tavlamam lazım yardım .s

senin lise zamanlarında noldu ki merak ettm simdi :D peşinden koşuyor izlenimi vermiyorum htta hiç ilgilenmiyorum onunla . kaçamak bakışlar zaten hep var :D

hoşlandığım bir çocuk vardı o zamanlar toydum tabi bir kaç arkadaşıma bahsettim ondan hoşlandığımı onlar da sözde bizi yakınlaştıracaktı denk gelmişiz gibi yapacaktık ki.... bir de baktım kızlar gidip direk langadanak giye bu kız senden hoşlanıyor demiş yani gidip doğrudan söyleseydim bu kadar rezil olmazdım şimdi hatırlayıp gülüyorum ama o zamanlar kötüydüm :D

Peki egonuz tatmin olunca kazancınız ne olacak?

Hneüz çok gençsiniz..Daha önemli amaçlarınız olmalı hayatta :34:

bunu amaçtan bile saymıyrm sadce 2-3 haftdr kafma taktgm bse benm amacım belli zaten çalışkan bir öğrencym ve üni kaznmak ve bunun da şuan ki olayla hiç bi alakası yok sürekli dersleri ortaya atıyo herkes.

hoşlandığım bir çocuk vardı o zamanlar toydum tabi bir kaç arkadaşıma bahsettim ondan hoşlandığımı onlar da sözde bizi yakınlaştıracaktı denk gelmişiz gibi yapacaktık ki.... bir de baktım kızlar gidip direk langadanak giye bu kız senden hoşlanıyor demiş yani gidip doğrudan söyleseydim bu kadar rezil olmazdım şimdi hatırlayıp gülüyorum ama o zamanlar kötüydüm :D

ayy o da kötüymüş ya harbiden rezillik :D

yahu sizi anlayamıyorum hepimiz aynı yaşlardan geçtik... kızcağızın memleket meselelerini sorun edecek hali yok bu yaşta. şimdi en güzel çağı aşkı, sevgiyi, arkadaşlığı herşeyi en masum yönüyle tanıyacak tabi yok ergen yok bilmem ne yakışmıyor. olgun bir bayan cevap vermek istediğinde yüzünde bir tebessüm ile okur bunları belki anılarını paylaşır hepimiz o dönemden geçtik neden böyle saldırgansınız, sevgisizsiniz... genç bir kız yaşadığı ortamın jargonuna veya sorunlarına göre bir derdini paylaşmış burda kalbini kırmanın alemi var mı? elbette burada yazılan pek çok şeye nazaran pek de önemsenecek bir sorun değil ama herkes de sorununu paylaşmak zorunda değil.

bunu amaçtan bile saymıyrm sadce 2-3 haftdr kafma taktgm bse benm amacım belli zaten çalışkan bir öğrencym ve üni kaznmak ve bunun da şuan ki olayla hiç bi alakası yok sürekli dersleri ortaya atıyo herkes.

peki ergenliği dolu dolu yaşayan güzel kardeşim,sen tavladın o çocuğu diyelim..hani sadece sana çıkma teklif etsin istiyorsun ama sen kabul etmeyeceksin ya,peki akadaşın sana aşık olursa ne yapacaksın?

bu tavlamaktan ziyade karşındakini kandırmak olmuyor mu? sırf ego tatmini yapacağım diye birinin duygularıyla oynamanın da bir adı var mı senin için?

eğer bunu kendine yakıştırabiliyorsan yap tabii,hedefin buysa ulaşmanda zor olmaz..ama o heyecanla karşındakini düşünmeyi de unutma.

Son düzenleme:
ya öyle bi benzetme yapamam ama kafama koydum amacım bu çocuk beni begenicek ve benden hoşlanıcak. ve ben onunla çıkmicam . amacım bu sadece ve benim amacıma ulaşmam lazm.

Yalnız bunların olması için karşı tarafın da bir şeyler hissetmesi lazım değil mi sırf sen isitorsun senin amacın ve hırsların için bir insan seni sevemez. Hayatın gerçekleriyle yüzleş biraz canım ya da şu an olmasa bile bu hırsla gidersen yüzleşceğin çok anın olacak gibi.

ayy ilk defa konu sahibesine bu denli sinir olduumm :1:
nesin sen şimdi afrodit falan mı ? kimse sana hayır diyemeyecek yada kimse gözlerini üzerinden alamayacak kadar ihtişamlısın yani.
ay canım benim sana bişi söyliyeyim mi şayet öyle biri olsaydın burda olmayan özgüvenini yükseltmeye çalışmazdın kendinden emin olur yoluna bakardın.
çocuğun aklı varsa kaçar kurtulur :1:

Son düzenleme:
ama ben öyle pısırık şey kızlardan deglim yani kafama koyduysam yaparım yapmalıyım yapmazsam ölürüm öyle söylim hani ben kendmi bildm bileli böyleym kafama taktıysam bişeyi bitmstir o asla olmuyosa olmuyodur deyip kestrip atamam.

ah çocuk güldürdün beni:1:

16 yıllık hayatında neler gördün geçirdin de böyle prensiplerin falan oldu ki senin?

düşündüm düşündüm bulamadım,en fazla doğum gününe davet etmeyen arkadaşına posta falan koymuşsundur herhalde:1:

merak etme,yapmazsan ölmezsin,daha neler gelecek hayatta başına,o zaman hatırlayıp gülersin bunları:3:

ayy ilk defa konu sahibesine bu denli sinir olduumm :1:
nesin sen şimdi afrodit falan mı ? kimse sana hayır diyemeyecek yada kimse gözlerini üzerinden alamayacak kadar ihtişamlısın yani.
ay canım benim sana bişi söyliyeyim mi şayet öyle biri olsaydın burda olmayan özgüvenini yükseltmeye çalışmazdın kendinden emin olur yoluna bakardın.
çocuğun aklı varsa kaçar kurtulur :1:

Çok üzüldüm gerçekten daha 16 yaşında birinin bencilce ego tatmini derdine düşmüş olmasına.
Hanı yukarılarda bir kişi niye bu kadar acımasızca yükleniyorsunuz falan demişya, ben ve burda birkaç kişinin sorun olarak gördüğü şey onun bu gibi heyecanlara girmiş olmasından ziyade bencilce hiç utanmadan onu kendime aşık edip(!) sonra yol vereceğim mantığını taşımasıdır.
Konu sahibine gelince, yazıktır bu yaşta bu gibi hırs, oyun peşine düşeceğinize hayatı daha masum yaşayın, sevin hoşlanın ama ego tatmini için başkalarıyla oynamayın..
Daha geçenlerde okuduğum ve üzüldüğüm bir konu vardı... Derdim gençlerimiz... ne kadar da haklı..

Çok üzüldüm gerçekten daha 16 yaşında birinin bencilce ego tatmini derdine düşmüş olmasına.
Hanı yukarılarda bir kişi niye bu kadar acımasızca yükleniyorsunuz falan demişya, ben ve burda birkaç kişinin sorun olarak gördüğü şey onun bu gibi heyecanlara girmiş olmasından ziyade bencilce hiç utanmadan onu kendime aşık edip(!) sonra yol vereceğim mantığını taşımasıdır.
Konu sahibine gelince, yazıktır bu yaşta bu gibi hırs, oyun peşine düşeceğinize hayatı daha masum yaşayın, sevin hoşlanın ama ego tatmini için başkalarıyla oynamayın..
Daha geçenlerde okuduğum ve üzüldüğüm bir konu vardı... Derdim gençlerimiz... ne kadar da haklı..

tekrar ediyorum genç bir kız o... burada bu kadar insan yüklenince ister istemez fevri yorumlarda bulunmuş olabilir en deli çağları onu bu yüzden suçlayamayız hangimiz hata yapmadık ki? yaptığı yanlış da olsa tavsiyeniz varsa verin yoksa gülüp geçin. yermenin alemi ne? yaşı ne ki bir egosu olsun diyelim tatmin etmek için bir erkeğin sevgisini kullanmak istiyor? keşke insanlar ego tatminini sadece sevgiyle sağlasa... bacak kadar kıza laf sokarak tatmin olmasa.

tekrar ediyorum genç bir kız o... burada bu kadar insan yüklenince ister istemez fevri yorumlarda bulunmuş olabilir en deli çağları onu bu yüzden suçlayamayız hangimiz hata yapmadık ki? yaptığı yanlış da olsa tavsiyeniz varsa verin yoksa gülüp geçin. yermenin alemi ne? yaşı ne ki bir egosu olsun diyelim tatmin etmek için bir erkeğin sevgisini kullanmak istiyor? keşke insanlar ego tatminini sadece sevgiyle sağlasa... bacak kadar kıza laf sokarak tatmin olmasa.

güzelim 'egosunu tatmin ettiiğini ' soyleyen kişi konu sahibesi yani biz bir taraflarımızdan uydurmuyoruz dikkatli okumadın sanırım :ssz:
ikincisi üzgünüm ama sevgiyi aşkı bu denli düşüren ağzına sakız eden insanlarada söyleyecek çoook sözüm var. yaşı 16 yada 26 36 46 ne fark eder ?
hanımefendi çocuğu üstü kapalı şekilde peşinde koşturmak istiyor mu ? evet istiyor. demekki aklı bir çok şeye çalışıyor.
ki birde bacak kadar kız demişsin ya çok güldüm buna ayol demekki yetişkin bir insan olsa daha neler okuyacağız :9:

Yorumlara inanamıyorum :53: konu sahibi 16 yaşında ergenliğini yaşıyor..istediği gibi de tadını çıkartır!! Ne gurur meselesi yapmışsınız! Duyan da adama tuzak kurmuş öldürecek sanır!!!

İyi yapıyor egosu ne ki onun ne yapacak..Belki çok güzel bir arkadaşlıkları olacak!!!! Kendine güveni olacak,güçlü olacak,insanları tanıyacak,kendini tanıyacak!! Bizde o yoldan geçtik! Hiç de kötü bir şey yapmıyor!!

Kendini güzel hissetmek,en güzel olduğunu düşünmek de onun en doğal hakkı..İstediği gibi de yapar!! Yapsın da..

Çocuksun ne işin var böyle şeylerle diyenler ondan beter çocuk olmuş Tebrik ediyorum... :ssz:

hanımlar çocuk olmasa böyle cevaplar verir mi?
çocuk işte yaşayıp görecek, ego falan bunların ayrımına varacak maliklikte değil henüz
ciddiye alınıp üzerinde tartışılacak bir durum yok bence.

güzelim 'egosunu tatmin ettiiğini ' soyleyen kişi konu sahibesi yani biz bir taraflarımızdan uydurmuyoruz dikkatli okumadın sanırım :ssz:
ikincisi üzgünüm ama sevgiyi aşkı bu denli düşüren ağzına sakız eden insanlarada söyleyecek çoook sözüm var. yaşı 16 yada 26 36 46 ne fark eder ?
hanımefendi çocuğu üstü kapalı şekilde peşinde koşturmak istiyor mu ? evet istiyor. demekki aklı bir çok şeye çalışıyor.
ki birde bacak kadar kız demişsin ya çok güldüm buna ayol demekki yetişkin bir insan olsa daha neler okuyacağız :9:

egosunu tatmin ettiğini söyleyen o, egonuzu tatmin eden sizsiniz acaba hayat boyu birşeyleri elde edemediğiniz için bu derece hırçın olabilir misiniz bu kızımıza karşı? yaşınız kaç bilmiyorum fakat bana kızımızdan pek de büyük veya olgun görünmediniz. sevgi aşk değerli tabi ama 16 yaşında kızın tutup evlenecek hali yok eminim hoşlandığı çocukta masum saf hayatının aşkını bekleyen biri değildir şimdiki gençler hızlı 15-16 yaşında erkeklerin aklının nelere erdiğini bir bilseniz bir erkeği etkilemek isteyen 16 yaşındaki kızın masumiyetini anlardınız... yeni yeni kadınlığa adım atıyor olgunlaşmaya başlayacak kendi güzelliğinin farkına varıyor özgüvenini takdir etmesem de kınamıyorum. siz farklı bir dönemde atlatmış olabilirsiniz bu duyguları ama hatırlatırım kimse aynı değil. ve hayta bir çocuğun aşk acısını çekeceğine o çektirsin aferin kızım. sonradan üzüleceğine şimdiden erkekler için gözyaşının, fedakarlıkların değmeyeceğini bil zamanı gelince sen hayatının aşkını bulur evlenirsin zaten hemen kapılma kimseye.

Ne aşkı ne sevgisi ya? :37: :37:

ben lisedeyken sevgilim vardı daha elimi tutamıyordu okul bitince ne yapacağız evlenecek miyiz demez mi!! ben de "ne saçmalıyorsun ayrılıcaz bitecek gidecek,bu yaşta onu mu düşüneceğim daha üniversite var" demiştim... Ne aşkı ne sevgisi bu yaşta!!! Yapmayın Allah aşkına..

Yazık.... :ssz: :ssz:

egosunu tatmin ettiğini söyleyen o, egonuzu tatmin eden sizsiniz acaba hayat boyu birşeyleri elde edemediğiniz için bu derece hırçın olabilir misiniz bu kızımıza karşı? yaşınız kaç bilmiyorum fakat bana kızımızdan pek de büyük veya olgun görünmediniz. sevgi aşk değerli tabi ama 16 yaşında kızın tutup evlenecek hali yok eminim hoşlandığı çocukta masum saf hayatının aşkını bekleyen biri değildir şimdiki gençler hızlı 15-16 yaşında erkeklerin aklının nelere erdiğini bir bilseniz bir erkeği etkilemek isteyen 16 yaşındaki kızın masumiyetini anlardınız... yeni yeni kadınlığa adım atıyor olgunlaşmaya başlayacak kendi güzelliğinin farkına varıyor özgüvenini takdir etmesem de kınamıyorum. siz farklı bir dönemde atlatmış olabilirsiniz bu duyguları ama hatırlatırım kimse aynı değil. ve hayta bir çocuğun aşk acısını çekeceğine o çektirsin aferin kızım. sonradan üzüleceğine şimdiden erkekler için gözyaşının, fedakarlıkların değmeyeceğini bil zamanı gelince sen hayatının aşkını bulur evlenirsin zaten hemen kapılma kimseye.

:9: :9: Aynısını düşündüm ama sen yazmışsın.. Altına imzamı atarım. Budur arkadaşım.

"tavlamak" hahah Allah iyiligini versin

Madem konusuyorsunuz, naber nasilsin falan diye sor arada. onu gorunce selam verme amacli gulumse falan

ama ben öyle pısırık şey kızlardan deglim yani kafama koyduysam yaparım yapmalıyım yapmazsam ölürüm öyle söylim hani ben kendmi bildm bileli böyleym kafama taktıysam bişeyi bitmstir o asla olmuyosa olmuyodur deyip kestrip atamam.

Kafana koymuşsun tamam,

Eee çokta güzelmişsin buzlar kraliçesi.

Tatlım ya bu çocuk güzellikten başka şeylere ilgi duyuyorsa;mesala ortak ilgi alanları olan,keyifli sohbet edeceği bir kıza.

Sen bence biraz da bunları düşün,eksik nerde?

ya öyle bi benzetme yapamam ama kafama koydum amacım bu çocuk beni begenicek ve benden hoşlanıcak. ve ben onunla çıkmicam . amacım bu sadece ve benim amacıma ulaşmam lazm.

Bi'sürü şey yazmıştım ama şu cümlemi silemedim çünkü bence asıl kilit cümlem buydu;

Umarım istediğin olmaz canım, çünkü eğer bu cocuk senden hoşlanırsa senin bu yaşta bu şekilde düşündürecek kadar olan egon seni ileri ki yaşantında çook üzecektir. Egonun fazlası bencilliktir. Zira dünya hiç bir zaman etrafında dönmeyecek. Reddedilmeyi de öğren ki gerçekten aşık olduğunda yıkılma asıl ozaman güçlü olursun, diğer arkadaşların dediği gibi bu çocuğu tavlamayı başardığında değil:ssz:.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X