. Sert de olabilirsiniz ayrıyetten sonuçta tartışıyorsunuz 😂

Zaten ayni evde yaşayacak kadar samimi olmuşsunuz. Kötü anlamda demiyorum yanlış anlamayın. Doktora gitmesini de söyleyebilirsiniz ya da doktordan randevu aldim senin icin deyin. Ayrinti vermeyin o zaten anlar

Zaten ayni evde yaşayacak kadar samimi olmuşsunuz. Kötü anlamda demiyorum yanlış anlamayın. Doktora gitmesini de söyleyebilirsiniz ya da doktordan randevu aldim senin icin deyin. Ayrinti vermeyin o zaten anlar
katılıyorum ve yukki yukki hatta internette beraber araştırın okuyun o da belki hastalık veya psikolojik bir sorun olduğunu kabul eder.
bu konuyu konuşurken utanılacak bir şey yok sen temizlerken utanıp kırılmıyor ki temizlemene izin veriyor değil mi? çok rahat söyleyebilirsin ona.
ya bu arada bu yeni mi başlamış hep mi varmış çocukluktan beri yani eğer öyleyse ailesi önlem almamış mı?

Yetişkin bir insanın altına kaçırması normal değil.
Ağır hasta olsa tamam ama şu durumda normal değil.
Bir sağlık sorunu var belli ki. Gitsin doktora görünsün.

Niye siz temizliyorsunuz onu da anlamadım. Aynı şeyi siz yapsanız yine siz temizleyecektiniz.
Kalksın kendisi temizlesin ki "ihihi yanlışlıkla oldu" demek yerine bir doktora gitmeyi akıl etsin.

Cogu kisi soylemis ben de ekleyeyim altina kacirma olayini cok yorgun olmaya baglamak mantikli degil. Kesinlikle doktora gitmeli. Mahalledeki bir tanidigimiz askere gittiginde ancak doktor yuzu gordu.

Saklamislar hep ama askerde yonlendirilmis baska sorunlari da vardi. Geri yolladılar.

Son düzenleme:
Bunu düşünemeyecek yaşta mı bu kişi?
Utanıyor ne ya. Sağlık bu. Utanıyorsa kendi temizlesin veya huyunu biliyorsa ona göre yatsın. Ama siz de sırf yatağı temizlediniz diye gönlünüzün alınmasını beklemeyin. Karşılık bekleyerek mi yapıyorsunuz?
hayır beklemiyorum normalde ses etmem sağlık durumu bu çünkü ama ben üzgünken gelmedi yanıma sabah küsken bunu yapmak zoruma gitti biraz.

Altına kaçırması bir sağlık sorunu, utanmak yerine doktora gitsin. Ve niye siz temizliyorsunuz? Çocuğunuz değil bu adam. Yeri gelir insan eşinin b.kunu da temizler, sorun değil ama eli ayağı tutan adam da bir zahmet kendi şeysini temizlesin. Aranızdaki tartışmaya gelince, sert çıkışlarım oluyor diyorsunuz. Belki bundan bıktığı, uğraşmak istemediği bir andaydı. Ağladınız diye haklı değilsiniz ya da ağladınız diye ondan daha üzgün ve kırgın olacak da değilsiniz. Olayla ilgili ayrıntılı olmayınca bu kadar yazabildim.

katılıyorum ve yukki yukki hatta internette beraber araştırın okuyun o da belki hastalık veya psikolojik bir sorun olduğunu kabul eder.
bu konuyu konuşurken utanılacak bir şey yok sen temizlerken utanıp kırılmıyor ki temizlemene izin veriyor değil mi? çok rahat söyleyebilirsin ona.
ya bu arada bu yeni mi başlamış hep mi varmış çocukluktan beri yani eğer öyleyse ailesi önlem almamış mı?
bilmiyorum konuşmadık o konuları utanıyor diye bir kere oldu zaten belki tek seferliktir dedim gitmedim üzerine.

Back
X