• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavırları sıradan mı? Değilse neden susuyor ?

sanssizliklar

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
54
4
6
31
Merhabalar, kafamı karıştıran bir şey vaar son zamanlarda. Daha önce burda bir konu ile ilgili paylaşım yapmıştım. O günleri atlattım çok şükür. O dönemlerde o kadar körmüşüm ki dibimdeki kişiyi görememişim. Her neyse, birisi aracılığıyla biriyle tanıştım iş bahanesiyle. Birlikte çalışmıyoruz, farklı bir bölümde o.Ama bu adam yönetici ve benden 10-11 yaş büyük olsa gerek. O gün akşam linkedinden profilime bakmış. Aradan zaman geçti, instagramdan istek attı. Acaba herkesi mi eklemiş diye baktım, takımdan başka kimseyi eklememiş. Genel olarak şirketten de önüne geleni eklememiş. Canımı yakan yakın zaman öncesinde kurtuldugum çocugu da eklemiş, halbuki hiçbir muhabbeti yok onunla. Kontrol etmek için mi onu da ekledi analamadım. Birkaç hikayeme de cevap verdi. Hikayelerime çok hızlı bakıyor bir de. İlk bakan o oluyor. Hasta olmustum iyileştin mi nasıl oldun diye sordu. Napmaya çalışıyor anlamadım. 3 kere birkaç gün arayla yazdı. Telkin verici şeyler yazdı bayağı. Ama gerisi gelmedi.Birkaçı hatta şöyle:

Merhabalar, kafamı karıştıran bir şey vaar son zamanlarda. Daha önce burda bir konu ile ilgili paylaşım yapmıştım. O günleri atlattım çok şükür. O dönemlerde o kadar körmüşüm ki dibimdeki kişiyi görememişim. Her neyse, birisi aracılığıyla biriyle tanıştım iş bahanesiyle. Birlikte çalışmıyoruz, farklı bir bölümde o.Ama bu adam yönetici ve benden 10-11 yaş büyük olsa gerek. O gün akşam linkedinden profilime bakmış. Aradan zaman geçti, instagramdan istek attı. Acaba herkesi mi eklemiş diye baktım, takımdan başka kimseyi eklememiş. Genel olarak şirketten de önüne geleni eklememiş. Canımı yakan yakın zaman öncesinde kurtuldugum çocugu da eklemiş, halbuki hiçbir muhabbeti yok onunla. Kontrol etmek için mi onu da ekledi analamadım. Birkaç hikayeme de cevap verdi. Hikayelerime çok hızlı bakıyor bir de. İlk bakan o oluyor. Hasta olmustum iyileştin mi nasıl oldun diye sordu. Napmaya çalışıyor anlamadım. 3 kere birkaç gün arayla yazdı. Telkin verici şeyler yazdı bayağı. Ama gerisi gelmedi.Birkaçı hatta şöyle:

"Sıkma canını" dan başka bir şey yazmıyor. Hayatında başkası olabilir ya da sizden hoşlanmamış olabilir.

Hep aynı muhabbetten girdi o kadar, bir de hastalık bahanesiyle konuşmayı devam ettirdi. Bir şey atsam saniyesinde bakar ama gerisi yok

Sıkma canını baştan savma bir cevap bence. İlgilenmiş olsaydı muhabbete girerdi

Hep aynı muhabbetten girdi o kadar, bir de hastalık bahanesiyle konuşmayı devam ettirdi. Bir şey atsam saniyesinde bakar ama gerisi yok
Bazı insanlar özellikle belli yaşın üstündekiler facebook kullanan dayılar gibi, her önüne çıkana standart cümle yazıp geçiyor. İlgili olsa doğru düzgün iletişim kurardı.

Sık sık mızmızlanıyor musun? Çok sıkıcı hayat vs gibi sözler mi paylaşıyorsun ? Adamın enerjisi yerlerde resmen 😂 hoşlanıyorsan bir bir etkinlik filan planlayın . Canım tiyatroya gitmek istiyor gibi bir şey paylaşın . Belki cevap verir

Ay ben boğuldum burada. Canı sıkılmayan insanın bile canını sıkar bu adam hep aynı mesajlar. İnstagramda sürekli olarak storyde depresif paylaşımlar mı yapıyorsunuz anlamadım ki. İki çift laf edemeyen adamın biri gibi duruyor

yeni tanıştığınız için sizi yokluyor gibi geldi bana. Ama ilgisi yok. hep aynı şeyi diyip durmuş. bana sıradan geldi dedikleri.

Bu adamla iş bahanesiyle nasıl tanıştınız ? Bölümleriniz ayrı olsa da bu yöneticiyle iş kaynaklı bir bağınız var mı ? Mesela tüm birimlerle bağı olan bir yönetici mi ?

Adamın yazdıkları, ilgisi olan birinden çok; ekibindeki personelin moralini düzeltmeye çalışan bir ekip lideri gibi duruyor.

Hanımlar LinkedIn le alakalı bir konu açılmışken (hesabim yok) takip falan mı ediliyor bu? Birisi özellikle defalarca LinkedIn hesabim olup olmadığını sordu, işle alakalı birisi değildi

Linkedin de baktığınız hesap görünüyor. Şöyle düşünün linkedin de birisinin proifilne baktınız. O baktığınız kişi profilinize baktığını bildirim olarak görebiliyor.

Bu adamla iş bahanesiyle nasıl tanıştınız ? Bölümleriniz ayrı olsa da bu yöneticiyle iş kaynaklı bir bağınız var mı ? Mesela tüm birimlerle bağı olan bir yönetici mi ?

Adamın yazdıkları, ilgisi olan birinden çok; ekibindeki personelin moralini düzeltmeye çalışan bir ekip lideri gibi duruyor.
Kendi yöneticim yemek yerken bu adamla tanıştırdı. Falanca takımda falanca işe bakıyor diye. Öle bir tanışıklıgımız oldu, hava civa konusmustuk. Ben bugün bu paylaşımı yaptıktan sonra yazdı tesadüfen instagramdan. Mesajlaştık bayagı ama yine aynı dozda tabi..

Back
X