- 24 Mart 2023
- 54
- 4
- 6
- 31
- Konu Sahibi sanssizliklar
Merhabalar, kafamı karıştıran bir şey vaar son zamanlarda. Daha önce burda bir konu ile ilgili paylaşım yapmıştım. O günleri atlattım çok şükür. O dönemlerde o kadar körmüşüm ki dibimdeki kişiyi görememişim. Her neyse, birisi aracılığıyla biriyle tanıştım iş bahanesiyle. Birlikte çalışmıyoruz, farklı bir bölümde o.Ama bu adam yönetici ve benden 10-11 yaş büyük olsa gerek. O gün akşam linkedinden profilime bakmış. Aradan zaman geçti, instagramdan istek attı. Acaba herkesi mi eklemiş diye baktım, takımdan başka kimseyi eklememiş. Genel olarak şirketten de önüne geleni eklememiş. Canımı yakan yakın zaman öncesinde kurtuldugum çocugu da eklemiş, halbuki hiçbir muhabbeti yok onunla. Kontrol etmek için mi onu da ekledi analamadım. Birkaç hikayeme de cevap verdi. Hikayelerime çok hızlı bakıyor bir de. İlk bakan o oluyor. Hasta olmustum iyileştin mi nasıl oldun diye sordu. Napmaya çalışıyor anlamadım. 3 kere birkaç gün arayla yazdı. Telkin verici şeyler yazdı bayağı. Ama gerisi gelmedi.Birkaçı hatta şöyle: