bir çocuk var bizim sınfta geçen sne pek hiç dikkatimi çekmiyodu ama bu sene aynı sınfa düştük ve acayip hoşuma gitmeye başladı fakat ben çok labali bi insan dglimdir tanıdıklarıma çok samimiyimdr ama tanımadıklarma hemen gerçek yüzümü gösteremem ve dışardan beni buzlar kraliçesi olarak falan görürler neyse öyle işte çocukta sıralar tekli ve benim hemen yan tarafımda oturuyo dip dibe diyebilirz ben bundan da yararlanmak istyorum samimi olmak için bu çocugu tavlamak için önce arkadaş flan olmam lazım önce muhabbeti flan kurmalıyım nasıl kurarım nasıl olcak ya aslında konuşuyorz öyle ders hakkında falan bişey oldgnda flan knusuyrz hiç knusmuyoruz degil ama arkadaş gibi de degiliz benim önce arkadaş olmam lazım nasıl başlamalyım ? yani nasıl davranmalıyım? daha mı samimi ne bilim işte tavlamak için neler yapmalıyım çok yardıma ihtiyacm ve ayrıca güzel kızımdır yani bu zamana kadar tanıdgım insanlar hep öyle söylediler çirkinsin diyen hiç olmadı o yönden sıkıntı yok bu arada 16 yaşındayım ve tavlamak içn neler yapmalıym yardım istiyorm akıl istiyorum yorumlarınızı bekliyorum :)
bir çocuk var bizim sınfta geçen sne pek hiç dikkatimi çekmiyodu ama bu sene aynı sınfa düştük ve acayip hoşuma gitmeye başladı fakat ben çok labali bi insan dglimdir tanıdıklarıma çok samimiyimdr ama tanımadıklarma hemen gerçek yüzümü gösteremem ve dışardan beni buzlar kraliçesi olarak falan görürler neyse öyle işte çocukta sıralar tekli ve benim hemen yan tarafımda oturuyo dip dibe diyebilirz ben bundan da yararlanmak istyorum samimi olmak için bu çocugu tavlamak için önce arkadaş flan olmam lazım önce muhabbeti flan kurmalıyım nasıl kurarım nasıl olcak ya aslında konuşuyorz öyle ders hakkında falan bişey oldgnda flan knusuyrz hiç knusmuyoruz degil ama arkadaş gibi de degiliz benim önce arkadaş olmam lazım nasıl başlamalyım ? yani nasıl davranmalıyım? daha mı samimi ne bilim işte tavlamak için neler yapmalıyım çok yardıma ihtiyacm ve ayrıca güzel kızımdır yani bu zamana kadar tanıdgım insanlar hep öyle söylediler çirkinsin diyen hiç olmadı o yönden sıkıntı yok bu arada 16 yaşındayım ve tavlamak içn neler yapmalıym yardım istiyorm akıl istiyorum yorumlarınızı bekliyorum :)
ama ben öyle pısırık şey kızlardan deglim yani kafama koyduysam yaparım yapmalıyım yapmazsam ölürüm öyle söylim hani ben kendmi bildm bileli böyleym kafama taktıysam bişeyi bitmstir o asla olmuyosa olmuyodur deyip kestrip atamam.
Eğer bahsettiğin kadar güzelsen, zaten o sana karşı adam atacaktır. Sen onu tavlamaya çalışma. Belki de sırf onu tavlamak için onun hoşuna gitmeyeceği tavırlar sergileyeceksin ki ablacım kaçan kovalanırOna karşı ilgin olduğunu belli etme... Bırak o sana gelsin. İlgi gösterirsen erkek milleti kaçar
ben senin ilerideki halini düsünemiyorum canım
örnegin : yaprak dökümündeki ferhunde gibi misin ?
bu arada derslerimi söylemiş herkes ama ben zaten anadolu lisesine gidiyorum ve derslerim çok başarılı benim böyle yazdıgıma bakmayın gayet dersimi falanda çalışırım her zaman ama benimkisi ego meselesi yani şöyle anlataym normlde hani erkekler tarafndan ilgi görürm hani bi ortama girdgmde direk dikkat çekerm ama bu çocuk bana pek pas vermedi yni pek alışık olmadıgım bi durum ve sanırım bana pas vermedgi için bu bana çok koydu pas vermektn kastım çıkmak falan degil hani takmıyodu da yani ilgsni çekmyodm sanırım ve çok garipsedim acayip taktm kafama bişeler yapıp bi şkilde tavlamam lazm onu bu arada bu beni takmaması flan okuln başlarndaydı şuan mesela biraz dha böyle muhabbetmz var ve biraz dha olsn knusyrz biraz olsn ilgili diyeblirm sanırm yavaş yvs dikkatni çekiyrm ama bana hani bi akıl vern dikkatni dha fazla çekmek içn ne yapmalıym öncelikle o dışardan bakıldgnda havalı halimden kurtulmalı mıym yani ne blim samimiyeti geliştirmek içn ne yapmalıym? ben zaten onunla çıkma derdinde deglim teklif etsede çıkmam derslerm herşeyden önemli ama şu varki baştan bana çok koydu ya amacım şu: bu çocuk beni begenmeli ve benden hoşlanmalı. sadece ve sadece bunu istyrm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?